- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременност..Да или Не..Ей, такива тревоги...
Тааа...тази тема, ако е глупава, да се трие..Но аз си мисля, че трябва да направим една тема- тази примерно и в нея да заповядат всички, които питат по 5364657579023 пъти на ден, ще има ли бебе, няма ли да има...Че то вече да ти писне, всеки път да четеш теми с всякакви заглавия..притеснение,стра ни въпроси...спешно,ужас...аааа ,да полудеешЕдна тема да има и тъкмо ще си обменяте опит а у..
П.С: Ако темата е тъпа, да ме прощавате...Просто идея![]()
Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
ideqta si e dobra \/ dano da se polu4i
Samе shit... different way
е ок , темата е хубава , но когато 1 тиинейджър мисли , че са напеавили фал ,самото представяне за бебе на тези години е доста плашещо...защото , ако едно момиче , което не е готово да има деца , забременее по невнимание най-често няма да му е до това колко такива теми има и тн...защото , когато ти се случи на теб е различно![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Лично според мен няма смисъл да се прави такава тема. Защото всеки разчита на това че темата е нова и слага заглавие,което да привлече внимание... Пък и като се случи нещо такова, дали на някой му пука дали темата му е 498548348-тата такава за деня?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
е,случвало ми се е,аз доста лесно параноясвам..Но тук поне да са в свои води...Щото де да знам, като пишат някакви супер притеснени и хората веднага почват да ги нареждат и плюят, а както казваш ти в такава ситуация, те не мислят много и им е бая напрегнато..Така че тук поне ще влизат хора, които се интересуват..Макар че има голям шанс да не забележат тематаКакто и да е, да не спамя...Здраве да е..
![]()
Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
Ъм ше може ли и по една тема за всички които задават тъпите върпосиПървоначално написано от Elaine
' дествена ли съм '
' ама то закосняа '
' с приятелката вчера правихме секс и аз такоа .. '
' каде да го мушкам подявлите '
' леле таз я заклах '
и всички видове
' прая всичко което смятам че НЕ е редно но твърдя че е шот съм фешАн !! !! !! '
колкото до темата...първата свястна която видях тук.....
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
И най-важната тема:Първоначално написано от firesnow
Той се изпразни на корема ми могат ли сперматозоиди да влязат през пъпа в матката ми![]()
Раждайте да се развива страната![]()
Първоначално написано от firesnow
Първоначално написано от Чичко_Полицай
*Първоначално написано от firesnow
![]()
Нищо не ти разбрах ама нали знаеш че без да спаммна не мога :PПървоначално написано от firesnow
мдамм ..Първоначално написано от ville baby
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
нап! едитнах си списака и те аднах...Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
:P
А да сега забелязахПървоначално написано от firesnow
.За мен е чест да попадна в списъка ти с ъпсуртни
въпроси
![]()
a welcome u r young patuanПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
ako v taq tema ima seriozno postove nqkoi 6te se obrazovat malko![]()
x3eme,постове за какво?!За това как се забременява ли?!Че и брат ми дет е на 11 години знае как става?!Просто,младежта днес (и аз попадам,ама съм образована) е под всякаква критика...Всяка гледа само да легне в леглото на някой чичко(дядо) дето има последното бмв-е,има минимум 400 лв в джоба,и дето им дава всичко....Просто не мислят за последствията....Интересно ми е като станат родители тея момиченца и ако имат момиче,дъщеря им като ги попита "абе мамо,кога за първи път имаше полов контакт" и тя "ми...на 14...с един чичко дет беше с 20-30 години по-голям от мен"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тей тей...обаче не всички са такива...има и примерни дяца, които просто се панират от малкото и постват темичка, за да чуят кво ще кажат по въпроса, хора, панирали се по същия начин,...и аз мисля, че просто трябва малко да ги свестим, не да нападаме и уааанали така..не значи, че всички са тъпи, а някои неща се научават от опита..било твой или на някого друг..важното е да си помагаме
![]()
:P
Тя темата хубава хубава ама е малко безсмислена.
Ето 2 страници а още никой не е писал по съществено по въпроса.
И нормално , защото някой ако има зор , последното което ще прави е да гледа има ли такава тема няма ли , ако има колко са , къде да пише кой да пита и т.н.![]()
:P Даммм...
дам,еми нищо...важен беше опита![]()