- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- БФС: ЦСКА няма лиценз от УЕФА, аут е и от "А" груп
Прамод Митал хич не е мафиот, Васко Божков пък да не говорим - присмял се хърбел на щърбел е да наричаш Чорни мафиот. Не, че не е такъв - напротив, ама да те управлява най-големият мафиот в България, а след това и един мафиот в световен мащаб, сатрап и тиранин за хиляди работници в Кремиковци и да имаш наглоста да говориш за мафия...![]()
Левски шампион але але!
я се разкарай, бе .. това не ти е дотаПървоначално написано от 5StaR
сините момчета много бързат с душевните чекии ... във В група трудно ще отидем, така че внимавайте да не си докарате инфаркт от радост![]()
А каква е причината за успехите на левски и цска????А?Аз ще ви кажа.В миналото са взимали насилствено най-добрите играчи на България-било е или играеш за нас или не играеш въобще.А сега просто имат най-много мангизи.Така че не се перчете че сте голяма работа
Силен ли съм или глупак след като винаги избирам трудния път?
Е-е-е, нека не забравяме какво се случи в Италия преди 2-3 години, когато Рома, Ювентус и другите изпаднаха, защото и те се бяха оляли да крадат.Първоначално написано от moncho
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
макари да съм доста ултра-цесекар, не бих се радвал ако на Левски или на който и да е друг отбор му беше случило същото. Но каквото и да стане ЦСКА си е ЦСКА и дори да ни пратят във "В" група, след 2 години пак ще сме във елита и ще сме сред фаворитите за титлата. Просто не може да се изгаси туй що не гасне, дори и да ни управлява възможно най-големия некадърник и мизерник- Сашо Томов. Честно казано пред неговите дивотии и дивотиите на Божков с пролетта на 2006 взеха да бледнеят, бахти и боклука...
Първоначално написано от exploitedteen
Ти ли ще го подкрепяш?
кое не би е разбрала вие като имахте минимални посещение след като не взехте купатаПървоначално написано от exploitedteen
и на колко пъти агитката на цецка се е изнасяла демонстративно
по време на мач ?
fuck off red pigs
а бе, ако ние бяхме при ваще условия в ШЛ, не само щяхме да напълним стадиона, а и щяхме да го срутим.при нас цените на билетите бяха нечувани - 50 лв а сектор.страшен пробив в европа - уникален късмет в групите с гол в последната секунда и се видя първият сериозен отбор ви еба майката.доколкото за шл - то се видя, че беше по погрешка. и на нас да ни се падне изпаднал отбор, и ние ще го отстраним. В КЕШ не са претендирали да ми играят отбори като Киево, а само най-добрите.
относто "курви сте" ще им викаме, като заслужават. да носиш ЧЕРВЕНАТА фланелка означава, че не трябва да се правиш на манекен, защото ЦСКА е отбор с богати традиции, с история за разлика от други отбори .САМО ДУША И СЪРЦЕ ЗА ЧЕРВЕНИЯ ОТБОР ИЛИ ВЪН ОТ АРМИЯТА ! Особено, когато продадоха титлата по-миналия шампионат ... какво? да скандираме "вили,вили,вили", който уж си пазеше краката за Барселона ?
За "В" група съм почти 100 % убеден, че няма да стане ...
иначе синият донбалон пусна слух, че ни връщат за шл, и това, ако е вярно, единствената радост на лефски тая година - к *р !
а бе атака бг вие имахте мега голям късмет ... може ли в същата година като ще играете за ШЛ да изпаднат полвината класни отбори от Италия ... Киево ако не бяхте били нз кого ... срам и позор ... както и да е ... ами я ми кажи в УЕФА какви големи грандове срещнахте ?? Оксер ,Удинезе <марсилия ... все "класи"![]()
Ние сме играли срещу АЯКС (тогава действащ шампион) и ги отстраняваме ... след това и ливърпул .. вие с такива класни отбори имате 3 мача (мачовете в ШЛ) и 3те са ви загуби ... къде е гордостта къде е приказката ??? И както имаше плакат " Приказката свърши ,оставате си мърши !!! "
Хайде сега всички ... Цееца Цееца Цеееееееца![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Кротко,който се смее последен,се смее най-добре.![]()
Това да играеш без пари и пак да печелиш май не ви е присъщо,а?
На стадиона срещу блока всичко е наред,само дето рискуваш да бъдеш ударен от на някоя съседка торбичката с боклук,естествено летяща през балкона.
Даже предпочитат кирливото отборче на Пета Тиква(градът е много хубав,ама все пак...).
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
За актуалните амбиции на българският футбол, достигането на 1/4 финал пък макар и в по-слабият турнир за Купата на УЕФА е меко казано грандиозен успех, пък вие си мерете пишките кой какви успехи е имал някога си... Също няма какво да се лъжем - сериозен успех е и победата над актуалният носител на КЕШ на неговият стадион (макар за мен Ливърпул да станаха скандално носители на КЕШ, но това е друга тема).![]()
Левски шампион але але!
Ще видим Левски какво ще направят, защото тази година са много слаби![]()
Just do it ...
![]()
![]()
![]()
Radwaite se,typi levskari! Novoto We4noto derby : Lefski-Minior Pernik![]()
4e to si e za podigravka![]()
CSKArite winagi 6te si podkrepqme OTBORA!!!
Първоначално написано от молеща за съвети
колко си плиткоумна![]()
новото дерби е Цска - Левски (Елин Пелин)
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Не злорадствай,че и уефскарската не се знае.Да не ви топне някой за нещо....
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
ако комунизма наистина си отива, що не си отиват Батков, Баждеков, Георги Марков/агент Николай/ е въпроса? Нима те са "антикомунисти"Първоначално написано от EMO_ULTRAS
...
Те само това могат да правят, вечно комплексираните подуянски задници, дето за още 100 години история никога няма да постигнат успехите на ЦСКА, ама какво да се прави, съдба...Първоначално написано от молеща за съвети
А ДФС"Динамо"Подуяне на Цола Драгойчева и МВР/ДС са толкова "антикомунисти", колкото аз съм трамвай![]()
Да класа е 17-те мига от есента. Незабравимо! Предпочитам отбора ми да не беше влизал, отколкото да бера срам...хахахахаПървоначално написано от ATAKABG
Ми говежда му работа...щото пък вие сте цъфнали и вързали дейба и насраните говедаПървоначално написано от ATAKABG
. Тая година ние си изпатихме, догодина ще е някой друг, ама след това и вашия ред ще дойде... то вие пък сте най-"изрядните'
... Ама Ивайло Дражев е прав. Ако на някой трябва да се отнеме лиценза, то това определено трябва да е на най-корумпираната и мафиотизирана организация в българския футбол- БФС
...
говедата са на принципа, "не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"... пълни комплексари...
Ама като ви опънат на синя задна прашка в Европа тая година май и теб ще те е ядПървоначално написано от ATAKABG
...
Говедата ли са ви виновни за тоя хал?Първоначално написано от kristo