- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КОЯ ЗОДИЯЯ........
коя Зодия от противоположния пол ви харесва наи много за партньор
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Харесва ми по принцип човека не зодията.Но ако се гледа от страна на зодията всичко зависи от това коя зодия си ти.Аз съм риби ,а приятелят ми е овен.Никъде досега не съм прочела ,че между тези две зодии може да има толкова голямо разбирателство и хармония.Просто всичко е много относително.
ами аз съм овен и най се кефа на лъвчетамъжа ми е лъвче
![]()
и аз съм лъв4е :)
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Зодия педерас.Доволна ли си ?
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
И по това трябва стигна до заключението, че за да отговоря компетентно, трябва да съм минала по няколко от всяка зодия (12 на брой), за да мога да си направя извода представителите от коя от тях са най-подходящи за мен за партньори. Тоест, да съм магистралната фея на квартала. Жалко само, че в живота си досега съм била само с 1 момче...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
шапка ти свалям за това че си била само с един
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Аз също. :P Само че съм женско.Първоначално написано от Spider4eto
Моето човече е близнаци, затова моят отговор трябва да е "най се кефя на близначета", но съм била само с 1 такъв, за да мога да направя статистика за всички от тая зодия.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Обикновено май да.Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
Все пак не смятам да ги сменям като носни кърпи, особено пък като се очертава с това момче да сме дълго време заедно.
![]()
Рибка![]()
е то и моя ми е първи, но преди само лъвчета съм харесвала с изключение на една риба![]()
Рак![]()
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Най-милите,най-кротките,наи-добрите и търпеливи мъже са Лъвовете..Точна противоположност на жената Лъв.Най-много харесвам тях![]()
hlebarka
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Само не козирог,никога повече![]()
![]()
Скорпион :P![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ей LeVski_fen защо да не е козирог бреаз съм козичка :P
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Раци. И аз съм рак и се разбираме супер. Също телета, козирози. Разбирам се с почти всички зодии.![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Зодия Ескимос.
Ей я по-леко с изказванията за скорпионотеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
hm mn vqrvam v tezi zoidii i kato mi kajat koq zodiq e nqkoe mom4e vednaga moga da si dobiq nqkva predtsva za nego...emi iskam nqkoi den da si hvana skorpion ;] ,iskam da spa (i samo tova) s vodolei ;] ..emii ddz tova sa mi kriteriite otnostno iskaniqta mi do momenta...a ina4e sma bila s rak vodolei i vezni .. racite me kefqt principno..vodoleite sa adski qki v sexa izdrajlivi a u ama sa palni jenkari muhliovci do savarshenstvo v tva otnoshenieq.. nqma sig nikoga se zadarjat na edno mqsto apf..veznite sa nai dobri4kite sahstesva na sveta..no ponqkoga tovanervi..![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
сериозно..кви са тия простотий..зодий,хорскопи,в рачки,вещици и сякви други извейници..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...