.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 105 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    сменя той, сменя...
    А ти не така ли?Ще си сменям цвета когато си поискам! Решавам, че ЦСКА(в моя случай) не ми доставят удоволствие с играта си и повече не ги подкрепям ясно!??!
    А доставиха ли ти удоволствие 16 точки преднина за ЦСКА в края на класирането пред Лефски ?! И какво за играта на ЦСКА и Лефски бе, ти гледал ли си и един мач тоя сезон на ЦСКА и говедата да видиш колко трагични бяха сините смешници и как ядяха бой от кой ли не, а ЦСКА завърши без нито една загуба за сезона и определено, особено вторият полусезон игра един прагматичен и печеливш футбол, който никак не беше лош за гледане. Абе изобщо имам чувството, че ти мачове гледаш не повече от 2-3 пъти в годината, то и затова си толкова голям "разбирач", щом казваш, че говедата играли "качествен" футбол, смях та до пръсване . Добре, че пак им даваха дузпи през мач, та иначе можеха и на 2-ро място да не завършат . особено ме "изкефи" дузпата, която ви дадоха срещу Локо/Плд/ за игра с глава на футболист на Локото . Ама нищо, то сега идва Шампионската лига и пак ще гледаме бой по сините кратуни. Миналата година беше Тампере-Тукпере, ама сега ще е Барса, Арсенал, Ливърпул и от рода и пак ще гледаме рубриката гол след гол в синята врата

А вие с кой ще играете?

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

^ и все пак са прави...

във всеки един клуб има далавери и машинации, ама Батков не е виновен, че Лупи е толкова прост...
    Това е така, ама в Лефски колко са машинациите, бедна ти е фантазията. Именно затова нека всеки да си получи заслуженото. Ама не, разследва се само ЦСКА, другите отбори се покриват. Ей срещу този двоен стандарт съм. Далаверите на едни се прикриват за сметка на други, понеже на веселата дружинка от БФС така й е изгодно. Иначе Лупи трябва да лежи в затвора за всичките си кражби- ограби Кремиковци, източи и ЦСКА, уникален мръсник

Цитирай Първоначално написано от kristo
    сменя той, сменя...
    А ти не така ли?Ще си сменям цвета когато си поискам! Решавам, че ЦСКА(в моя случай) не ми доставят удоволствие с играта си и повече не ги подкрепям ясно!??!
    А доставиха ли ти удоволствие 16 точки преднина за ЦСКА в края на класирането пред Лефски ?! И какво за играта на ЦСКА и Лефски бе, ти гледал ли си и един мач тоя сезон на ЦСКА и говедата да видиш колко трагични бяха сините смешници и как ядяха бой от кой ли не, а ЦСКА завърши без нито една загуба за сезона и определено, особено вторият полусезон игра един прагматичен и печеливш футбол, който никак не беше лош за гледане. Абе изобщо имам чувството, че ти мачове гледаш не повече от 2-3 пъти в годината, то и затова си толкова голям "разбирач", щом казваш, че говедата играли "качествен" футбол, смях та до пръсване . Добре, че пак им даваха дузпи през мач, та иначе можеха и на 2-ро място да не завършат . особено ме "изкефи" дузпата, която ви дадоха срещу Локо/Плд/ за игра с глава на футболист на Локото . Ама нищо, то сега идва Шампионската лига и пак ще гледаме бой по сините кратуни. Миналата година беше Тампере-Тукпере, ама сега ще е Барса, Арсенал, Ливърпул и от рода и пак ще гледаме рубриката гол след гол в синята врата
    След онази пародия на 2-ри декември 2007 годин действително спрях да гледам мачовете от А група! И още една поправка никъде не твърдя, че "говедата" са играли по-добре от ЦСКА и така нататък!!!
    Е тука съм съгласен, че целият български футбол си е една пародия и се превърна в средство за изпиране на пари. И това става дума във всички отбори, не само в един или два, в ЦСКА и Левски и пр. ОК, за играта не съм те разбрал, то нямаше и да е логично да кажеш, че Левски е играл по-добре през сезона от ЦСКА.

Град
    Русе
    САМО ЛЕВСКИ!!
    мерси за вниманието
    Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    http://gong.bg/view_article.php?article_id=48556 Сагата край няма...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си