Цитирай Първоначално написано от soul1199
Цитирай Първоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
Значи, преди няколко дена разбрах нещо което ме потресе и сега ми е много, ама мнооого кофти! Приятеля ми, с който преди ходихме за малко и после се разделихме (уж НЕ за постоянно) ... на скоро ми призна че харесва братовчедка ми!!! Направо нямам думи. Знаел че няма никакви шансове да стане нещо м/у тях и за тва решил да ми завърти главата на мен и.... Много ми е неприятно всичко това, все пак сме роднини с братовчедка ми и сме си близки по някакъв начин, а така... какво се получава....ТЪПОООООО. Тя незнае за Неговите чувства към нея, но на мен ми е многи обидно от цялата ситуация Питам се защо изобщо му трябваше да се занимава с мен, след като има чувства към нея. Пък и преди това си бяхме само приятели с него, а сега... всичко се прецака. Е, говорим си и се разбрахме че си оставаме приятели, но.... ми е МООООГО КОФТИ!!!!

~ Благодаря ви и сори за загубеното време! ~
trqa6e o6e dokat ti go kazva damy odari6 edin 6amar toz 4ovek e mn zle,idiot,kak e mogal taka da postapi,6om ste tolkova blizki s brad4edka ti,kagi i vsi4ko i dvete re6ite,kakvo 6e pravite

Немисля да и казвам, не защото не сме близки, а щото това е тайна, която само аз знам (и една мн добра обща приятелка)! Та неискам да го порта, все пак съм дала дума че няма да кажа,а и не съм от отмъстителните... да се оправя както може.
А колкото до шамара... нямаше такъв, но се скарахме ...
След ден ми се обади и се сдобрихме, вече като приятели, но немисля
че ще ми бъде от мн близките ''приятели''.

абе както се казва - BASTA!!!