- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сперма в устата
dam... ima6 opit ....Първоначално написано от key_of_hell
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Знам, че искаш да ми го направиш нямам нищо противПървоначално написано от key_of_hell
![]()
![]()
da hybavo e :P
абее не е най-приятния вкус,но кво да се прави..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Е, човек, лъжеш се!Първоначално написано от MELON
![]()
Let The BEAT Control Your Body
подкрепямПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
не е изобщо гнусно или нещо такова,ако гълташ на любимия човек!Почти всеки път ми свършва в устата и аз изпитвам 80% сиг от кефа,който той изпитва в този момент.особено ако накрая го засмучеш малко,изтръпва целия![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
+1Първоначално написано от xfce
На мен също ми харесва. Според мен зависи от мъжа, ако те предразположи би трябвало всичко да е ок. Пък и всички мъже доколкото знам имат различен вкус и аромат на спермата и зависи също и от това с какво се храниш, така че...
Примерно на мен ми харесва да правя свирка на приятеля си и да свърши в устата ми, но не бих го направила с друг мъж...
Хуу, кефи ви да ви се празнат в устенцата , а я кажете поне гълтате ли после ?![]()
до ся не съм прайла свирки и ми изглежда мн гнусно... тряа съм на градус... ама от друга страна като се замисля, че доставям удоволствие на другия... ... ... не знам не знам... ама е странно...
Не съм го правила и не бих го направила!
Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!
Средна работа.![]()
Не ми се е случвало все още ,но изглежда наистина гнуснооо ....може да не е така като се пробва....но незнам....това ми прави впечатление...![]()
не не ми е особенно приятно![]()
Ne moga da kaja,4e obi4am!Ne mi e i nepriqtno, prosto obi4am da dostavqm udovolstvie na partniora mi!
Обожавам. Предпочитам така да свършва. Да усещам трептенето му е нещо невероятно.