.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    най-много е виновен кретена Сашо Томов, ама и Батков и компания от синьото БФС имат своята "заслуга" за случилото се.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    най-много е виновен кретена Сашо Томов, ама и Батков и компания от синьото БФС имат своята "заслуга" за случилото се.
    Брато, ако е така, тогава чий го диреше президента на "синьото" Политбюро, "синьото" БФС, или там както още го нарича Георги Атанасов не къде да е, а чак ви Нион? И то не на делова среща, а да се моли за някакъв компромис? Само дето не се прощава на Стяуа и Порто, та на Цска ли? Е, направи се компромис за Ливърпул, но все пак те бяха шампиони и трябваше да си защитават трофея, пък и се намери отбор, който да им отстъпи мястото си. След тази спешна визита на Боби Михайлов в Нион, за да спасява отбора на Кремиковци, предлагам малко да се позасрамите и да избягвате "сини" БФС-та, "сини" Политбюра и разни такива, че става смешно. И една информация - от 18 и 30, тоест след половин час, в спорт1.бг има лайвчат със Сашо Томов, ако имаш въпроси към някой, мисля той е човека. Дано като чуеш, че за всичко е виновен Батков и БФС да имаш достатъчно мозък, за да прецениш, че се опитва да насочи омразата в удобна за него посока, защото иначе положението ще е трагично.
    Левски шампион але але!

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Кажи на каква им е вината, искам с факти да говориш!

tomov eba mamata na cska

Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от NH3
    tomov e** mamata na cska
    ФАКТ!!!

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    jyltite sa vinovni za sichko.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Ебати якото, сега ние АКУЛИТЕ ще играем Интертото! Как се радвам лелеееееееееееееееееее......
    ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    хахахахаха, къде си бееее цаца
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

tomov do kvoto ne se e dokopal tova ne e opropastil

Вазелин rulzzzzzz

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Обиждам

не ти ли е неудобно да се правиш на патриот и националист, а да не знаеш езика си?

Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Неща звучи като леща...

неграмотник
    Интересно ли ти е да убиждаш?
    Сложи ударението на "а" и тогава говори като какво ти звучи!
    не (ПРАЗНО МЯСТО) ща.
    Даже и в диалекта си зле...
    Ирландската диалектика?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Хаха _Веско_, ти колко си жалък не е истина ...

ЦСКА ще го бъде, независимо злорадството на левскарите! Просто не се гаси туй що не гасне. ЦСКА е марката на българския футбол и съответно най-класния български отбор. Така че няма защо да се притеснявате братя цесекари, ЦСКА отново ще бъде величието, което е бил

ЦСКА ще го бъде, независимо злорадството на левскарите! Просто не се гаси туй що не гасне. ЦСКА е марката на българския футбол и съответно най-класния български отбор. Така че няма защо да се притеснявате братя цесекари, ЦСКА отново ще бъде величието, което е бил
    Не се излагай
    Just do it ...

Цитирай Първоначално написано от Presli
    Не се излагай
    Ти не се излагай. ЦСКА е институция и благодарение на великите си фенове ще се върне там, където му е мястото. Това няма да стане лесно и бързо, но ще стане. Където е текло пак ще тече, просто няма начин. ЦСКА е велик отбор и ще го докаже и в тази тежка ситуация ...

Комунисти ви създадоха,комунисти ви съсипаха....Не че искам да се заяждам,но всеки получава това,което е заслужил.....Мен честно казано изобщо не ме бърка къде ще е ЦСКА,дали в ''А'',дали в ''Б'' група или на Космоса....Но най-тъпото от всичко е,че дори в такъв момент някои цесекари не си затвориха устите и продължават да сипят помии върху Левски Какво сме ви виновни,че отборът ви е бил некоректен към УЕФА?Цял ден чета някакви абсурдни коментари,че феновете на ЦСКА ще си отмъстят на Левски като им саботират мачовете и не знам си още какво...Я по-добре всеки да си гледа неговия отбор и да не се заяжда с другите....

Цитирай Първоначално написано от miss_darkness
    Комунисти ви създадоха,комунисти ви съсипаха....Не че искам да се заяждам,но всеки получава това,което е заслужил.....Мен честно казано изобщо не ме бърка къде ще е ЦСКА,дали в ''А'',дали в ''Б'' група или на Космоса....Но най-тъпото от всичко е,че дори в такъв момент някои цесекари не си затвориха устите и продължават да сипят помии върху Левски Какво сме ви виновни,че отборът ви е бил некоректен към УЕФА?Цял ден чета някакви абсурдни коментари,че феновете на ЦСКА ще си отмъстят на Левски като им саботират мачовете и не знам си още какво...Я по-добре всеки да си гледа неговия отбор и да не се заяжда с другите....
    =D> =D> =D> =D>
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Град
    във филма
    ЦСКА има достатъчно фенове, за да не потъне в забвение, колкото и да ви се иска...
    Ако ви пратят във В група ще ги видим тези фенове

^ ще ги видиш на вечното дерби ЦСКА - Левски (Елин Пелин )

