.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81

Град
    Tampere, Finland
    ТОМА СПЕЧЕЛИИИИИ!!!!!!!!
    Той най- много заслужаваше- на мен поне ми е фаворит още от февруари,когато за първи път го видях! Страхотен е!

Цитирай Първоначално написано от kiss_me{P}
    Супеееееееееер!!! Томааааааааа спечели.. егати кефа!!! А иначе относно това кой ще го слуша.. емв сички разбиращи от музика бе :P
    Пък и той си заслужаваше да спечели.. Най-сетне нещо хубаво и отигинално,и различно да се развива в България.. Ураааааа... това е един хубав избор на България!!!
    Който разбира от музика? Ти какво разбираш пък? Какво се заблуждавате в днешно време , не се слуша хубавият глас , а текста и мелодията на музиката....Затова ако направи хубава песен ,тя ще се слуша дори да е с гаден глас !

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Ужас... тоя няма да напрай нищо,хубаво малките момиченца гласуваха за него..ама да видим кой ще го слуша
    Напълно съм съгласна! Тома е голям некъдърник и няма никъв талант Нора е супер добра певица, на световно ниво, тя заслужаваше

Град
    Скитосвам по улиците
    Аз си мисля,че беше ясно,че Тома ще е новия Music Idol въпреки,че аз лично бях за Ясен...Нора има уникален глас и също имаше много големи шансове,но....
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Абе, оправете шибаното заглавие на темата, бива ли България да е написана грешно, ебаси...

^ Ебем ти и пънко, честно о_O

ХЕЙТ вълна
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    България наистина надскочи себе си като избра Томата...Аз съм много приятно изненадан и доволен - Невероятен талант , с наще пускахме смс-и за него и Ясен...

А който не харесва метъла и рок енд рола може да ходи да се гръмне...
    Или не ,ще го напиша на техните езици та да ме разберат.. - хУдЪтЕ сЪ гРъМнИтЕ / hoete da sa grumnite .....

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    Аре кво говорите ся... Тома си е #1 и тва е, който не му харесва да е гласувал, аз пуснах 2 смс-а за него

ПП: Пазарджик обича Томааааааааааа
    И аз съм такааа,само Томаааааааааааааааааааааа аааааааааааааа
    What i want is obvious , what i love is unique

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Ужас... тоя няма да напрай нищо,хубаво малките момиченца гласуваха за него..ама да видим кой ще го слуша
    аз по принцип бях за Тома.. пичага някъв ней като другите.. ама и на мен ми беше доста интересно сега.. като свърши Idol-a какви песни ще пее.. и ми е интересно дали ще направи поне 1 хубава песен, ама ще видим кво ще стане
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Тома ако стане емо има голям шанс дори да си увеличи фенките.
    Въобще не ми пука кой спечели тъпото риалити. Иван го нямаше ;/
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

И аз бях за Иван!
    Но за Тома,радвам се 4е спе4ели,МЕТАЛ МЮЗИК АЙДЪЛ!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    ееее,веднъж българия да не ме разочарова
    САМО ТОМА

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    bLaGoEvGrAd
    Toma RuLzZz

Ами, честно казано бих се радвал повече ако спечели Нора, но и Тома става
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен
    Град
    София
    Между Тома и Нора- Нора, между четиримата- Деница
    Радвам се, че тази година не бяха лигльовци участниците( с две изключения). Надявам се, че нито един от 4мата финалисти няма да се откажат да се занимават с музика.

Цитирай Първоначално написано от elly~
    Не трябваше той да печели..Не,че се считам за много запозната,ама това "Метъл форевър,мен" ми изглежда отвратително позьорско.Що не млъкна,да си носи тениските там и да се кефи,може би тогава нямаше да привлича такова внимание защото е "метъл,брато"..Ей това ме дразни..А какви "гласови" данни вади..Като немската овчарка на баба ми
    Предпочитам да слушам някой/някоя свестен/свестна като Ясен,Деница и Нора,отколкото някое "метъл копеуе",което само претендира с музикалните си наклонности

Мега фен
    Град
    Utopia..
    позьор и надувка..

Хех...Тома \m/
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

Слави и подаде ръка и направи 2 много добри песни
    Не може да се успори хита
    Слави и Невена - Жестока
    Както и песнета
    Невена - За тебе песен нямам
    Слави й подаде един бахур да лапне и тя послушно глътна. Завъртяха „Жестока“ три пъти по Фреш и ММ, и с това се свърши грандиозната музикална кариера.

Жалко за момичето, защото а) можеше да пее, б) с глупостите си за албуми и кариери само й завъртяха главата и сега трудно ще се върне обратно в нормалния живот. С нея ще стане това, което си с всички други продукти на кастнинг шоута – ще потъне в забрава.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

и аз мн се радвам,нищо че бях за Ясен

Аватара на [anonymous RENT addict]
    Град
    fagar della battaglia
    Донякъде се радвам, донякъде не . Първоначално бях за Иванчо [и Марийка ], но започна мн просташки да се държи, а и го изгониха и тогава фаворит ми стана Ясен; , жал ми беше, че остана 3-ти, наистина заслужаваше да спечелиии, но така решиха "зрителите". Накрая на финала когато останаха Тома и Нора, ми се искаше да спечели Тома, не че Нора не го заслужаваше, ама в тфа предаване бях за предимно мъжката част , а и Тома изобщо не пее зле

"If it makes you smile,
    it can't be so bad..."

Странно ми е ,защо след като не слуша чалга,избра чалга песен

Цитирай Първоначално написано от [anonymous RENT addict
    ]Донякъде се радвам, донякъде не . Първоначално бях за Иванчо [и Марийка ], но започна мн просташки да се държи, а и го изгониха и тогава фаворит ми стана Ясен; , жал ми беше, че остана 3-ти, наистина заслужаваше да спечелиии, но така решиха "зрителите". Накрая на финала когато останаха Тома и Нора, ми се искаше да спечели Тома, не че Нора не го заслужаваше, ама в тфа предаване бях за предимно мъжката част , а и Тома изобщо не пее зле
    Тома не ме кефи , ама си права за Ясенчо и Иванчо (Най-големия ) Ясен е ясен и трябваше той да спечели :P

Град
    In Devil's Castle
    аз ще го слушам.да му е честито...и очаквах разликата между двамата да е по-голяма..да има най-малко 60 процента....
    someone else...

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Имотата съкват гномски ... метълкор пауър

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Иван беше най-големият простак там и изобщо не заслужава нищо най-малкия пе*расТ!

А за Тома супер много се радвам че спечели той.Има страхотен глас и не е тъп чалгар,смотан простак или неорянтирано хлапе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си