- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кое е по важно любовта или секса
кое е по важно любовта или секса???![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от L0LiPoP
Но,ако трябва да си избирам любов без секс или секс без любов си избирам любов без секс![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Аз не мога така! За мен секса е част от любовта!Първоначално написано от snow__queen
![]()
казах,ако трябва да избирам,иначе съм съгласна с теб![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
За мен секса е нещо важно, но не и нещо, без което една връзка не може. Правя секс, защото обичам човека до себе си и по тоя начин един вид му го показвам. е да естествено че е яко, обаче за мен няма ли любов секса не е пълноценен.
Първоначално написано от nenasitnata
![]()
STFU
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Картинката в подписа ти да не е текста на песента I wanna get high на Cypress Hill ?Първоначално написано от firesnow
![]()
Иначе от секса и любовта избирам чукането![]()
тай разправямПървоначално написано от b0b1_7urb070
50% na 50%![]()
Много държа на любовта и чувствата. не бих правила секс без любов. Избирам любовта пред който и да е секс или оргазъм.
мчи ако си няаш с кого пък не издържаш?????!?Първоначално написано от krem4et0
Не правя секс защото не издържам без секс. Правя секс защото не издържам без допира на тялото му, устните му по кожата ми, топлия му дъх, не мога без обятията му, без чувството да се слеем в 1.
Ако няма с кой да го изпитам-мога и сама. По-добре ака, отколкото с някой, който няма да разбере какво всъщност му отдавам, правейки секс с него.
Едното допълва другото, на първо място е любовта а секса е след нея![]()
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
любов без секс не може. и двете вървят за ръка.не може да се избира
lubovПървоначално написано от MELON
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
И от двете имаме нужда,но едното по-лесно го намираме.
аз съм за секса!
+1,така или иначе любов без секс след време се превръща в любов със секс,което е най-прекрасното нещоПървоначално написано от snow__queen
Не искам и да си представям какво би било просто секс
![]()
[/quote]Не правя секс защото не издържам без секс. Правя секс защото не издържам без допира на тялото му, устните му по кожата ми, топлия му дъх, не мога без обятията му, без чувството да се слеем в 1. [quote]
съгластна съм с кремчето тя е напълно правасекса е начин по който да покажеш на любимия че му имаш пълно доверие,а не както мн си мислят че така показват че обичат някой защото може да обичаме и без да правим секс не че съм против него де
![]()
+1Първоначално написано от L0LiPoP
За мен и двете неща са еднакви по важност но ако са събрани в едно това е просто перфектно![]()
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
И за мен любовта има по-голямо значение.Верно че и секса е важен в една връзка , но ако няма любов всичко е нетрайно. А съчетанието на двете неща е най-доброто нещо.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Ами ако той разбира какво му отдаваш, и той ти отдава същото? Ако той има дълбоки чувства към теб, а на теб ти е само за секса?Първоначално написано от krem4et0
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.