Донякъде си права. Аз не лепвам етикета „курва” на всяка, обаче някои си го просят. Може да не са спали с много момчета(мъже), за да бъдат наречени курви, но външният им вид е точно такъв. За една жена е нормално да иска да привлече вниманието на противоположния пол, няма нищо лошо в това да се обличате секси, но всичко си има граници и някои ги прекрачват. Някои не са курви, просто се правят на такива, за да бъдат по-желани. Моето мнение е, че това са повърхностни момичета, които искат да изпъкват с физическите си качества. Обличат се и се държат предизвикателно, като навяват точно такива мисли, каквито и курвите, после се оплакват, че ги наричали така...ами, сами си го търсят, не мислиш ли? Има и хубави момичета, които не се обличат с блузи с огромни деколтета, за да привлекат нечие внимание...
Сега очаквам да бъда нападната, че съм грозна. Честно казано, не ме и интересува за каква ще ме помислиш, както и останалите. Замислете се обаче, че не всички момичета желаят да бъдат третирани като парче месо.
Иначе ми е интересно на колко години си, защото с тези 43-мата ми се виждаш доста непостоянна...