.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

С какво с нанася кислородната вода с цел изрусяване?

с какво се нанася кислородната вода когато искаш да си изрусиш косъмчетата и как ?

Редактирано от Цвети, съгласно 7-ма точка.

С к'во друго може освен с памуче

ми аз пробвах ама нещу не стана ... някаф по специален начин за нанасяне или ?

Ми предполагам ,че зимаш памучето, сипваш на него кислородната водичка и си го намазваш там дет' искаш да си изрусиш косъмчетата.Или пък си сипваш на кожата и после с памучето размазваш..и съм чувала ,че после трябва да седиш на слънчице

аха мерси ногуу

със специална тел за търкане на загорели тигани! най-добре става

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    Ей , с това ще опитам ! Дано се получи !

Кислородна вода?
    Не е ли перхидрол?

ako iska6 da si izrusi6 kos1m4eto slaga6 na pamuk kislorodna voda,maje6 se i zastava6 na sl1nce za da ima efekt pri men li4no ima :P
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

a въпросния ефект колко е дълготраен

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    аз си изрусих на някой места по тялото , но докато бя хна плажа с памуче го правимх ама се мазах 3-4 пъти ръцете и като се прибрах от плаж бяха вече русички и сега ми е супер
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Град
    В сърцето му!
    Ехаа..това не го бях чувала Ще го пробвам...

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от _princess_
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Guest
    ихааааа наистина ли става
    и аз ще пробвам,някога

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ми с памуче , разбира се.За около една седмица ще се изрусят.Предполагам че искаш на коремчето и ръцете.Но не мога да ти кажа дали ще е дълготраен ефекта
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Значи нанасяш с памуче, но преди това си сложи ръкавица, защото кислородната вода доста обгаря кожата.Аз съм пробвала наистина косъмчетата стават перфектни само където ми станаха бели точици по пръстите и доста ме болеше, но бързо минава.

Eдна приятелка от класа ми така де изриуси и каза че след като се намажеш трябва да постоиш на слънце но мисля че можеш да влезнеш и в солариума-за второто не съм сигурна!!!

ясny ama мисля че най ефектну ше е с телта за загорели тигани

neznam no sam chuvaal che ako namjesg kislorodna voda na kosimte ako sa cherni stavat rusi az opitah no s parviq pat pochti nikakv efekt smao savsem malkooo... ami misle che hvanesh edin kichur v ednata raka sipesh kislorodna voda i cvarhu kichura mislq che taka za drug nachin ne se sehstam

А ако искаш да си изрусяваш косата?Колко мл. кислородна вода ми трябват и в корените ли да я нанасям или?

Най-много да ви опадат косите..

Цитирай Първоначално написано от dessy_mc
    Най-много да ви опадат косите..
    Абсолютно.

ami nanasq se s pamuk obache ot parviq pat nqma pochti nikakv efekt

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    и все пак колко време са руси?седмица,две,месец ?????????

Преди няколко години си бях намацала половината коса,ама само 1 път.Доста дълго си стоя(докато не се подстригах),но при мене ф началото седя някфо рижаво после малко се пооправи.Но не ви го препоръчвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си