Цитирай Първоначално написано от sadsad
Цитирай Първоначално написано от Xtuning
ХАХахХАХаа чета тука простотии ... повечето тука , които са на възраст 20+ и имат приятелки горе долу на тая възраст им е пределно ясно , че преди тях те са спали с поне 3-4-5-6 момчета ...... ама не казват че са курви . А за момичета които не познават и които са правили секс с 2ма - са курви ..А ся де
Една 20 годишна ЖЕНАе имала повече връзки и вироятно по-сериозни(е случва се да е имало при тях някое флиртче за 1 нощ и не говоря за себе си.) от колкото едно 14 годишно момиче до е спало с 5-6 момчета, и това като говорим не само във връзка, била тя сериозна или не, а и просто ей така решила да спи с някого, който не познава...
права си, мда . Но имам приятелка която сега е на 15 и е правила секс с 3ма и гарантирам че не е курва. Защо ли .Като беше на 12 стана гадже с съседчето ми който беше на 14 тогава . Ходиха 2 години и на 14 си напраи сефтето . Скъса с него и се хвана с друго момче ходиха 1 година и тогава му пусна ,след което скъсаха . Сега ходи с 3тото момче вече близо 8 месеца и ми каза , че прявят секс от не повече от месец .

С тоя пример исках да кажа , че всяко нещо си има изключения и не всяко момиче което е на 14 и не е девствено е курва ....