- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя книга четете в момента и какви са ви впечатленията...
В момента чета "Под Игото" на Ив. Вазов и "Криворазбраната цивилизация" на Добри Войников. Последната книга, която прочетох е "История славянобългарска" на Паийси Хилендарски.
Ммм много ми хареса като я прочветох !Първоначално написано от slun4ice
Иначе аз в момента чета "Истанбул" на Орхан Памук
ъъъ .... Най - сензационните убийства на всички времена и криминалистиката - Роджър Уилкс
Действителни случаи на убийства , разкрити благодарение на науката .. интересна е !![]()
Хъхъ дааПървоначално написано от Sarabi*
![]()
Тери Пратчет наскоро го открих и изобщо книжките му обаче е невероятеееен![]()
Голям идиот е. Само на неговите книги съм се хилила като откачена сама по тролеите. Супер весел стил си има човека и малко неща не съм му прочела :Р.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Каква е тая кандидатстудентската литература? Ти не стана ли още миналата година студентка.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Сега тъкмо свърших "Фантастичните победи на модерната психология" на Пиер Дако.![]()
Доскоро четох Шерлок Холмс. Интересно четиво е.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
"Така започна войната" на И.Х.Баграмян
Интересна е и разкрива някои пикантни тайни на Втората световна война
В книгата, авторът разказва за своята кариера като военен и после обръща внимание на първите осем дена от Войната за Русия. На места се споменава и името на нашата мила(и измъчена)родина.
Едновременно с това мъча и "Демонът и сеньорита Прим" на Паулу Коелю
"Тъмната кула" на Стивън Кинг.
Който е чел нещо негово, знае какво да очаква...горе-долу, защото това надхвърля всякое въображение. Уникална поредица. Вече съм на "Вълците от Кала" ^^
и много върви с crimson king на demons&wizards (;
paska
Ся чета учебника по история, доста интерестно четиво има и картинки даже..
The Spark
"Прекрасният нов свят" на Олдъс Хъксли
Антиутопийка. ПЛНИДЖ.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
"Танцът на боговете"- Нора Робъртс
прочетох първата,сега съм на края на тази и се чудя как да се забавя възможно най-дълго с приключването и-последната от трилогията още не е излязла
много зарибяващи книги...
точно в мой стил-любов,страст,война,вампири, вещици,магии,а и се чете лесно
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
"Трима души в една лодка" още съм в началото и ми се струва интересна
Can't touch the bottom in too deep...
"Алхимикът" - Паулу Коелю
Emma na Jane Austen....
someone else...
"Справяне с предизвикателствата на живота" много е интересна поне за мен![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Ауу, на мен хич не ми допадна. Четох я на английски и адски много ме изтормози.Първоначално написано от Ivalinka
Последната, която прочетох (преди ден-два) беше на Агата Кристи - Празникът на Вси светии. Абе, честно казано на Агата и по-интересни съм чела.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
От поредицата "Готини момичета,готини книги" Училище,балет и целувката на Спящата красавица![]()
Току-що свърших "Алхимикът" на Паулу Коелю
Хубава е.Особено края...абе можеш да си извлечеш поука и разни умни неща от нея.
...и започнах "Вероника решава на умре" пак на същия автор![]()
Енциклопедия за кучето на Веселин Денков. Невероятно четиво, особено примамливо, приятно, полезно и увлекателно за хора, имащи сериозни интереси в областта на кинологията. Никак не е излишна и на бъдещите стопани на куче. Съдържа основни и много съществени правила за отглеждане на куче, както интересни факти от произхода на кучето, наследствените и не само болести, симптоматика, брийдинг. Повтарям се: информацията е систематизирана и невероятно увлекателна написана. Аз лично смятам да си издиря и други книги на д-р Денков, виден български кинолог.
terry pratchett gospodari i gospodarki super sa ve4e pro4etoh 10 na terry
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Обреченият град на Стругацки. Интересно начало, не съм сигурна какво да очаквам.