.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    нима твоята "партия-любима" Батака не беше създадена само от ченгета и доносници на Държавна сигурност, та ревеш за комунистически отрочета бе, посерко атакаджийски

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    нима твоята "партия-любима" Батака не беше създадена само от ченгета и доносници на Държавна сигурност, та ревеш за комунистически отрочета бе, посерко атакаджийски
    Вечна слава на КАФЕВОТО!

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    кристо,направи добро - прережи си вените!
    Аз нямам защо да го правя, ама ти явно имаш защо. Личи си, че си тъпо и комплексирано "кежуълче", което нищичко не е постигнало в живота и единственото, което може да прави е да псува, обижда и сипе омраза, понеже за друго не става. Когато постигнеш в живота това, което аз съм постигнал, тогава можеш разговаряш с мен, като равнопоставен, ясно ли е

Аз нямам защо да го правя, ама ти явно имаш защо. Личи си, че си тъпо и комплексирано "кежуълче", което нищичко не е постигнало в живота и единственото, което може да прави е да псува, обижда и сипе омраза, понеже за друго не става. Когато постигнеш в живота това, което аз съм постигнал, тогава можеш разговаряш с мен, като равнопоставен, ясно ли е

куку руку вафла чудна

Цитирай Първоначално написано от NH3

куку руку вафла чудна
    Пълна с течен шоколад

Цитирай Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
    ЕДИН МАЗЕН ЧЕП ЗА БФС ! Махнаха нас от "А" ся и чорбата изгониха ! Продажни копелета, остейте в А група всички селяни кирливи от Беласица Петрич, Миньор Перник, Вихрен Сандански ,СЛИВЕН ,Локо Мездра ?!?!?!??!?!? Остейте тях мама ви мръсна долна ама ей тези селски отборчета заедно няма да съберат публика толкова , колкото ние в "Б". По един мазен _)_ за всички от БФС.
    Прав си брато. Мафията си разчиства пътя. Такива отбори като ЦСКА и Берое са изцяло вредни за синята корумпирана футболна олигархия. Не, че в нашия случай ние не си носим основната вина, но и вашият Банев направи куп мизерии и също има голяма "заслуга" за това Берое да е там, където никога не му е било мястото. Между другото това не е единственият случай, в който синята мафия изхвърля неудобни за нея отбори, като Берое. Предишният случай е бил през 1970 г., когато министърът на вътрешните работи- Ангел Солаков, който е болен левскар, изгонва с еднолично решение Берое от "А" група, само защото твоят отбор препъва пътя на самозабравилите се милиционерчета към титлата. Да не забравим, че комунистическия дебил Бъки Бомбата/Евгени Бакърджиев/, който също е болен левскар изгони от "А" група Металург/Перник/ защото моля ви се участвал в уговорен мач с Левски през 1999 г., ама не извади Левски от елита, след като 100% се доказа, че мача е уговорен Левски да бие. И също синият кошмар Миньор/Перник/ беше изгонен от елита явно поради това, че редовно натупваше сините примадони. Какво да се прави, както АТАКАБГ си призна, синият октопод е обсебил целият български футбол и ние се чудим защо той е в такова трагично положение, та вече и Малта може да ни се мери по класа

