- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Така наречените курви!
Всички, а? Значи ако някой само се влачи след мен и ми досажда до толкова, че да не го понасям - ще знам, че просто му завиждам.Първоначално написано от dare_93
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
абсолютно съм съгласна. Мога само да добавя, че е адски тъпо заради завист да плюеш нечие име.. независимо кфо ти е направил този човек... аи тези общи знаменатели... курви са тея който са яки май, така излиза... Пък и .. специално за мен това не е обида, точно защото е знак за превъзходство...Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
radvam se che povecheto ste saglasni![]()
Аз мога!
a koito iska da pogovorim po toq vypros... LS hih
Аз мога!
абе,пи4 мн си зле ,4есно.аз имам мн яко тяло(не се фукам,но мн са ми го казвали и мога да се видя в огледалото)и мн ми е интересно що дося не съм отишла 1 път с къса пола на у4???!!!!!щото имам комплекси ли-НЕ НЯМАМ.просто не съм курва.щото ли4но аз не познавам и 1 моми4е което да ходи с оскъдно облекло на у4 и да не е курва.
аз пък си мисля,че човек има право да се облича,както си иска...ако има какво да покаже,защо не го направи...и това,че ти е хубаво и се харесваш означава ли,че трябва да се криеш под "прилични" дрехи....
someone else...
Винаги ще има 2 страни.Не одобрявам типа поведение - "натискам се на всичко и всички".Щото една като тръгне и другите като се комплексират от нея и настава стаден принцип.И к'фо искаш да ме убедиш,че е правилно да си сменяш гаджетата всеки месец/всяка седмица,като през това време се лигавите и си приказвате "колко мноу те обицкаммммм!" и на края "Ми аз вече не те аресфам,ша ода при друг.".Айде ако обичаш...
Точно заради такива,момичетата,които не са "перфектни" т.е фешънки-кифли се комплексират,започват да носят 2 номера по-голям сутиен,който им виси,обличат се с блузи,чийто деколте е до пъпа,а са плоски и т.н,и т.н...
Просто не можеш да ме убедиш,че т'фа са нормални момичета,а не poser-и и такива,които обичат да мислят.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Kyrviiiiiiiiiiiii ваш съм,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да в много неща си права но наистина в днешно време има много "леки " момичета и жени . това е факт. прав си в това че някои наистина завиждайки на някой който има" руса коса сини очи и се обличат секси е може и да не са с руса коса де ) ги наричат курви което не винаги е основателно . аз например като съм такава не съм курва я !
Kyrviiiiiiiiiiiii ваш съм,,,,,
![]()
![]()
![]()
![]()
someone else...
Офф, писна ми от тея теми, ве брат!!!
=D>Първоначално написано от GregoryHouse
Съгласен съм с всичко,което прочетох от тоя пич![]()
Иначе-90% са курви,ако щеш ми вервай,ако щеш не.Много са сладки повечето от тея курвенца и ми връткат главата често,ама не ги искам въпреки всичко.Са се преебах мн яко на един РД се "забих"(не ме кефи тоя термин,ама той е най-точния за случая) с една и последните няколко дена само тя ми е в главата.Ужас.А си знам къв ташак е.И все пак никога не бих заебал готино момиче за един от тези индивиди(хаха и + това като сложат огромните очила мн ме дразнят)-просто сега съм свободен и се радвам на свободата си
Ааааа мн са сладки,ама сърце не ми дава
![]()
Не ми се коментират остналите велики открития за това колко си онеправдана. Евала, че си хубавка и че си го знаеш, супер, обаче не мисли, че тези които са по - хубави (айде сега да си го кажем направо!), по - разголени и бла бла бла са по - успели! Перфектните крака и късата ти пола не те правят по - успешна от едно нормално невзрачно момиче, което се труди за целите си и ги постига! Не забравяй, че успехът не се мери в момчетата, които си "забила"!Първоначално написано от peytons
![]()
Mili4ka mnogo izvinqvai ama ne si prava...Kurvolqk ima kolkoto 6te6...hubavo li e da ti se nosi slava 4e si izlizala s mnogo mom4eta a o6te si na 14?!?!Mislq 4e ne e normalno momi4e na 14 godini da e izlizalo s nad 20 mom4eta.Tova pravi po 1 gore dolo na mesec...Mmm ne mi se stryva mnogo umno.Moje bi za da napi6e6 temata i teb te nari4at taka...a?!Ooo da sigurna sam 4e e taka...prosto spri da leti6 v oblacite za6toto ako sama ne stupi6 na zamqta 6te se naloji nqkoi den nakoi drug da te svali i 6te e mnogo kofti.Ne sum EMO nito sum GROZNA...tova mogat da go potvardqt mnogo hora...I DA METAL SAM![]()
e..ti mai si ot tupite 4algarki...emi sori ama te si4ki si prili4at....KURVI!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо си страшна от такива като теб ми е писнало ама поне ставате за веднъж :P :P
Интересно ще ми е да чуя отговор на въпроса "Каква точно е връзката между метъла и това дали едно момиче е красиво?".Чакам.
