- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след бременност!!!
според мен, в такива сучаи майките мислят за бебето повече, а не за себе си и правят каквото е нужно...
пс: честит денден на Krem4et0=D>
Do you speak Salsa? .......
Зависи кой касап е дежуренПървоначално написано от MELON
Ако позволиш да те реже кой да е, естествено, че ще се мъчиш като куче.
![]()
![]()
А иначе бонусът е, че не се налага евентуално епизиотомия, няма разкъсвания на маточната шийка, няма опасност плодът да се задуши....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вярно е, когато се роди братовчед ми (на вуйчо сина), жена му го роди с цезарово, точно заради късогледство.Първоначално написано от the_hottie
Иначе майка ми мен и сестра ми ни е родила по естествен път, макар че е късогледа, но май е под 3 диоптъра...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от krem4et0
Съжалявам наистина, че се е получило така ... но може лида ми кажеш къде си го чела или кой ти е казал, че при късогледство над 3 диоптърра не е препоръчително да се ражда нормално?
аз за съжаление съм доооста над 3 диоптърада не кажа двойно
![]()
Но нищо де, важното е да сме живи и здрави - да си имаме здраво бебче, а как да го родим е просто една формалност![]()
мама роди близнаците с цезарово сечение и казва,че това раждане и е било по-тежко,въпреки че след появата ми е изпаднала в безсъзнание от силната болка и напъванията....
аз лично не мисля скоро да раждам,но когато това стане бих искала,ако няма някакви усложнения, да е по естествен път с гръбначна упойка(или там както и се викаше)
а и от цезаровото ти остава белег
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Белегът е в окосмената част на пубиса- не вярвам да те бъркаМакар че и много зависи как ще те срежат- хоризонтално или отвесно
А относно диоптрите и необходимостта от цезарово май единодушно мнение няма- http://koog-vma.com/vaprosi-42.htm , обърнете внимание- късогледство 5 диоптъра!
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако зависи от мен, бих искала да родя по естествен път. Но все пак имам доооста време докато стигна до това(на 15 съм).
Мама чака бебе в момента и, заради проблем с очите пък и понеже е над 35, ще се наложи да ражда с цезарово. Дано всичко е наред, август се очаква да се сдобия с братче.
Успех с братчетоПървоначално написано от Marina__
![]()
Мерси!Първоначално написано от Чичко_Полицай
С две каки няма да му е лесно на горкото
![]()
Ех късметлия :P.Искам и аз такаПървоначално написано от Marina__
![]()
...и аз винаги съм искал какаПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Е аз винаги съм искала по-голям брат, ама съдбата ме е прецакала с по-голяма сестраПървоначално написано от firesnow
.Извода - всеки иска това, което няма
![]()
Да се къпиш с неяПървоначално написано от firesnow
![]()
![]()
![]()
...извратен!Първоначално написано от Чичко_Полицай
да ме запознаа с каки ве!
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Мисля да раждам по естествен път, освен ако няма някакви проблеми и те
не изискват цезарово сечение ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Вав вода знам ,че е най-безболезнено,но и много скапо.Първоначално написано от MELON
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
До тогава и 5 може да станат с това непрекъснато четене и взиране в монитораПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Az iskam sa6to v voda uj ne bolqlo tolkova![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?