- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво стана?!с друга е а иска мен
здр на всичкипроблема ми е следния
момчето в което сам влюбена е просто ужасен
мразя го
всичко беше затихнало и бях започнала да го забравям докато той не реши да ме потъбси отново
ацки е странен
по едно време се държи ацки добре и вс е окей а после се държи ужасно
не ме търси
нищо както преди
ето че до вчера не ме търсеше тъй като след последното му гадно сържание той искаше да се видим а аз га одрязах
мисла че беше правилно
той си играеше с мен макар че тофа не ме спря да го обичам
![]()
![]()
ето че снощи поиска да се фидим днес
разбирасе евечу се но ми омръзна да съп само за това
и на вс отгоре ми каза че има гадже
![]()
![]()
просто откачих
![]()
[01:51:42] обiчкъм..сi..беbету каза: xax koi tolko obi4a6
[01:54:28] ФуТБолИсТ4е^1O каза: gadjeto mi
[01:54:57] обiчкъм..сi..беbету каза: togava za6to me vika6 vav vas?
[01:55:11] ФуТБолИсТ4е^1O каза: dobre ne idvai
[01:58:51] обiчкъм..сi..беbету каза: aide bb i yspex s gadjeto![]()
а ми казваше че ме харесва че иска да е с мен
какво стана с желанието му да иска не само сеха
защо ме излъга
нали ни виши такъф
![]()
помогнете ми
искам да го забравя но как
чувствам се ужасно
преди бях само аз момичето а сега ще съм другата
неискам но пък чувствата ми
помогнете ми
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Така стана защото си наивна - лапнала си въдицата и това те прави шарана.
Единственото, което ти остава да направиш е да го забравиш и да не го търсиш повече - така помагаш на себе си.
Успокой се, не си заслужава да страдаш за него - има още хиляди. Приеми всичко това като урок - следщатия път няма да се вържеш за поредния красив лъжец. Не вярвай на думите им - да, искал е само секс и след като го е получил е започнал да търси нещо друго...в друга. И другата ще страда, повярвай ми. Колкото по-дълго са заедно, толкова повече ще я боли. И той ще страда - някога ще намери Любовта и съдбата ще му я вземе по най-жестокия начин, защото всичко се връща.
Успех!
Ne si zaslujava da vyrvi6 sled nego i moqt syvet e da go ostavi6 da pravi kakvoto si iska, toi prosto ne e za teb. Ne bydi "drugata", prosto si nameri nqkoi naistina podhodq6t za teb i bydi "negova".
mi zabri go ne e tolko trydno trie6 tel skypa i taka lesno moje da go zabrai6 i ne te zaslujava 6e se nameri nqkoe mom4e koeto 6e te gleda kat pisano qice i 6e pravi kvoto poika6 nqkoe koeto 6e te obi4a![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
zashto da otida y tqx?!?!?![]()
![]()
...
...
![]()
половината не можах да го схвана от фъфлене... и аз имам такова гадже-най-добре прекрати всичко с него
Не го търси и се опитай да спреш да мислиш за него.Повярвай ми, мила, и на др места съм го казвала и тук ще го кажа-времето лекува!Самата аз се убедих в това.От личен опит.Ще минат седмица, две, месец, в най-лошия случай година и ще го забравиш.И не си мисли, че непременно трябва да се появи някой, който да го замени.Повярвай ми, трябва да имаш воля и да изправиш главата и да продължиш напред, колкото и да ти е трудно.И имаше едно споменче "...дори да ти коват ковчега, живей, приятелко, живей!" така, че горе главата! Успехчета ти желая![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
определено не трябва да се занимаваш с него.още повече че има и друга която едва ли подозира за неговите игрички....Предполагам че тя е по голяма от теб.Ти си на 16 а той на 19.Разликата не е голяма но при него сексът се включва в 1 връзка а и той те вика у тях само за едното ч***не.. (според това което знам...) Намери си друг и го забрави! Успех!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
отиди и му бии два шамара и не му се връзвай на акъла .... и какво е това писане на "ф" я бягай пак в първи клас .... пиши като хората а не се лигави
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Има интерес към теб, докато не отидеш у тях.После сигурно няма и да те потърси.Виновна си ти, че си позволила да си играе с теб.Дори и да съм влюбена, няма да позволя някой да ми скача на главата и да се надявам, че ще зареже приятелката си, като ми дава празни обещания...как ли пък не.
