- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кое е по важно любовта или секса
Lubovta susipva hubaviq mrusnishki sex.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Любовтано по принцип двете вървят в комплект
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
i az takaПървоначално написано от snow__queen
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Абе тая ваш'та любов... ала бала14 годишни пикли да ми дрънкат за любов
Леле мале...
абсолютно като менПървоначално написано от nenasitnata
няма любов
mnogooo tochnoooПървоначално написано от snow__queen
![]()
![]()
![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
подкрепям секса с любоввъпреки че и без не е лош
![]()
Аз мисля като Кремчето. От близо 2 месеца не съм правила секс и нямам връзка и това което ми липсва повече е някой да ме гушне, да ми каже че ме обича, да е до мен когато ми е тежко а не да правя секс. Не мисля че някога бих била толкова на зор че да си легна с някой който не обичам и който не ме обича.
В случая визирах секс, ако нямам връзка. Просто дори не мога да си представя да съм с някой, който не обичам с цялото си сърце. да не говорим, че не мога да си представя някога да съм с някой дрг човек...ама това е друга тема.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
ммммммм секс без ангажименти - безценоо. даже и голяма част от дамите мислят така ноне искат да си признаят
Любовта естествено...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
секс
Любовта и секса са 2 различни измерения, но първото не може без второто, за разлика от второто, за което не е необходимо да има първото, като се извинявам за тавталогията.![]()
Като си направиш сефтето ще разберешПървоначално написано от MELON
![]()
Нямам нищо против секс без любов, но ако е само с някой непознат. Но с човека до мен е недопустимо да стане, това ще е връзка без чувства и само е***не. Затова избирам любовта.![]()