- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- БФС: ЦСКА няма лиценз от УЕФА, аут е и от "А" груп
нима твоята "партия-любима" Батака не беше създадена само от ченгета и доносници на Държавна сигурност, та ревеш за комунистически отрочета бе, посерко атакаджийски![]()
Вечна слава на КАФЕВОТО!Първоначално написано от kristo
Аз нямам защо да го правя, ама ти явно имаш защо. Личи си, че си тъпо и комплексирано "кежуълче", което нищичко не е постигнало в живота и единственото, което може да прави е да псува, обижда и сипе омраза, понеже за друго не става. Когато постигнеш в живота това, което аз съм постигнал, тогава можеш разговаряш с мен, като равнопоставен, ясно ли еПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Пълна с течен шоколадПървоначално написано от NH3
![]()
Прав си брато. Мафията си разчиства пътя. Такива отбори като ЦСКА и Берое са изцяло вредни за синята корумпирана футболна олигархия. Не, че в нашия случай ние не си носим основната вина, но и вашият Банев направи куп мизерии и също има голяма "заслуга" за това Берое да е там, където никога не му е било мястото. Между другото това не е единственият случай, в който синята мафия изхвърля неудобни за нея отбори, като Берое. Предишният случай е бил през 1970 г., когато министърът на вътрешните работи- Ангел Солаков, който е болен левскар, изгонва с еднолично решение Берое от "А" група, само защото твоят отбор препъва пътя на самозабравилите се милиционерчета към титлата. Да не забравим, че комунистическия дебил Бъки Бомбата/Евгени Бакърджиев/, който също е болен левскар изгони от "А" група Металург/Перник/ защото моля ви се участвал в уговорен мач с Левски през 1999 г., ама не извади Левски от елита, след като 100% се доказа, че мача е уговорен Левски да бие. И също синият кошмар Миньор/Перник/ беше изгонен от елита явно поради това, че редовно натупваше сините примадони. Какво да се прави, както АТАКАБГ си призна, синият октопод е обсебил целият български футбол и ние се чудим защо той е в такова трагично положение, та вече и Малта може да ни се мери по класаПървоначално написано от GREEN_OR_DEAD
![]()
не, баннаха гиПървоначално написано от xaxa
Първоначално написано от kristo
Знаете ли, че през 1970 година Берое е изваден от "А" РФГ. Причината - поведението на публиката. В третия кръг от пролетния полусезон Берое посреща Левски-Спартак. Гостите нямат победа от 1958 година в Стара Загора. Берое води в резултата. В последната минута на мача гостите бележат гол след ъглов удар, след като са фаулирали вратаря в борбата за топката. При изравнителния гол Сашо Костов от гостите показва неприличен жест към публиката. Политат 50-60 бутилки минерална вода от трибуните към терена. След мача привържениците на Берое окупират стадиона, гостите и съдиите не могат да си тръгнат с часове. Хората са разпръснати с полиция и пожарна.
Седмица по-късно отборът е изхвърлен от групата по решение на ЦС на БСФС. Берое получава съчувствие и телеграми на солидарност от цяла България. Работещите мъже в Стара Загора отказват да ходят на работа, участват в първото по рода си гражданско неподчинение.
Ръководителите на Берое също са наказани, старозагорската публика е обвинена в местен шовинизъм и всяване на психоза заради възгласите "Светът е Берое".
След едногодишен престой в "Б" група, Берое се завръща в "А" и печели бронзовите медали. А публиката е определена за първенец на сезона. Интересен е и факта, че на мача с Левски-Спартак в Стара Загора има 55 000 души, ненадминат от тогава рекорд за посещаемост на мач от първенството в България.