Цитирай Първоначално написано от xaxa
    kicknaxa li gi ;]
    не, баннаха ги

ЕДИН МАЗЕН ЧЕП ЗА БФС ! Махнаха нас от "А" ся и чорбата изгониха ! Продажни копелета, остейте в А група всички селяни кирливи от Беласица Петрич, Миньор Перник, Вихрен Сандански ,СЛИВЕН ,Локо Мездра ?!?!?!??!?!? Остейте тях мама ви мръсна долна ама ей тези селски отборчета заедно няма да съберат публика толкова , колкото ние в "Б". По един мазен _)_ за всички от БФС.
    Прав си брато. Мафията си разчиства пътя. Такива отбори като ЦСКА и Берое са изцяло вредни за синята корумпирана футболна олигархия. Не, че в нашия случай ние не си носим основната вина, но и вашият Банев направи куп мизерии и също има голяма "заслуга" за това Берое да е там, където никога не му е било мястото. Между другото това не е единственият случай, в който синята мафия изхвърля неудобни за нея отбори, като Берое. Предишният случай е бил през 1970 г., когато министърът на вътрешните работи- Ангел Солаков, който е болен левскар, изгонва с еднолично решение Берое от "А" група, само защото твоят отбор препъва пътя на самозабравилите се милиционерчета към титлата.
    Знаете ли, че през 1970 година Берое е изваден от "А" РФГ. Причината - поведението на публиката. В третия кръг от пролетния полусезон Берое посреща Левски-Спартак. Гостите нямат победа от 1958 година в Стара Загора. Берое води в резултата. В последната минута на мача гостите бележат гол след ъглов удар, след като са фаулирали вратаря в борбата за топката. При изравнителния гол Сашо Костов от гостите показва неприличен жест към публиката. Политат 50-60 бутилки минерална вода от трибуните към терена. След мача привържениците на Берое окупират стадиона, гостите и съдиите не могат да си тръгнат с часове. Хората са разпръснати с полиция и пожарна.
    Седмица по-късно отборът е изхвърлен от групата по решение на ЦС на БСФС. Берое получава съчувствие и телеграми на солидарност от цяла България. Работещите мъже в Стара Загора отказват да ходят на работа, участват в първото по рода си гражданско неподчинение.
    Ръководителите на Берое също са наказани, старозагорската публика е обвинена в местен шовинизъм и всяване на психоза заради възгласите "Светът е Берое".
    След едногодишен престой в "Б" група, Берое се завръща в "А" и печели бронзовите медали. А публиката е определена за първенец на сезона. Интересен е и факта, че на мача с Левски-Спартак в Стара Загора има 55 000 души, ненадминат от тогава рекорд за посещаемост на мач от първенството в България.

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Този октопод е лика-прилика с Тошо Батков...

Цитирай Първоначално написано от bulgarche-to
    Прав си брато. Мафията си разчиства пътя. Такива отбори като ЦСКА и Берое са изцяло вредни за синята корумпирана футболна олигархия. Не, че в нашия случай ние не си носим основната вина, но и вашият Банев направи куп мизерии и също има голяма "заслуга" за това Берое да е там, където никога не му е било мястото. Между другото това не е единственият случай, в който синята мафия изхвърля неудобни за нея отбори, като Берое. Предишният случай е бил през 1970 г., когато министърът на вътрешните работи- Ангел Солаков, който е болен левскар, изгонва с еднолично решение Берое от "А" група, само защото твоят отбор препъва пътя на самозабравилите се милиционерчета към титлата.
    Знаете ли, че през 1970 година Берое е изваден от "А" РФГ. Причината - поведението на публиката. В третия кръг от пролетния полусезон Берое посреща Левски-Спартак. Гостите нямат победа от 1958 година в Стара Загора. Берое води в резултата. В последната минута на мача гостите бележат гол след ъглов удар, след като са фаулирали вратаря в борбата за топката. При изравнителния гол Сашо Костов от гостите показва неприличен жест към публиката. Политат 50-60 бутилки минерална вода от трибуните към терена. След мача привържениците на Берое окупират стадиона, гостите и съдиите не могат да си тръгнат с часове. Хората са разпръснати с полиция и пожарна.
    Седмица по-късно отборът е изхвърлен от групата по решение на ЦС на БСФС. Берое получава съчувствие и телеграми на солидарност от цяла България. Работещите мъже в Стара Загора отказват да ходят на работа, участват в първото по рода си гражданско неподчинение.
    Ръководителите на Берое също са наказани, старозагорската публика е обвинена в местен шовинизъм и всяване на психоза заради възгласите "Светът е Берое".
    След едногодишен престой в "Б" група, Берое се завръща в "А" и печели бронзовите медали. А публиката е определена за първенец на сезона. Интересен е и факта, че на мача с Левски-Спартак в Стара Загора има 55 000 души, ненадминат от тогава рекорд за посещаемост на мач от първенството в България.
    Само не каза, че председател на ЦС на БСФС по това време е бил именно Ангел Солаков/министъра на вътрешните работи/, който лично е бил и на стадиона в Стара Загора, за да подкрепя любимия си Левски-Спартак. И именно по негова инициатива идва наказанието на Берое и изгонването им от "А" група. И интересно защо точно пък след мач с Левски Берое е изваден от "А" група, при положение, че уж милиционерчетата били "репресирани" по време на комунизма. Представяте ли си какъв бълвоч щеше да е срещу ЦСКА от подуянци ако Берое беше изваден след мач с ЦСКА от елита. Ама щом е след мач с Левски, няма лошо, нали... Така е разрешено.

