.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Като си епилирам краката остават пъпчици

znachi...problemut mi e sledniqt-kogato si epiliram krakata stavat celite na pupchici ii ne e kakto pri drugite za 24 chasa da se mahnat aa ostavat..2 god sum taka(i kogato gi pipna useshtam grapavini )sega zapochnah da gi brusna i g/d polojenieto se opravi,NO pak ostanaha tiq gadni cherveni tochki plss kajete kakvo da pravq samo i samo da gi razkaram veche ne moga da gi tyrpq

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Със какво се епилираш?Аз бих ти препоръчала кола маска или лентички.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами и аз съм така Просто и да се епилирам и да се бръсна, те си стоят. Най-добре отиди на кола маска няколко пъти и ако тогава не изчезнат се консултирай с дерматолог.

Повече от фен
    Точките и при мен се получават,но не са проблем!

mersi mn na vsichki..strashno mn se kompleksirah zaradi tqh....

ako ne sa za 1 den a postoqnno zna4i ne sa ot epilatora.nari4a se "гъша кожа" i trqbva da otide6 na kojen lekar,6te ti dade krem4e s koeto da se maje6 i 6te se opravi.a i za preporu4vane e da si vzeme6 epilator koito ima i glava(pristavka) za mahane na murtva koja(tazi pristavka poprincip e prisposoblenie za mahane na podkojni kosum4eta , no i za tova 6te ti pomogne i 6te se mahnat tezi grapavini.)i nqma za6to da se kopleksira6.tva ne e nikakuv problem,a i se opravq spox
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

emi az sas epilator si maham kosam4etata ot krakata i zabelqzih 4e ako vednaga sled tova ne gi namaja s krem se poqvqvat v mnogo izkrq6to 4erveni cvetove. zatov ti prepora4vam sled kato se epilira6 da si mage6 s ne6to krem ili losion.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Пробвай кола маска. Аз си направих вчера и сега кожата ми е гладка и бяла, макар да имах някакви червени петънца, сега всичко е спокойно.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

и на мен ми се появяват като си направя кола маска,но изчезват за няколко часа до 1 ден

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ^DarknessAngel...^
    Със какво се епилираш?Аз бих ти препоръчала кола маска или лентички.
    +1

s epilator...a i to i s kakvoto da gi maham pak ostavat nqkvi to4ici i mn mi parqt...kolata maska ne sum sig 4e 6te e po razli4no

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми маже ги с Хидратиращ крем
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си