- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ТОМА – Новият Music Idol на Българя
Да има гласови данни ,но от прекалено демонстриране вече се натрапи .Само вика,за да покаже диапазона на гласа сиПървоначално написано от miss_darkness
![]()
Много се радвам за ТомаКато излезе албума му първо ще си ги драпна песните да ги чуя и ако ми харесат ще си го купя :P
Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....
Аз ще го слушам... Тази ваша така обичана Нора... Че може да пее, спор няма, ама това викане и имитиране на рокдива... Хааайде сега! А в "Браво" знаете ли какво е писала?! Е, прочетете, аз сега няма какво да кажа, освен че се е описала като жена с къдрава коса и големи... "възможности" с усмивчица накрая. Сами си правете изводи.
Но нека не проваляме темата на нашия Тома! Най-добрият, най-готиният, най-най-най... България се изказа - Тома ПОБЕДИТЕЛ!![]()
невена е зле...Първоначално написано от EarthShaker
Нора трябваше да спечели/Тома не го понасям, да беше изпял някоя песен без да си внася метъл елементи, но това е друга тема/
Все пак ми е чудно какъв ще е албума му90% метъл... останалото 10% инструментали на метъл
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
кефя се ! не заради друго ами именно защото слуша метъл и въпреки това са го избралимн ме радва това момче :Р
Бащата сигурно 10 за Нора пусна, но 3-4 изобщо не му се обработиха......Първоначално написано от the sad girl
Аз бях за Нора, ама жалко, че не спечели тя. Имаше толкова по различен и готин глас от другите...
Т'фа е то!Кой днес слуша Невена.Вчера като пя една от нейните песни аз се зачудих каква е тая песен.А т'фа било нейната.Тома направи добро впечатление на цяла България и показа,че умее да прави шоу.Нора беше невероятна,имаше супер глас.Но кой ще слуша песните й.А и Тома имеше някъкси по-уникален глас.Ако някой види Тома в някой клип веднага ще се сети,че той направи голямото шоу,накара Фънки да падне на земята и да му се кланя.А когато видя Нора в някой клип няма да си спомня нищо от това което тя е правила в Мюзик Айдъл.Според мен Тома трябваше да спечели.Първоначално написано от EarthShaker
Все едно ми беше дали ще спечели Нора или Тома те бяха най-добрите :]] Така или иначе квото получи Тома ще го получи и Нора ... Както и миналата година ... Невена си записа песните ,а Теодор беше със същите привилегии така ,че за мен и Нора и Тома са победители :]]
принципно не гледах music idol но вчера го пуснах на края иии простоо ужасно изпълнии песента нямам думии
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ти знаеш ли въобще за каква песен става дума и чувал/а ли си оригинала й? Мога да ти кажа,че Тома изпя също толкова чувствено песента,както Дейвид Ковърдейл. Според мен не трябваше да избира да пее точно балада в края на шоуто след като го обявиха за победител (btw това ми е любимата песен на Deep Purple) , но той много добре я изпя и от сърце.Първоначално написано от s.p_girl
![]()
Поклон.
![]()
дам, ще ми е много интересно да видя как всички момиченца, които го подкрепяха,ще му слушат музиката...Първоначално написано от slavito007
![]()
хъхъ..
aBe kfo gov0riTe fEe eSt 4e t0ma 6e go sLu6ame...Tolko kolkoTy sLu6ame WhiteSnake, Purple i Skorpions.....Strahoten Eee
TomA rLzZz
MetaL rLzZz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Нора пее много по-добре от Тома , но той по-бързо грабва хората.
И все пак това беше шанса на Тома да се развие,но не мисля,че ще го оползотвори.
Нора има по-големи шансове да се развие в тази сфера.Тя вече е навлязла.Пее с добри музиканти сигурно има доста познати,така че се надявам да се развие поне в България.За чужбина едва ли-Всички си мислеха,че Невена ще развива кариера в чужбина е явно не са запознати с шоубизнеса.Хора като Десислава който записват албуми в Англия и издават концерти в САЩ не успяват какво да говорим за Невена.Ако не беше Слави да и направи хита "жестока" щеше да се забрави още след 2 седмици ..
Това че ти не слушаш Невена не значи че никой не я слушаПървоначално написано от sladur4e_
![]()
Радвам се,че Тома спечели.
Сигорна съм,че ще направим поне 1 хит.
То се вижда има потенциал и ще се развива![]()
;]
Боговете помагат на праведните![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
В песента на Азис по едно време издокара досущ като неговия глас.Първоначално написано от mon4eto
Нека ти е гадно!
Тома е номер 1 !
Пукни се от яд,умна ми чалгарко.
Пардон - хаус ловърке!
![]()
![]()
Лично аз , супер много се кефя за Тома , много голям пичага и веселякевала !
I am what I am !!!
Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Ne e hubavo da slagash chujdi snimki na avatara si.Osobenno bez saglasieto na choveka na koito e snimkata![]()
Po temata:Mislq che vseki edin ot tqh imashe shans i glasovi danni.No i nego shte go zabravim sled vreme
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
И аз много се кефя. И Нора да беше пак супер. И двамата заслужаваха.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.