ФуТБолИсТ4е^1O............... това обяснява всичко
You are f*ck`d sorry...Явно му се е*е пък деа знаеш можи и на теб да ти се до*бе...А да и поспри се с тия емотикони че...ми бъглася монитора чак...
ako ne iska6 da se 4uvstva6 tapo i da si vtorata,prosto prestanii da go tarsi6!razberi 4e po tozi na4in samo se unijava6.ne mu obra6tai vnimanie i go ostavi namira,vse pak ne e nito parviq niito posledniq.po sveta ima mn mom4eta![]()
Руса кукличка
tfa 10 da ne izrazqva godinite my ................. 6ot 10 sa my d0bre na akula ;] 4e i v lujite ne go biva xqx ne se vruzvai mila ;] { }
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
апфф..ей ако наистина иска Теб няма да е с друга ;].
Желязна Девица
off veche nz kakvo da pravq..ne se vidqx vchera s nego i sega trugnax s dr momche syper qko no dnes FYTBOLISTA otnovo poisa da se vidim a az my otg IMASH SI GADJE S KOETO DA VIJDASH..i toi
[18:48:14] ФуТБолИсТ4е^1O каза: of boje
[18:48:17] ФуТБолИсТ4е^1O каза: vij 4e se ebafma
[18:48:22] ФуТБолИсТ4е^1O каза: ako be6e do6la
[18:48:32] ФуТБолИсТ4е^1O каза: axhaxh nqma 6e da slezna
[18:48:36] ФуТБолИсТ4е^1O каза: sry
[18:48:39] ФуТБолИсТ4е^1O каза: prosto mi e veselo
[18:48:41] ФуТБолИсТ4е^1O каза: i iskam se ebnafkam s nqkoi
Neshto nemoga da go razbera..zashto gi kazva tiq neshta..i dr koeto e ne 100 a 10000000000000001 % sam sig che ako bqx otishla shteshe da sleze no zashto mi gi pishe teq neshta....
kakvo se opitva da napravi...sled tova my napisax
[18:53:55] kvo stana?s neq si a iska6 men каза: off ae spri s tiq gluposti..za kvo samo se zaqjda6 ne razbiram..budi si tastlif s neq i tva e
[18:54:00] kvo stana?s neq si a iska6 men каза: prestani da me tormozi6
[18:54:05] kvo stana?s neq si a iska6 men каза: bb si4ko hybavo
i toi si sloji nekva sinmka na nekvo momi4e..abe nz...za kvo go pravi..MRAZQ GO BEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;(
...
...
![]()
еми явно немога да пиша ама ти пък май неможеш да четеш![]()
![]()
...
...
![]()
taka si e zabravigo toi ne go zaslujava i na men mi se e slu4valo no sega ve4e i nesmei da mi se obadiПървоначално написано от Pliok0019
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
pravigo zashtoto na vseki myj mu e qko kato go revnuvat a toi vijda kakto i nii 4e ti go revnuvash poneje o6te go obi4ash zatova go zabravi...nai dobre za teb blokirai go i to4kaПървоначално написано от sweet4esf
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
zareji go i go zabravida si gleda rabotata toi si e igal prosto s tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
pravi ste.....no az si mislq i che go pravi ot qd che na nqkolko puti go reja da se vijdame....nz..opitvam se da go zabravqm no e dosta trudno![]()
![]()
![]()
![]()
...
...
![]()
И все пак
АЦКИ
![]()
![]()
ФуТБолИсТ4е - i toq go misli6 za stoka???Vijda se kakuv e ,dri6lio,ne znae kvo iska!!!Ostavi go!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
хах надали.. знаеш ли братовчедка ми беше така в смисъл имаше 1 момче което много я харесваше но тя него не и просто тои когато спираше да мисли за нея и спираше да я търси тя го търсеше и му даваше напразни надежди.. после тои пак хлътваше по нея и пак почваше да я търси а тя се държеше сякаш не го харесва (което си беше вярно..) та наиния коментар за това беше.. "еи таи.. правя го за да има кои да тича след мен.." .. имаи го предвид товаможе само да си играе.. все пак ако наистина искаше да е с теб нямаше да е с другата..
![]()