Но просто така междудругото, не забравяйте и за миг, че сте ужасяващо зле.
и каква е връзката с тематаИнтересно ще ми е да чуя отговор на въпроса "Каква точно е връзката между метъла и това дали едно момиче е красиво?".Чакам![]()
someone else...
Беше споменато, че сега ще се съберат разни метъли/ки и емота, които ще нареждат красивите момичета, аз не за друго :>
mi ta che metalkite sa typi ahahhaah i sa metalki v sm oblichat se takaaa zaradiiii tva che sa depresirani i otchaqni ot jivota![]()
Аз мога!
Първоначално написано от peytons
o.0 wtf? Първо, че не разбрах какво искаш да кажеш (не 'шото съм тъпа метълка, ми 'шот не можах да разкодирам правилно написаното изречение). Сега трябва да кажа, че 'щом обиждаш метълките. им завиждаш, нали?![]()
Ежедневното ми облеко се състои от най-обикновени дънки и риза (имам предвид, когато се виждам с приятели или с мъжа, не мога на по-официално събитие, на работа или на интервю за работа да речем да се изтъпанча в този вид). От малка съм закърмена с Guns, WASP и Bon Jovi, Black Sabbath и т.н. и т.н. Но едва ли мога да се нарека депресирана, а и имам доста високо мнение за себе си. Едно момиче и метъл и чалга да слуша, ако е красиво и поддържано ще си остане такова. Тук говорим за естествена красота ПОДЧЕРТАНА с грим, а не придобита чрез него. Просто ако е красив един човек, каквото и да облече пак ще е такъв и тук от музиката зависи само стила на обличане. Я да видим какъв пример да ти дам... Да речем имаш 2 близначки - едната с къса пола, токчета и някаква хубава блузка. Другата пък обратното - свободни дънки, маратонки и тениска на някоя група. И двете са красиви, защото са ЕДНАКВИ, ако изключим дрехите.Първоначално написано от peytons
Но аз пък не мога да разбера, защо някои хора наистина се нахвърлят на хубавите момичета. Разбирам да са им направили нещо, да са ги обидили или да ги дразнят по някакъв начин... но редовна практика е някоя откровенно неподдържана 'мадама' да злобее срещу друго момиче, което просто е по-умно и по-красиво от нея. За съжаление съм ставала свидетел на такива завистнически истории и да ви кажа - не е приятна гледка, грозно е.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Лелее, разконспирира ги.Да ви имам размислите, честно.Първоначално написано от peytons
Завист, злоба.Първоначално написано от Wrathchild
The Spark
Аз съм бил депресиран, бре.. о.0Първоначално написано от Mnogo_ste_zle
Абе то завист, завист, ама чак пък толкова...Първоначално написано от 5StaR
Всеки човек може да е красив по свой си начин, стига да знае как да подчертае красивите си черти.
~