.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5

Кой от тези телефони да избера?:)

Абе тийнове я ми помогнете Значи...в момента съм с Nokia 5300,сигурна съм че всички я знаете,но...имам възможност да си зема нов телефон...И тук идва лошото (и хубавото) и то е че мога да избирам м/у 3 телефона... Първия е SEW910i

Втория е LG kf600

и Третия е lg viewty

Кажете ми кой да си избера,защото и 3те телефона са много яки....Наистина...незнам...

п.п не ми пука как изглежда на външен вид...Гледам функцийте му

Редактирано от-Цвети
    Необходимо е пълно заглавие.

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

LG естествено !

Щом досега си ползвал телефона си за музика (5300) защо не си вземеш 1я. Като го гледам е някакъв музикален телефон и той, пък и изглежда доста здрав...

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    да,предимно за музика беше...Но го ползвам и за снимане (не на мен ) много обичам да снимам а камерата на последното лг е 5mgpx а на 2рото е 3 докато на SE е 2...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    viewty -то, определено е много стилен телефон.
    Подобрение на Прада е и с тази камера е просто...
    Аз преди време кати си взимах телефон, мислех на този да заложа, но някак си по-приляга на мъж.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

SEW910i ... za vtoriq nz no tretiq sus sig nqma da ti e osobeno udoben a i dokolkoto znam tezi telefoni koito sa sis senzori se razvalqt naistina burzo i ne si struva parite.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Да започнем с това за какво ти трябва телефон ? Музика, снимки, филми.

Като цяло телефоните на Sony Ericsson от K серията са много добри, а и с малко промени по софтуера вадят много добър звук.
    Специално W910i e избран за телефон на 2007 година от Mobile World Congress. За музика ще върши идеална работа, но снимките няма да са добри. Има най-новия плеър на фирмата, функцията Sens me, Track ID. Знам, че игрите изглеждат много добре, но не си спомням защо.

LG Viewty e хубав телефон, някои казват, че снимките му не са толкова качествени въпреки тези пет мегапиксела. LG от доста време насам правят телефони със сензорни копчета, а с Прада, която спечели също награда се утвърдиха в тази сфера. Темите на телефона могат да се сменят, защото се пишеше, че няма как да стане. Скрола, че е поставен отзад не е минус, а е въпрос на навик според мен. Голям плюс е големия дисплей и това, че може да се гледат филми без да се конвертират.

Третия не го коментирам, нямам впечатления от него.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi

Като цяло телефоните на Sony Ericsson от K серията са много добри, а и с малко промени по софтуера вадят много добър звук.
    Специално W910i e избран за телефон на 2007 година от Mobile World Congress. За музика ще върши идеална работа, но снимките няма да са добри. Има най-новия плеър на фирмата, функцията Sens me, Track ID. Знам, че игрите изглеждат много добре, но не си спомням защо.

LG Viewty e хубав телефон, някои казват, че снимките му не са толкова качествени въпреки тези пет мегапиксела. LG от доста време насам правят телефони със сензорни копчета, а с Прада, която спечели също награда се утвърдиха в тази сфера. Темите на телефона могат да се сменят, защото се пишеше, че няма как да стане. Скрола, че е поставен отзад не е минус, а е въпрос на навик според мен. Голям плюс е големия дисплей и това, че може да се гледат филми без да се конвертират.

мерси!!!Така,сегашния ми телефон (нокиа5300) го използвах за музика предимно,защото камерата му е само 1,3 а на нокията принципно не са им хубави камерите (поне повечето) Затова ми се искаше да ги съчетая.Хубав телефон,с телефон на който мога да слушам музика,да гледам филми,и да снимам....Което ме насочва на lg viewty...

Sony Ericsson W910i е с доста добър плеър,но камерата му е само 1.92 мегапиксела ,което за мен е прекалено малко.Изключвам го

LG kf600 е с горе долу прилична камера ,за плеъра не знам ,но не вярвам да е по-добър от този на Сони Ериксона.Също така аз не харесвам слайдери за т'ва и него изключвам

Определено LG viewty е дъ бест. С перфектната камера и другите му функции също ми харесват, а на външен вид е зашеметяващ просто. Аз поне него бих избрала^^

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Sony Ericsson W910i е с доста добър плеър,но камерата му е само 1.92 мегапиксела ,което за мен е прекалено малко.Изключвам го

LG kf600 е с горе долу прилична камера ,за плеъра не знам ,но не вярвам да е по-добър от този на Сони Ериксона.Също така аз не харесвам слайдери за т'ва и него изключвам

Определено LG viewty е дъ бест. С перфектната камера и другите му функции също ми харесват, а на външен вид е зашеметяващ просто. Аз поне него бих избрала^^

мисля че и аз така...А ако не ми хареса,мога да го заменя или продам...Въпреки че не ми се вярва.Кофтито е че незнам наистина като player как е..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Плеъра му едва ли е кой знае какво, но ще можеш да слушаш музика. За снимките и филмите вече си казах мнението. За Viewty имам предвид.

Ето и тема за него в дата.бг -> http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1601349

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    мерси на всички,които писахте.Мисля че ще зема него (lg viewty)

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Едно приятелче си взе миналата седмица Viewty и мога да ти кажа, че телефона е ЧУК ! Другото LG e много бавно, готин е дизайна, но е бавен.От W серията на Sony ericsson всички телефони са супер(като изключим W200) имал съм W300 и W910 и съм оставал много доволен !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Blondeland
    По-добре не си вземай сензорен , големи ядове са!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    мерси на всички,които писахте.Мисля че ще зема него (lg viewty)
    +1

a za6to ne si vzeme6 Sony Ericsson S500I naskoro si kupih takav i e strahoten
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

hottie
    Guest
    Аз имах сензорен и се развали доста бързо Не същия де..

Вземи си Ериксона, ЛГтата имат добър дизайн ама са голям шит. Не се прецаквай с Lg

Мега фен
    Град
    SF
    Вземи си СЕ-то, не толкова съкващия вариант от двата

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ако ти е само за музика си вземи нокия н91 такъв звук вади просто няма втори, като го пусна през слушалките в час целия клас слуша квото и аз, а ако искаш камера пак нокия н95 или 93и и от двата съм много доволен пък и все пак си имат операционни системи и са нокия
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi

Вярвай му!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си