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Ебати смешните жалкари!Толкова злоба не съм виждал, как се говедата са виновни за всичко те направиха задълженията на (*ska, те изхвърлиха Берое от А група.Даже като дойдат извънземните на земята ще се окаже че са големи сини, гадни с рога и Наско Сираков е впрегнал ФБР,ЦРУ,ЩТАЗИ,МУСАД,ДС да правят Левски шампион!

Цитирай Първоначално написано от gsh
    Цитирай Първоначално написано от xaxa
    kicknaxa li gi ;]
    не, баннаха ги
    spred me gi akicknaxa ;] ili sa gi vkarali v shit listata xDDDDDD

Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    Ебати смешните жалкари!Толкова злоба не съм виждал, как се говедата са виновни за всичко те направиха задълженията на (*ska, те изхвърлиха Берое от А група.Даже като дойдат извънземните на земята ще се окаже че са големи сини, гадни с рога и Наско Сираков е впрегнал ФБР,ЦРУ,ЩТАЗИ,МУСАД,ДС да правят Левски шампион!
    За МОСАД съм съгласен. та нали и Батков, и Чорни са евреи

Иначе за нищо не обвинявам Левски за случилото се в ЦСКА. Обвинявам БФС за случващото се в български футбол и това, че ЦСКА стана изкупителна жертва за цялата мръсотия, корупция и мафиотщина, която се вихри от 20 години в българския футбол и във почти всички български клубове. Ако има справедливост в българския футбол, нека цялата мръсотия се изчисти, нека бъде наказан не само ЦСКА, а всички клубове, понеже и на малките деца е ясно, че поне едно 10-тина клуба от "А" група определено също трябва да останат без лиценз, а не да бъдат покривани за сметка на ЦСКА, Берое, Миньор и още няколко неудобни за футбола ни клубове.

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Верно си в матрицата ...

Нема ти се верва !

Град
    София, Стрелбище
    не му говори в прав текст - не си равнопоставен!

Снайперист на свободна практика

Град
    Varna
    Всички говеда в Израел !!

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Всички говеда в Израел !!
    А всички прасета в група В!
    ти не беше ли за Ботев Враца и ЦСКА, или си сменил цвета ???
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    сменя той, сменя...
    А ти не така ли?Ще си сменям цвета когато си поискам! Решавам, че ЦСКА(в моя случай) не ми доставят удоволствие с играта си и повече не ги подкрепям ясно!??!
    бояджия

Долно е да сменяш боята.

жалка история е като любимия ти клуб има затруднения веднага да сменяш цвета и отбора ..... аз лично бих спрял да гледам и да се интересувам от футбол ,но не и да сменя клуба на който съм фен ....

Цитирай Първоначално написано от NH3
    жалка история е като любимия ти клуб има затруднения веднага да сменяш цвета и отбора ..... аз лично бих спрял да гледам и да се интересувам от футбол ,но не и да сменя клуба на който съм фен ....
    Евала брато, изцяло си прав! Каквото и да става, аз съм си от ЦСКА и в хубаво, и в лошо. А тези комплексарчета, които си сменят отбора като фурнаджийски лопати ми напомнят на литературния герой бай Ганьо. Той е бил либерал с либералите, когато са били на власт и е плюел консерваторите, а когато са паднели от власт, е ставал консерватор и е започвал да плюе по либералите, смешна история просто, помиярска му работа Веско .

