- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ми просто не ви стиска
Нямам смелост да си направя дредове, защото въпреки че много харесвам мисля, че тфа не е подходяща прическа за момиче
Mомче с дредлок ..тфа вече е друг въпрос
![]()
![]()
Момиче съм..
и прическата е като шахматна табла-да кажем черни квадратчета - 1 см. коса ярко червена, а белите квадратчета е 0 номер. Тва е изродска прическа yeSs ;p![]()
хех имам една позната дето и седят суперрррПървоначално написано от Funky Fresh
но друг е въпроса,че съм виждал хора на които име седи супер смешно![]()
we give it all.
попринцип не ми харесва дредлока, ам веднъж видях един с черна коса и му седеше като някаква грива назад, направоПървоначално написано от Funky Fresh
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм със къдрава коса и нямах смелост да си направя ето тази прическа http://www.public-republic.com/wp-co...drava_kysa.jpg ама това беше в миналото принтирах я отидох при една супер добра фризьорка и казах е точно такава исками тя ми я направи сега съм супер доволна че събрах смелост
:P
![]()
To infinity and beyond.
винаги съм искала къса коса на 4ерта,4ерна...но...моята къдрава ина4е буйна коса...не става...![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Намам смелост да си направя прическа "нула номер"![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Няма такава прическа. А ако не ми стиска за някоя - ще се отстрелям!
Еми то си зависи и от човекаПървоначално написано от TellMeYourName
В нащо школо има едно момиче с дредове и е супер симпатична и много и отива, но се пак ми е странно момиче с дредлок..
![]()
Spider4eto всеки има мнение от една страна наистина не изглежда особено хигиенично, но от друга ох незнам просто страшно много ми харесва![]()
vtorata e mn qkaПървоначално написано от My`OwN
ina4e nqmam smelost da si boqdisam kosata 4erna
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ne sam saglasnaПървоначално написано от ЕPu
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
Сякаш не ми стиска да си обръсна главата макар и неведнъж да съм го искала.
Ако го направиш ти обещавам да се оженимПървоначално написано от sexy_sladuranka___
..без да искам попаднах на тоя клип и се накефих отсекъде
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
същонто само дето така де бяхме напраили в даскалото....разресването беше мн болезненоПървоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от love^veselka
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
нещо над рамене...всъщност всичко над раменете...най-много дотам съм я рязала...дееба как да я унищоа като знам колко време е била дълга и как съм се мъчила докато я пусна...всъщност вдругиден съм на фризьор...да видим какво ще стане....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
хаха аз пък имах смелосттаПървоначално написано от Funky Fresh
сега нямам смелост да ги махна
въпреки че се бях надъхал за това лято... май ше е другото обаче
![]()
нямам смелост да си направя къса черна коса..![]()
Каквато прическа съм искала да си направя, направила съм я, макар и после да съм съжалявала, но ... коса е все пак... расте.
всички прически които съм искала.. съм ги имала.. постригвала съм се супер късо.. даже сега пак съм с къса коса, но е по добре от преди.. абе не е нещо за което да съжалявам щото тфа животно пак ще порасте![]()
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
в момента ти е по-яка косатаПървоначално написано от ЕPu
![]()
+1Първоначално написано от ЕPu
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..