- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За какво се използват тези приставки?
http://ec1.images-amazon.com/images/I/41R8HT7RN7L.jpg --------> nqkoi 6te mi obqsni li kak se polzvat teq dvete predstavki do ma6ite i 6tipkite ??? (4e ne6to sum mn tupi4ka i ni6to ne razbiram![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Редактирано от-Цвети, съгласно 7-ма точка.
tva det e 4etkata e za obem drugoto nz za kvo e
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Едната е за разресване, а другата за ситни буклички или масурчета.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Едната приставка е за разресване и се постига ефект като при издухване със сешоар , а другата е за букли.Имам същата преса.
~ ... Do What Makes You Happy , Be With Who Makes You Smile , Laugh As Much As You Breathe , Love As Long As You Live ... ~
Тази маша ми се вижда много хубаваНякой има ли такава и доволен ли е и колко струва горе долу
![]()
ami az imam i sum mn dovolna..samo 4e moje li nqkoi da mi kaje koq ot dvete pristavki pridava efekta na izduhvane sus se6uar?az izolzvam predimno presata ot komplekta i moga da kaja 4e e super a i ne gori kosata kolkoto ostanalite.vzeh si q ot Tehnopolis na 94 lv
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Ами аз я имам и съм доволна. Като си я купувах беше към 100 лв. , ама сега сигурно й е паднала цената.![]()
~ ... Do What Makes You Happy , Be With Who Makes You Smile , Laugh As Much As You Breathe , Love As Long As You Live ... ~
Втората приставка придава ефекта на издухване.Първоначално написано от fenkata_kn
![]()
ikak po to4no stavat teq masur4eta .. tva si e kum ma6ata naliПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Ти попита за какво служат, а не как се използват.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да към машата си е.Масури стават като увиеш кичур коса около нея.Все едно си го увиваш на пръстаПървоначално написано от www
![]()
благодаря ...Първоначално написано от Liar
![]()
![]()
и аз имам същата. не е лоша, към 100 лв. беше лятото
а ква ти е косата .... гъста?къдрава??Първоначално написано от sladur4etyYy