- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво с нанася кислородната вода с цел изрусяване?
с какво се нанася кислородната вода когато искаш да си изрусиш косъмчетата и как ?![]()
Редактирано от Цвети, съгласно 7-ма точка.![]()
ми аз пробвах ама нещу не стана![]()
... някаф по специален начин за нанасяне или ?
![]()
![]()
Ми предполагам ,че зимаш памучето, сипваш на него кислородната водичка и си го намазваш там дет' искаш да си изрусиш косъмчетата.Или пък си сипваш на кожата и после с памучето размазваш..и съм чувала ,че после трябва да седиш на слънчице![]()
Ей , с това ще опитам ! Дано се получи !Първоначално написано от _princess_
![]()
Кислородна вода?
Не е ли перхидрол?
ako iska6 da si izrusi6 kos1m4eto slaga6 na pamuk kislorodna voda,maje6 se i zastava6 na sl1nce za da ima efekt pri men li4no ima :P
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
аз си изрусих на някой места по тялото , но докато бя хна плажас памуче го правимх ама се мазах 3-4 пъти ръцете и като се прибрах от плаж бяха вече русички
и сега ми е супер
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Първоначално написано от _princess_
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ихааааа наистина ли става![]()
и аз ще пробвам,някога![]()
![]()
Ми с памуче , разбира се.За около една седмица ще се изрусят.Предполагам че искаш на коремчето и ръцете.Но не мога да ти кажа дали ще е дълготраен ефекта![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Значи нанасяш с памуче, но преди това си сложи ръкавица, защото кислородната вода доста обгаря кожата.Аз съм пробвала наистина косъмчетата стават перфектнисамо където ми станаха бели точици по пръстите и доста ме болеше, но бързо минава.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eдна приятелка от класа ми така де изриуси и каза че след като се намажеш трябва да постоиш на слънце но мисля че можеш да влезнеш и в солариума-за второто не съм сигурна!!!![]()
![]()
neznam no sam chuvaal che ako namjesg kislorodna voda na kosimte ako sa cherni stavat rusi az opitah no s parviq pat pochti nikakv efekt smao savsem malkooo... ami misle che hvanesh edin kichur v ednata raka sipesh kislorodna voda i cvarhu kichura mislq che taka za drug nachin ne se sehstam![]()
А ако искаш да си изрусяваш косата?Колко мл. кислородна вода ми трябват и в корените ли да я нанасям или?
Абсолютно.Първоначално написано от dessy_mc
ami nanasq se s pamuk obache ot parviq pat nqma pochti nikakv efekt![]()
и все пак колко време са руси?седмица,две,месец ?????????
Преди няколко години си бях намацала половината коса,ама само 1 път.Доста дълго си стоя(докато не се подстригах),но при мене ф началото седя някфо рижаво после малко се пооправи.Но не ви го препоръчвам![]()
![]()
![]()