Първоначално написано от
_Becko_

Първоначално написано от
exploitedteen
сменя той, сменя...
А ти не така ли?Ще си сменям цвета когато си поискам! Решавам, че ЦСКА(в моя случай) не ми доставят удоволствие с играта си и повече не ги подкрепям ясно!??!
А доставиха ли ти удоволствие 16 точки преднина за ЦСКА в края на класирането пред Лефски

?! И какво за играта на ЦСКА и Лефски бе, ти гледал ли си и един мач тоя сезон на ЦСКА и говедата да видиш колко трагични бяха сините смешници и как ядяха бой от кой ли не, а ЦСКА завърши без нито една загуба за сезона и определено, особено вторият полусезон игра един прагматичен и печеливш футбол, който никак не беше лош за гледане. Абе изобщо имам чувството, че ти мачове гледаш не повече от 2-3 пъти в годината, то и затова си толкова голям "разбирач", щом казваш, че говедата играли "качествен" футбол, смях та до пръсване

. Добре, че пак им даваха дузпи през мач, та иначе можеха и на 2-ро място да не завършат

. особено ме "изкефи" дузпата, която ви дадоха срещу Локо/Плд/ за игра с глава на футболист на Локото

. Ама нищо, то сега идва Шампионската лига и пак ще гледаме бой по сините кратуни. Миналата година беше Тампере-Тукпере, ама сега ще е Барса, Арсенал, Ливърпул и от рода и пак ще гледаме рубриката гол след гол в синята врата