И кои точно са комунистите, които ни създадоха? Изброй ги, ама по имена ако можеш? Щото аз мога да ти кажа, че доста от създателите на ЦСКА са бивши ръководители и футболисти на клубовете, които създават ЦСКА- АС-23, Шипка/София/, Чавдар и Септември/София/. А ти знаеш ли кои са ръководителите на Левски след 9-и септември и че са все верни на партията хора. Защото веднага след 9-ти Левски е първият отбор, преустроен по комунистически образец, като става ведомствен на министерство на пощите, начело с министър Цола Драгойчева, която е и почетен президент на клуба. Така че не говори празни и изтъркани левскарски лъжи. И какво не се заяждаш с ЦСКА, ти злорадстваш толкова открито, че не можеш да прикриеш омразата си мила. И за нищо не ви обвиняваме, а обвиняваме БФС, че прилага двойни стандарти към клубовете. Понеже ако наистина има закони в българския футбол, не само ЦСКА, а още поне 9-10 клуба щяха да не получат лиценз и да бъдат изхвърлени от "А" група, включително и вашият любим клуб Левски, в който нещата никак не са такива прозрачни и чисти, както лъже ви Батков. Ама не, ЦСКА стана изкупителна жертва на мръсната игра, която се разиграва 20 години в българския футбол. И естествено, че Томов и ръководството ни са си най-виновни за това престъпление срещу ЦСКА, но не само ЦСКА, а още сума ти клубове, както казах трябва да бъдат санкционирани, а на първо място трябва да бъде отнет лиценза на БФС, понеже е тотално мафиотска и корумпирана организация.

kristo,виж какво ще ти кажа.На мен ми е пределно ясно,че футболът ни е мафия....То държавата ни е корумпирана пък какво остава за футбола...Казах го и пак ще го повторя,не искам да се заяждам с феновете на ЦСКА,според мен не е етично и е глупаво,просто поводът за моя коментар беше това,което чух днес от фенове,че щом ЦСКА няма да е в лигата,и другите български отбори не трябва да са там,и това ме подразни...Не казвам,че в момента Левски е за там,но просто чашата преля като чух,че ще се постараят да саботират мачовете само и само щом те не са добре и другите да не са....Ама какво ли се и учудвам....Това си е типично българска черта-щом затъваш,да повличаш и другите с теб....И още нещо-искам да ти кажа,че НЕ мразя ЦСКА,а обичам Левски.Разликата между двете неща е огромна......

kristo,виж какво ще ти кажа.На мен ми е пределно ясно,че футболът ни е мафия....То държавата ни е корумпирана пък какво остава за футбола...Казах го и пак ще го повторя,не искам да се заяждам с феновете на ЦСКА,според мен не е етично и е глупаво,просто поводът за моя коментар беше това,което чух днес от фенове,че щом ЦСКА няма да е в лигата,и другите български отбори не трябва да са там,и това ме подразни...Не казвам,че в момента Левски е за там,но просто чашата преля като чух,че ще се постараят да саботират мачовете само и само щом те не са добре и другите да не са....Ама какво ли се и учудвам....Това си е типично българска черта-щом затъваш,да повличаш и другите с теб....И още нещо-искам да ти кажа,че НЕ мразя ЦСКА,а обичам Левски.Разликата между двете неща е огромна......
    ОК, извини ме тогава за обвинението, не съм бил прав. Иначе мога да ти гарантирам, че аз няма да съм сред тези фенове на ЦСКА, които ще се опитват да провалят участието на Левски в ШЛ. И мнозинството от феновете на ЦСКА няма и не биха го направили ако имат тази възможност. А тези, които мислят да го направят, не ги оправдавам и си е техен проблем, а не мой. Аз също не мразя Левски, а обичам ЦСКА. Каквото и да става с ЦСКА обаче, аз ще си го подкрепям и защитавам защото едни от най-хубавите ми моменти в живота са свързани с ЦСКА и с любовта към този отбор. Сега наистина ми е болно за това което става, но не губя надежда, понеже ние феновете на ЦСКА, включително такива като мен, които не са редовно на Българска армия, а рядко, няма да оставим клуба да загине. Просто без ЦСКА, както и без Левски, българският футбол губи основният си фундамент.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от Fena
    Хаха _Веско_, ти колко си жалък не е истина ...
    И защо реши така? Защото признах грешките си или.... ?
    Защото си боклук ! Ти си точно като оная отрепка дето се подвизава по сайтовете за запознанства. Той преди имаше татуировка на Ботев Плд, а сега е от мангалите от локото. Ти си същата стока, деби и боклуците продажни деби, повръща ми се направо от такива като вас !!!

ЕДИН МАЗЕН ЧЕП ЗА БФС ! Махнаха нас от "А" ся и чорбата изгониха ! Продажни копелета, остейте в А група всички селяни кирливи от Беласица Петрич, Миньор Перник, Вихрен Сандански ,СЛИВЕН ,Локо Мездра ?!?!?!??!?!? Остейте тях мама ви мръсна долна ама ей тези селски отборчета заедно няма да съберат публика толкова , колкото ние в "Б". По един мазен _)_ за всички от БФС.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

да, прав си, смърт на комунизма, смърт за Лефски-Спартак към МВР/ДС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си