- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЛЮБОВ ИЛИ СЕКС
аз предпочитам секс с любимия човек![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
секс без любов..... любов без секс ...труден избор
Samе shit... different way
Най-важна е LOVE ,а след това си идва и секса .....ама секс без чувства за някои момичета ( като мен )е мн тежко после щото момчетата гледат само да 'боднат" и не мислят колко нараняват,ако момичето наистина иска повече и го харесва мн и е влубена
![]()
![]()
:P
СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКС!
Според мен любовта е по-важна в случая, а секса си идва от само себе си.![]()
Сега като анкета ли? Любовта е по-трудно постижима и съответно е по-добре да си обичан и да обичаш.
+1Първоначално написано от L0LiPoP
Секс, защото без него няма любов
Любов, защото лесно ще намериш кой да те изч*ка, но трудно ще намериш някой, който да те обича!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
10xПървоначално написано от Mariolcheto
LOVE LOVE LOVE
nai-vajna e lubovta,za6toto vsi4ko se varti okolo neq,6tom ima lubov dori i sexa e po-priqten.![]()
Руса кукличка
и от двете по малко а понякога може и по много![]()
ако трябва да се избира... секс
The Spark
sex,mejdu obi4a6ti se-nma ni6to po-hubavo!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
любовта е най-важното и смислено нещо в целия свят тя е навсякъде около нас
Мисля си, че любовта се "постига" по-трудно, така че предпочитам да имам нея(секса идва от самосебе си после).![]()
отказвам да гласувам..според мен едното не струва без другото...не че имам опит,ама просто мнение..![]()
someone else...
Любов + диво чукане = Тва вече е В.Н.Л
трудно за намиране
[quote="krem4et0"]Сега като анкета ли? Любовта е по-трудно постижима и съответно е по-добре да си обичан и да обичаш.+1
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
и 2те наведнъж![]()