.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Прамод Митал хич не е мафиот, Васко Божков пък да не говорим - присмял се хърбел на щърбел е да наричаш Чорни мафиот. Не, че не е такъв - напротив, ама да те управлява най-големият мафиот в България, а след това и един мафиот в световен мащаб, сатрап и тиранин за хиляди работници в Кремиковци и да имаш наглоста да говориш за мафия...
    Левски шампион але але!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    lolz , seriously pwnd

ps. botev pld ftw.. ^^
    я се разкарай, бе .. това не ти е дота
    сините момчета много бързат с душевните чекии ... във В група трудно ще отидем, така че внимавайте да не си докарате инфаркт от радост

А каква е причината за успехите на левски и цска????А?Аз ще ви кажа.В миналото са взимали насилствено най-добрите играчи на България-било е или играеш за нас или не играеш въобще.А сега просто имат най-много мангизи.Така че не се перчете че сте голяма работа
    Силен ли съм или глупак след като винаги избирам трудния път?

Цитирай Първоначално написано от moncho
    Само в България може да се види как се затрива един отбор с такава история
    Е-е-е, нека не забравяме какво се случи в Италия преди 2-3 години, когато Рома, Ювентус и другите изпаднаха, защото и те се бяха оляли да крадат.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

макари да съм доста ултра-цесекар, не бих се радвал ако на Левски или на който и да е друг отбор му беше случило същото. Но каквото и да стане ЦСКА си е ЦСКА и дори да ни пратят във "В" група, след 2 години пак ще сме във елита и ще сме сред фаворитите за титлата. Просто не може да се изгаси туй що не гасне, дори и да ни управлява възможно най-големия некадърник и мизерник- Сашо Томов. Честно казано пред неговите дивотии и дивотиите на Божков с пролетта на 2006 взеха да бледнеят, бахти и боклука ...

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Даже и във В група пак ще си подкрепяме отбора, нещо което синята "публика" не би разбрала.

Но във В няма да отидем и това ви е ясно, затова не се хвърляйте толкова много..
    Ти ли ще го подкрепяш?

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Даже и във В група пак ще си подкрепяме отбора, нещо което синята "публика" не би разбрала.

Но във В няма да отидем и това ви е ясно, затова не се хвърляйте толкова много..
    кое не би е разбрала вие като имахте минимални посещение след като не взехте купата
    и на колко пъти агитката на цецка се е изнасяла демонстративно
    по време на мач ?
    fuck off red pigs

а бе, ако ние бяхме при ваще условия в ШЛ, не само щяхме да напълним стадиона, а и щяхме да го срутим.при нас цените на билетите бяха нечувани - 50 лв а сектор.страшен пробив в европа - уникален късмет в групите с гол в последната секунда и се видя първият сериозен отбор ви еба майката.доколкото за шл - то се видя, че беше по погрешка. и на нас да ни се падне изпаднал отбор, и ние ще го отстраним. В КЕШ не са претендирали да ми играят отбори като Киево, а само най-добрите.
    относто "курви сте" ще им викаме, като заслужават. да носиш ЧЕРВЕНАТА фланелка означава, че не трябва да се правиш на манекен, защото ЦСКА е отбор с богати традиции, с история за разлика от други отбори .САМО ДУША И СЪРЦЕ ЗА ЧЕРВЕНИЯ ОТБОР ИЛИ ВЪН ОТ АРМИЯТА ! Особено, когато продадоха титлата по-миналия шампионат ... какво? да скандираме "вили,вили,вили", който уж си пазеше краката за Барселона ?
    За "В" група съм почти 100 % убеден, че няма да стане ...
    иначе синият донбалон пусна слух, че ни връщат за шл, и това, ако е вярно, единствената радост на лефски тая година - к *р !

Град
    Varna
    а бе атака бг вие имахте мега голям късмет ... може ли в същата година като ще играете за ШЛ да изпаднат полвината класни отбори от Италия ... Киево ако не бяхте били нз кого ... срам и позор ... както и да е ... ами я ми кажи в УЕФА какви големи грандове срещнахте ?? Оксер ,Удинезе <марсилия ... все "класи" Ние сме играли срещу АЯКС (тогава действащ шампион) и ги отстраняваме ... след това и ливърпул .. вие с такива класни отбори имате 3 мача (мачовете в ШЛ) и 3те са ви загуби ... къде е гордостта къде е приказката ??? И както имаше плакат " Приказката свърши ,оставате си мърши !!! "

Град
    Varna
    Kievo truden otbor q se opomni be ..... udineze i klasen otbor da ne govororim za "klasnata" marsiliq ,boreshta se za ostavane vyv franciq ,kogato igrahte sreshtu tqh ...

