- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- цикълът ми закъснява?!
нормално ли е да ми закъснява с 8 дни?в смисъл водя полов живот и ползвам и хапчета и презервативи!нали няма начин да съм бременна?не усештам симптоми и така нататъка обаче се притеснявам все пак..
da vazmojno e da e nomrmalno i na men mi e zakasnqvalo takaПървоначално написано от ne40
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Ами не се притеснявай..бих казала,че на 80% ти закъснява заради хапчетата..няма страшно..![]()
хм, мисля че нямаш причина да се притесняваш при положение, че взимаш хапчета и ползваш презервативи. На мен също ми е закъснявало по 7-8 дни и в крайна сметка се е оказвало че всичко е наред. Но ако искаш да се чувстваш съвсем сигурна, отиди до аптеката и си вземи един тест за бременност![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
според мен също няма от какво да се притеснявашможе пък да е от времето,нали знаеш
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ami az toku 6to si napravih i e otricatelenoba4e kato se samislq naistina moje da e ot hap4etata 6toto az gi po4han minaliq mesec i to pi6e6e da gi po4na na 5tiq den ot cikula a mi produlji 3 dni!! i nz kvo da pravq i gi po4nah 2 dni sled tva, ta moje da sam oburkala ne6to
добре за кво ги пиийте хапчета ве ...ви сте болни мозъци..
толко ли сте некадърни в леглото.....
...пия противозачатъчни,слагаме по 421351 презерватива, праим 3ки , 4ки , незнам си кво....бременна ли сам....лал
...
+1Първоначално написано от Scouse
milsq,che e normalno da ti zakasnqva..
~]вСяКа рУсА мАцКа с голЕмИ очИла сЕ изЖивЯвА кАтО чАлГа зВезДа...мИнЕрАлНа вОдА,ХлЯб и аМфЕтИ...aNd feeL the HouSe..Be like Uss babYyeS..[~
Темата се изчерпа, получи еднакви отговори, с което считам, че си си отговорила на въпроса![]()
Такаче заключвам темата![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love