Най-смешното е, че има някои 'курви', които са страшно хубави момичета и като вземат да си направят някоя прическа, която не им отива картинката не е хич хубава. Е, вчера видях една 'фешънка', не ми хареса прическата й, не ми хареса как се беше облякла, но пък беше много хубаво и симпатично момиче и ако беше сложила нещо, което й отива щеше да е много по-добре.
На мен 'курвите' не ми пречат. Смешно ми е как се държат понякога, но до тук. Нито те ме интересуват, нито обкръжението ми се интересува от такива. А да седна да плюя някой, който ми е напълно безинтересен... няма смисъл.

Впрочем има някои, за които много важи понятието 'девствена курва'. Има момичета, които носят къси поли, токчета, изрязани потници, гримирани са, с хубави прически... което всичко се свежда до едничкият вкус, а не до това 'дай да сме фиешън', ами аз за такава не мога да кажа нищо. Да, хубава е, да, стилна е, харесва ми. Но не може да ми хареса гледката как някакво МОМИЧЕ обуто в сатенен панталон и отгоре е с горнище на АдиБас е с приятелите си и гледа само да се направи на интересно, докато крещи и псува като хамалин... но иначе в същото време е 'много яка мацка'. Да, ама за да си яка мацка трябва да покажеш и възпитание, то не е до външния вид само. Но рядко виждам чак такива изцепки, както казах по-горе повечето не ми пречат и изобщо не се занимавам с тях.