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Този октопод е лика-прилика с Тошо Батков...Първоначално написано от EMO_ULTRAS
Само не каза, че председател на ЦС на БСФС по това време е бил именно Ангел Солаков/министъра на вътрешните работи/, който лично е бил и на стадиона в Стара Загора, за да подкрепя любимия си Левски-Спартак. И именно по негова инициатива идва наказанието на Берое и изгонването им от "А" група. И интересно защо точно пък след мач с Левски Берое е изваден от "А" група, при положение, че уж милиционерчетата били "репресирани" по време на комунизма. Представяте ли си какъв бълвоч щеше да е срещу ЦСКА от подуянци ако Берое беше изваден след мач с ЦСКА от елита. Ама щом е след мач с Левски, няма лошо, нали... Така е разрешено.Първоначално написано от bulgarche-to
![]()
Ебати смешните жалкари!Толкова злоба не съм виждал, как се говедата са виновни за всичко те направиха задълженията на (*ska, те изхвърлиха Берое от А група.Даже като дойдат извънземните на земята ще се окаже че са големи сини, гадни с рога и Наско Сираков е впрегнал ФБР,ЦРУ,ЩТАЗИ,МУСАД,ДС да правят Левски шампион!![]()
spred me gi akicknaxa ;] ili sa gi vkarali v shit listata xDDDDDDПървоначално написано от gsh
За МОСАД съм съгласен. та нали и Батков, и Чорни са евреиПървоначално написано от FOOTSOLDIER
![]()
Иначе за нищо не обвинявам Левски за случилото се в ЦСКА. Обвинявам БФС за случващото се в български футбол и това, че ЦСКА стана изкупителна жертва за цялата мръсотия, корупция и мафиотщина, която се вихри от 20 години в българския футбол и във почти всички български клубове. Ако има справедливост в българския футбол, нека цялата мръсотия се изчисти, нека бъде наказан не само ЦСКА, а всички клубове, понеже и на малките деца е ясно, че поне едно 10-тина клуба от "А" група определено също трябва да останат без лиценз, а не да бъдат покривани за сметка на ЦСКА, Берое, Миньор и още няколко неудобни за футбола ни клубове.
Първоначално написано от EMO_ULTRAS
Нема ти се верва !
не му говори в прав текст - не си равнопоставен!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Снайперист на свободна практика
ти не беше ли за Ботев Враца и ЦСКА, или си сменил цвета ???Първоначално написано от _Becko_
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
бояджияПървоначално написано от _Becko_
![]()
Долно е да сменяш боята.
жалка история е като любимия ти клуб има затруднения веднага да сменяш цвета и отбора ..... аз лично бих спрял да гледам и да се интересувам от футбол ,но не и да сменя клуба на който съм фен ....
Евала брато, изцяло си прав! Каквото и да става, аз съм си от ЦСКА и в хубаво, и в лошо. А тези комплексарчета, които си сменят отбора като фурнаджийски лопати ми напомнят на литературния герой бай Ганьо. Той е бил либерал с либералите, когато са били на власт и е плюел консерваторите, а когато са паднели от власт, е ставал консерватор и е започвал да плюе по либералите, смешна история просто, помиярска му работа ВескоПървоначално написано от NH3
.
А доставиха ли ти удоволствие 16 точки преднина за ЦСКА в края на класирането пред ЛефскиПървоначално написано от _Becko_
?! И какво за играта на ЦСКА и Лефски бе, ти гледал ли си и един мач тоя сезон на ЦСКА и говедата да видиш колко трагични бяха сините смешници и как ядяха бой от кой ли не, а ЦСКА завърши без нито една загуба за сезона и определено, особено вторият полусезон игра един прагматичен и печеливш футбол, който никак не беше лош за гледане. Абе изобщо имам чувството, че ти мачове гледаш не повече от 2-3 пъти в годината, то и затова си толкова голям "разбирач", щом казваш, че говедата играли "качествен" футбол, смях та до пръсване
. Добре, че пак им даваха дузпи през мач, та иначе можеха и на 2-ро място да не завършат
. особено ме "изкефи" дузпата, която ви дадоха срещу Локо/Плд/ за игра с глава на футболист на Локото
. Ама нищо, то сега идва Шампионската лига и пак ще гледаме бой по сините кратуни. Миналата година беше Тампере-Тукпере, ама сега ще е Барса, Арсенал, Ливърпул и от рода и пак ще гледаме рубриката гол след гол в синята врата
![]()
дай ми една такава декларация, че в момента ми свърши тоалетната хартия, та да има с кво да се избършаПървоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()