.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

2 юни... 132 год. БОТЕВ ни учи на борба

132 ГОДИНИ ХРИСТО БОТЕВ НИ УЧИ НА БОРБА

И в това царство кърваво, грешно,

царство на подлост, разврат и сълзи,

царство на скърби - зло безконечно!

кипи борбата и с стъпки бързи

върви към своят свещен конец...

Ще викнем ние: "Хляб или свинец!"
    www.priziv.org

УЧЕНИЦИ и СТУДЕНТИ - ЗАЕДНО ЗА БЕЗПЛАТНО, ОБЩОДОСТЪПНО И КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Дам дам.. 2 юни, деня на Христо Ботев. Жалкото е, че повечето се сещат за него само на тази дата.

Който няма памет-няма и бъдеще
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    In Devil's Castle
    днес стоях на прозореца и по време на сирената забелязах в далечината един човек,който буквално замръзна на едно място...помислих,че е статуя...много ми се иска да го е направил,защото наистина мисли,че така е правилно...
    someone else...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    "...С една дума българският бунт е влязъл вече в своите права и борбата се е захванала със всичката своя отчаяност. Касапницата ще да бъде страшна и отвратителна, жертвите ще да бъдат безбройни и от двете страни. Но треперете, тирани! Полудейте, дипломати! Късайте си косата, велики царе юдейски на капиталът! Босфорският идол ще да падне, „болният човек" ще да умре и вашите безбройни капитали ще да потънат в помията на турският разврат и в свещената кръв на нашата свобода…"

"...Господин капитан! Господа пътници! Имам чест да ви обявя, че в тоя параход се намират български въстаници, на които имам чест да бъда войвода. Ние молим господа пасажерите никак да не се безпокоят и да останат спокойни. Колкото за вас, господин капитан, аз имам тежката длъжност да ви поканя да поставите парахода на мое разположение до самото ни слизане, като в същото време ви заявявам, че и най-малкото ваше съпротивление ще ме постави в печалната необходимост да употребя сила и въпреки волята ми да си отмъстя за..."

"...Тука е гласният, отчаяният и мъжественият седеммилионен български народ, който в продължение на цели пет столетия е носил на плещите си най-безчовечното робство в Европа и който днес въстава и иска от света едно от тие две неща : или свобода, или смърт!..."

Поклон!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Дам дам.. 2 юни, деня на Христо Ботев. Жалкото е, че повечето се сещат за него само на тази дата.

Който няма памет-няма и бъдеще
    някои и тогава не се сещат

иначе много хубава тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си