- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя книга четете в момента и какви са ви впечатленията...
тъкмо свърших "9 милиметра" на слави ангелов.
"9 милиметра е човешкият ембрион в корема на майката между пета и шеста седмица на зачеването. Толкова е и диаметърът на синуса в дясното предсърдие, в който се събират всички вени на един физически развит мъж.
9 милиметра е най-масовият куршум, който спира на дъха на 80 на 100 от жертвите на атентати в България - от безобидни автокрадци до най-бруталните страшилища в подземния свят."
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Последно препрочетох Брулени хълмове, а сега съм захвала Идиот
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
"The Painted Veil" Somerset Maugham ama na bulgarskimnogo hubava kniga
![]()
someone else...
Четох на Гарт Никс - "Трилогия за старото кралство". Много е хубава, а понеже трябваше за даскало едновременно четях и "Гераците" на Елин Пелин - в началото (1-2 страница) не ми беше интересно, ама после много ми хареса.
Ами аз дочитам Хари Потър и Даровете на Смъртта.![]()
леле тази книга ме изтормози докато я прочета.мразя яПървоначално написано от BallFace
сега съм на "дневникът на един маг", паулу коелю
![]()
Вчера свърших "Горещ кадър"
на Дейвид Линдзи, а сега чета "Фатално" на Майкъл Палмър.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Эдравейте.
Щях да пусна нова тема,но няма смисъл-ще эадам въпроса си тук.
Някой чел ли е книгата на Паулу Коелю-"Вероника решава да умре"?Ако да-какво е мнението ви?Хареса ли ви?Благодаря предварително эа отговорите.
П.С:Не харесвам творчеството на Паулу Коелю-прекалено раэводнено пише,лигаво.Но таэи книга ми се стори добра.Эатова искам мнения.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.