Хайде сега всички ... Цееца Цееца Цеееееееца

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Кротко,който се смее последен,се смее най-добре.
    Това да играеш без пари и пак да печелиш май не ви е присъщо,а?
    На стадиона срещу блока всичко е наред,само дето рискуваш да бъдеш ударен от на някоя съседка торбичката с боклук,естествено летяща през балкона.
    Даже предпочитат кирливото отборче на Пета Тиква(градът е много хубав,ама все пак...).
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    За актуалните амбиции на българският футбол, достигането на 1/4 финал пък макар и в по-слабият турнир за Купата на УЕФА е меко казано грандиозен успех, пък вие си мерете пишките кой какви успехи е имал някога си... Също няма какво да се лъжем - сериозен успех е и победата над актуалният носител на КЕШ на неговият стадион (макар за мен Ливърпул да станаха скандално носители на КЕШ, но това е друга тема).
    Левски шампион але але!

Ще видим Левски какво ще направят, защото тази година са много слаби
    Just do it ...

Radwaite se,typi levskari! Novoto We4noto derby : Lefski-Minior Pernik
    4e to si e za podigravka

CSKArite winagi 6te si podkrepqme OTBORA!!!

Цитирай Първоначално написано от молеща за съвети

4e to si e za podigravka

колко си плиткоумна
    новото дерби е Цска - Левски (Елин Пелин)

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Не злорадствай,че и уефскарската не се знае.Да не ви топне някой за нещо....
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Комунизма си отива !
    ако комунизма наистина си отива, що не си отиват Батков, Баждеков, Георги Марков/агент Николай/ е въпроса? Нима те са "антикомунисти" ...

Цитирай Първоначално написано от молеща за съвети

4e to si e za podigravka

Те само това могат да правят, вечно комплексираните подуянски задници, дето за още 100 години история никога няма да постигнат успехите на ЦСКА, ама какво да се прави, съдба...

А ДФС"Динамо"Подуяне на Цола Драгойчева и МВР/ДС са толкова "антикомунисти", колкото аз съм трамвай

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    ама кво ми даваш пример от преди 50 години бе,льольо

Марсилия не ли е класа? Оксер? Удинезе? Да стигнеш 1/4-финал в Европа не ли е класа? Да влезеш в ШЛ?

Освен това ЛЕВСКИ сам заслужи да е ПОСТАВЕН в 3-ия кръг и реално-погледнато не извади късмет при жребия,а ни се падна може би най-трудния отбор - Киево. Другите бяха по-леки,тъй като ЛЕВСКИ с игрите си в Европа през последните 5-6 години заслужи това признание
    Да класа е 17-те мига от есента. Незабравимо! Предпочитам отбора ми да не беше влизал, отколкото да бера срам...хахахаха

Много ви е яд,много ни е кеф
    Ми говежда му работа...щото пък вие сте цъфнали и вързали дейба и насраните говеда . Тая година ние си изпатихме, догодина ще е някой друг, ама след това и вашия ред ще дойде... то вие пък сте най-"изрядните' ... Ама Ивайло Дражев е прав. Ако на някой трябва да се отнеме лиценза, то това определено трябва да е на най-корумпираната и мафиотизирана организация в българския футбол- БФС ...

говедата са на принципа, "не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"... пълни комплексари...

Ама като ви опънат на синя задна прашка в Европа тая година май и теб ще те е яд ...

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Ми говежда му работа...щото пък вие сте цъфнали и вързали дейба и насраните говеда . Тая година ние си изпатихме, догодина ще е някой друг, ама след това и вашия ред ще дойде... то вие пък сте най-"изрядните' ... Ама Ивайло Дражев е прав. Ако на някой трябва да се отнеме лиценза, то това определено трябва да е на най-корумпираната и мафиотизирана организация в българския футбол- БФС ...
    Говедата ли са ви виновни за тоя хал?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си