- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моят нов телефон..
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Такаам.. утре отивам да си купувам нов телефон, но си нямам никаква предства какъв ще е. Искам да ми дадете малко съвети по следните критерии: (не ми пука въобще дали ще е с цветен дисплей, камера, игри или такива простотии)
-плъзгащ или отварящ се
-с MP3
-памет, достатъчна поне за 25 песни
-до 250 лв.
Знам, че критериите са ми много претенциозни за толкова пари, но пък не мога да си позволя за повече, пък и ми трябва MP3..Както казах нищо друго не ме интересува, освен нещата, които съм посочила...
Мерси много на всички за отговорите
Ааааабе не ти тряа тея есктри ... тряа ти само една хубава вибрация
А иначе паметта за 25 песни си зависи каква карта памет ще си вземеш :]] Предлагам ти примерно някъв самсунг ... поразгледай сайтовете :]
Не държиш на даден телефон, с много ексри, които да показваш на приятели. Защо не си вземеш едно мп3/4 до 100 лева и още толкова за телефон? Телефона ще ти върши идеална работа, а в мп-то ще имаш много над 25 песни.
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
ami LG chocolate ima 128 vgradena pamet i 6te ti stignat za tolkoz pesni predpolagam i ve4e okolo 200 i ne6tu lv
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Против слайдърите и капачетата съм. А за хубав и издръжлив телефон - Нокиа.
Препоръчвам този - нормална цена, слайдър, силен и чист звук, сносна камера. Ако искаш повече памет - има карти. Имам познати с такъв телефон и са доволни.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
По-добре отделно телефон,и отделно мп3.
А ако държиш на телефон ... разгледай сайтовете и си харесай нещо.Някоя Нокиа например

Ами да ти кажа аз незнам какъв ти е вкуса!Ние можем да ти кажем 250 телефона,но ти да не ги харесаш!Така,че по-добре отиваш ,питаш и харесваш на място! Успех!

Първоначално написано от *-*Krisito*-*

само виж как си противоречиш

...
Е точно този ли ? Дава много дефекти, ама много.Първоначално написано от *-*Krisito*-*
Sony Ericsson W810i. Добра батерия и много добър звук. Снимките не са лоши като за Walkman телефон.
http://www.mobilebulgaria.com/mobile...d=949&sub=shop
Ето и цени на телефона.
А ти не четеш. Тя иска или плъзгащ се или с капаче.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
хахо_xixi, такъв телефон нямам, че да кажа дали има дефекти или не. Казах, че хората, които познавам с такъв телефон са доволни от него.
Момичето трябва да си потърси само телефон, защото всеки ще дава различни мнения, за различни телефони и най-много да се обърка тотално.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Сега си харесав един телефон - LG KG800 (всъщност това е chocolate) с 128 MB вградена камера, плъзгащ и с MP3. Тази памет, която я има долу-горе за колко песни става? И ако някой има такъв телефон да каже нещо по въпроса..

http://images.google.bg/imgres?imgur...&ct=image&cd=1
*-*Krisito*-* -> Всички телефони се чупят, но специално този дава повече дефекти. Разширителната карта памет, слайдъра, софтуера. Не го казвам ей така, има доста тестове и доста хора са споделяли. Има информация в интернет и моя приятелка го имаше.
Eas!eR_To_Run -> Зависи песните дали ще ги компресираш или не.
Ако ги компресирам долу-горе колко?Първоначално написано от xaxo_xixi

Зависи колко, но да кажем, че всяка стане по 1mb. Качеството няма да бъде добро.
А иначе без да се смаляват една песен приблизително колко е голяма?
2-3-4-5-6-7-8-9-10mb.
Зависи от от самата песен.
Аз ги смалявам с "mp3 to ringtone gold" и стават под mb, но качеството се запазва.Първоначално написано от xaxo_xixi
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
То се запазва, но не е същото както преди компресирането, поне така си мисля.
ще може ли да ми препоръчате някаква програм за смаляване на песни и долу-горе да ми обясните как се работи с нея?мерси предварително