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    сменя той, сменя...
    А ти не така ли?Ще си сменям цвета когато си поискам! Решавам, че ЦСКА(в моя случай) не ми доставят удоволствие с играта си и повече не ги подкрепям ясно!??!
    А доставиха ли ти удоволствие 16 точки преднина за ЦСКА в края на класирането пред Лефски ?! И какво за играта на ЦСКА и Лефски бе, ти гледал ли си и един мач тоя сезон на ЦСКА и говедата да видиш колко трагични бяха сините смешници и как ядяха бой от кой ли не, а ЦСКА завърши без нито една загуба за сезона и определено, особено вторият полусезон игра един прагматичен и печеливш футбол, който никак не беше лош за гледане. Абе изобщо имам чувството, че ти мачове гледаш не повече от 2-3 пъти в годината, то и затова си толкова голям "разбирач", щом казваш, че говедата играли "качествен" футбол, смях та до пръсване . Добре, че пак им даваха дузпи през мач, та иначе можеха и на 2-ро място да не завършат . особено ме "изкефи" дузпата, която ви дадоха срещу Локо/Плд/ за игра с глава на футболист на Локото . Ама нищо, то сега идва Шампионската лига и пак ще гледаме бой по сините кратуни. Миналата година беше Тампере-Тукпере, ама сега ще е Барса, Арсенал, Ливърпул и от рода и пак ще гледаме рубриката гол след гол в синята врата

С настоящата декларация НФК, Клубовете на привържениците на Левски "София-Запад", "Южна дивизия", Ултра Варна и "синята" организация в Асеновград изразяват своята официална позиция по зачестилите в последно време публични обиди и нападки към ПФК „Левски - София" от страна на разочарованите привърженици на останалия без професионален лиценз ПФК „ЦСКА" АД.

Хилядите привърженици на Левски, стоящи зад тази декларация, смятат че, евентуалната държавна намеса в ЦСКА под каквато и да е форма - материална или административна, е крайно не състоятелна. Призивите в тази посока са плод само и единствено на комунистически манталитет с 60-годишна история. И тъй като властта в България не е загубила тоталитарния си нрав и вероятно ще окаже помощ на закъсалото си творение (подобни сигнали даде лично премиерът Станишев) в името на справедливостта ние ще очакваме „държавно рамо" не само за един клуб, а за всички останали.Гореподписаните фенове на Левски декларираме своето справедливо възмущение от опитите на неколцина озверели представители на подръжниците на ЦСКА да пренасочат отговорността за отнемането на професионалния лиценз на отбора им върху Левски.

Подобни опити са обречени на провал поради явната си несъстоятелност и крещящата липса на справедливи аргументи в тяхна подкрепа.

Призоваваме всички, които целят прехвърлянето на проблема „от болната глава на здравата" да осъзнаят, че по този начин не могат да засегнат в никаква степен харизмата и блясъка на най - обичания български клуб.
    Дълбоко се заблуждават тези от вас, които смятат, че изопачавайки истинските причини, довели до поредната капитулация на армейския клуб, ще накарат непредубедения футболен привърженик в България да намрази Левски.

Сега, когато с късна дата се потвърждават нашите твърдения че в 21 век, като част от ЕС българските отбори ще бъдат принудени да последват примера Левски да променят мисленето и манталитета си в съответствие със съвременните норми и стандарти, не можем да не повторим още веднъж своя апел, който звучи така: Оправете първо с десетилетия трупаните „бакии" в собствения си клуб и тогава се вглеждайте за недостатъци и проблеми в единствения синоним на нормалност и адекватност в родината ни - Левски.

Не забравяйте, че вашият клуб започва 60 годишната си история (определяна от самите вас като непрекъснат низ от блясък и славни успехи) с изпадане в долната дивизия и обединяване с друг клуб, на чието място и с чийто лиценз продължавате участието си в първенството на България.

Не се обръщайте непрекъснато назад към тази история, за да търсите аргументи за своето „величие" и „непобедимост", защото в нея редом с постигнатите успехи рискувате да намерите и опръскани с кръв парчета от погазената от вашия войнишки ботуш българска футболна правда.

Сега имате уникалния шанс да докажете на българите, че желаете да живеете не в мъглявата среда на 20-ти, а в новия 21-ви век - ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГО.
    дай ми една такава декларация, че в момента ми свърши тоалетната хартия, та да има с кво да се избърша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си