- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- трябва да знам!!!
Na zapad predi vreme zaradi kokata, koqto sa smurkali prez 70te. V BG, za da si chistqt usshite i da si vadqt sopolite![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от ILY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ъгх... блякс.....тфа е мно гадно... и аз се чудя...познавам такива мъже,които си пускат "маникюр" на кутрето..... още повече момчета... сравнително млади... грррр... тфа е мноо гнусно и гадно![]()
Само аз ли си мисля, че тая тема няма нищо общо със секса![]()
мен пък ме възбуждаПървоначално написано от DjuDjiTo
![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
pone kakto znam az go polzwat za da si 4istqt z1bite(tezi koito znaqt za kvo se izpolzwa) Poznavam indiwidi s tak1v nokat pri koeto sa mom4eta i namiram tova za super protiwno.![]()
hahah, taq tema ne e za tuk , no vse pak...tozi nokyt go narichat :higienichen nokyt" zashtoto nai -chestoto mu prilojenie e da si byrkat po dupkite (nosa i ushite)![]()
![]()
;d;d nekude bqh gledala 4e po tva se poznava bulgarina ;d kato si pusne dulug niokut na malkoto prus4emnogo e selsko tva;s
![]()
Т`ва до колкото знам идва от комунизма и е било нещо като признак на мъжественост.![]()
+1Първоначално написано от Чичко_Полицай
И аз знам , че е за това ..
![]()
За да се чешат зад ухото![]()
Аз по едно време се бях напрайл на някъв изрод с 2 такива нокъта с черен лак и плитка на Анакин, ама с къса коса. Бех ебаси изрода и защо се подстригах и си махнах маникюра? ЗаРаДи ЖеНа.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Амииии наричат го още "Хигиенен пръст", защото като си пуснат дълъг нокът с него си бъркат в ушите и в носа и...така се почистват. Ама е отвратително..![]()
така еПървоначално написано от L0LiPoP
като например да си бркат в ухото....
на мен лично не ми харесват такива момчета.
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
4oplim semki s tqh ;d
и темата се казва "Трябва да знам" ....ем ок знай си пускат си такиа нокти за да ти бъркат по дупките
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Въобще не е вярно товаПървоначално написано от Angel^^Girl
Това идва от изтока доста преди комунизма. Там имтераторите и богатите хора са си пускали дълъг нокът на малкия пръст и са го прикрепяли със златни тръбички, за да не се чупи. Било е символ на благородство и богатство, защото щом имаш дълъг нокът значи не трябва да се занимаваш с физическа работа( при която би се счупил).
В днешно време е ненужно, просташко и грозно.
незнам защо но съм виждала.и май верно го ползват за да се чешат![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Че е гнусно,да така е но например моят приятел има...личи си че е по-дълъг от другите,но го поддържа чист и не го използва за това. Зависи от хигиената на човека!
За да си чешат ушитеАма наистина!
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Ем 100 на 100 няма нищо общо с китарата, щото колкото по- дълги са ти ноктите, толкова по- неудобно еДоколкото помня един приятел на баща ми ми беше казал, че си държал нокътя, за да си отваря цигарите, ама знам ли
![]()
na men li4no tova ne mi haresva mnogo mnogo ne za drugo ami prosto se po4esvat navsqkdue i taakm no nqq ni6ot lo6o a otnosno temata ami za da se po4esvat na razni mesta kato: u4i,nos /awe predvidlivi hoirca /![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]