.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Цитирай Първоначално написано от miss_darkness
    Никога не съм харесвала Тома нито като глас,нито като външност и не ми беше фаворит.Определено между него и Нора предпочитах Нора,защото тя според мен притежава много по-големи гласови данни,но какво да се прави-глас народен,глас божи.....
    Да има гласови данни ,но от прекалено демонстриране вече се натрапи .Само вика,за да покаже диапазона на гласа си
    Много се радвам за Тома Като излезе албума му първо ще си ги драпна песните да ги чуя и ако ми харесат ще си го купя :P
    Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Аз ще го слушам... Тази ваша така обичана Нора... Че може да пее, спор няма, ама това викане и имитиране на рокдива... Хааайде сега! А в "Браво" знаете ли какво е писала?! Е, прочетете, аз сега няма какво да кажа, освен че се е описала като жена с къдрава коса и големи... "възможности" с усмивчица накрая. Сами си правете изводи.
    Но нека не проваляме темата на нашия Тома! Най-добрият, най-готиният, най-най-най... България се изказа - Тома ПОБЕДИТЕЛ!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    КОЛКОТ СЯ СЛУШАМЕ НЕВЕНА, ТОЛКОЗ ЩЯХМЕ И ДА СЛУШАМЕ НОРА..
    невена е зле...

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Нора трябваше да спечели /Тома не го понасям, да беше изпял някоя песен без да си внася метъл елементи, но това е друга тема/
    Все пак ми е чудно какъв ще е албума му 90% метъл... останалото 10% инструментали на метъл
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

кефя се ! не заради друго ами именно защото слуша метъл и въпреки това са го избрали мн ме радва това момче :Р

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    Аре кво говорите ся... Тома си е #1 и тва е, който не му харесва да е гласувал, аз пуснах 2 смс-а за него

ПП: Пазарджик обича Томааааааааааа
    Бащата сигурно 10 за Нора пусна, но 3-4 изобщо не му се обработиха......

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз бях за Нора, ама жалко, че не спечели тя. Имаше толкова по различен и готин глас от другите...

Т'фа е то!Кой днес слуша Невена.Вчера като пя една от нейните песни аз се зачудих каква е тая песен.А т'фа било нейната.Тома направи добро впечатление на цяла България и показа,че умее да прави шоу.Нора беше невероятна,имаше супер глас.Но кой ще слуша песните й.А и Тома имеше някъкси по-уникален глас.Ако някой види Тома в някой клип веднага ще се сети,че той направи голямото шоу,накара Фънки да падне на земята и да му се кланя.А когато видя Нора в някой клип няма да си спомня нищо от това което тя е правила в Мюзик Айдъл.Според мен Тома трябваше да спечели.

Все едно ми беше дали ще спечели Нора или Тома те бяха най-добрите :]] Така или иначе квото получи Тома ще го получи и Нора ... Както и миналата година ... Невена си записа песните ,а Теодор беше със същите привилегии така ,че за мен и Нора и Тома са победители :]]

Мога да кажа само едно Yeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhhh!!!

Град
    sofiqqq
    принципно не гледах music idol но вчера го пуснах на края иии простоо ужасно изпълнии песента нямам думии
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Цитирай Първоначално написано от s.p_girl
    принципно не гледах music idol но вчера го пуснах на края иии простоо ужасно изпълнии песента нямам думии
    Ти знаеш ли въобще за каква песен става дума и чувал/а ли си оригинала й? Мога да ти кажа,че Тома изпя също толкова чувствено песента,както Дейвид Ковърдейл. Според мен не трябваше да избира да пее точно балада в края на шоуто след като го обявиха за победител (btw това ми е любимата песен на Deep Purple) , но той много добре я изпя и от сърце. Поклон.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Нора трябваше да спечели /Тома не го понасям, да беше изпял някоя песен без да си внася метъл елементи, но това е друга тема/
    Все пак ми е чудно какъв ще е албума му 90% метъл... останалото 10% инструментали на метъл
    дам, ще ми е много интересно да видя как всички момиченца, които го подкрепяха,ще му слушат музиката...
    хъхъ..

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    aBe kfo gov0riTe fEe eSt 4e t0ma 6e go sLu6ame...Tolko kolkoTy sLu6ame WhiteSnake, Purple i Skorpions.....Strahoten Eee
    TomA rLzZz
    MetaL rLzZz

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Аз бях за Нора, ама жалко, че не спечели тя. Имаше толкова по различен и готин глас от другите...
    +1
    Нора пее много по-добре от Тома , но той по-бързо грабва хората.
    И все пак това беше шанса на Тома да се развие,но не мисля,че ще го оползотвори.
    Нора има по-големи шансове да се развие в тази сфера.Тя вече е навлязла.Пее с добри музиканти сигурно има доста познати,така че се надявам да се развие поне в България.За чужбина едва ли-Всички си мислеха,че Невена ще развива кариера в чужбина е явно не са запознати с шоубизнеса.Хора като Десислава който записват албуми в Англия и издават концерти в САЩ не успяват какво да говорим за Невена.Ако не беше Слави да и направи хита "жестока" щеше да се забрави още след 2 седмици ..

С мама пускахме SMS-и за Тома, а брат ми и баща ми - за Ясен. И двамата заслужаваха да спечелят.

Цитирай Първоначално написано от sladur4e_
    Т'фа е то!Кой днес слуша Невена.Вчера като пя една от нейните песни аз се зачудих каква е тая песен.А т'фа било нейната.Тома направи добро впечатление на цяла България и показа,че умее да прави шоу.Нора беше невероятна,имаше супер глас.Но кой ще слуша песните й.А и Тома имеше някъкси по-уникален глас.Ако някой види Тома в някой клип веднага ще се сети,че той направи голямото шоу,накара Фънки да падне на земята и да му се кланя.А когато видя Нора в някой клип няма да си спомня нищо от това което тя е правила в Мюзик Айдъл.Според мен Тома трябваше да спечели.
    Това че ти не слушаш Невена не значи че никой не я слуша

Град
    при мама
    Радвам се,че Тома спечели.
    Сигорна съм,че ще направим поне 1 хит.
    То се вижда има потенциал и ще се развива
    ;]

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Боговете помагат на праведните
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Trqbva6e da e Nora!!!!!!!!
    Toma ni6to nqma da napravi i samo tapite metali 6e go slu6at za6toto toi osven metal i rok drugo ne moje da pee....

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Trqbva6e da e Nora!!!!!!!!
    Toma ni6to nqma da napravi i samo tapite metali 6e go slu6at za6toto toi osven metal i rok drugo ne moje da pee....
    В песента на Азис по едно време издокара досущ като неговия глас. Нека ти е гадно! Тома е номер 1 ! Пукни се от яд,умна ми чалгарко. Пардон - хаус ловърке!

TOMA IS THE BEST! Много се радвам,че спечели!

Град
    На Баскетболното игрище!
    Лично аз , супер много се кефя за Тома , много голям пичага и веселяк евала !
    I am what I am !!!

Град
    your mind,your body and your soul

Re: ТОМА – Новият Music Idol на Българя

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Еееее хора Тома спечели... Много се кефяяяя... Супееееер

Ne e hubavo da slagash chujdi snimki na avatara si.Osobenno bez saglasieto na choveka na koito e snimkata

Po temata:Mislq che vseki edin ot tqh imashe shans i glasovi danni.No i nego shte go zabravim sled vreme
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

И аз много се кефя. И Нора да беше пак супер. И двамата заслужаваха.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си