.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Нуждая се от малко помощ.благодаря :)

Здравейте,искрено съжалявам,че ви губя от времето,но понеже в събота съм на сватба,а фризьорката ми няма часове (всичко е заето) трябва сама да си направя прическа.Косата ми е къдрава,черна,около 10 см под раменете ми е,та ви моля ако може да ми предложите някоя по лесна,но въпреки това хубава прическа,която мога да си направя сама.Нямам преса,защото се развали и не мога да се изправя.Моля ви за помощ
    Мерси предварително

Град
    Велико Търново
    ami probvai da se topira6 s lak za kosa.
    Руса кукличка

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Или да си защипеш част от косата назад с щипка. Класическо, но ефектно!

Голям фен Аватара на o0ps
    Ами нямаш ли някоя приятелна, която да ти помогне или да ти даде преса? Ако имаш маша се направи с нея, ако не ролки, плитки, топиране...

http://www.vbox7.com/play:ded1a500
    http://www.vbox7.com/play:f6ea2b69
    http://www.vbox7.com/play:2e71d5e6
    http://www.vbox7.com/play:55aa1c55
    Давам ти ги като видео,смис,че това са прически на участници от Мюсик Айдъл,но са с къдрави коси и се надявам да съм ти помогнала.

Също наистина ще е много яко да се топираш,защото ще стане с мн як обем и ще е мн ефектно

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Топирай си малко косата отгоре и си сложи лента за коса, на мен адски ми допада
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

мерси на отговорилите,но не отказвам още мнения
    забравих да допълня и че косата ми е на пластове

Хм , щом косата ти е къдрава и на етажи значи има обем , следователно не и трябва повече . Може да си защипеш част от косата с щипка отзад , но за друго не се сещам !

Защо не си я издухаш със сешоар (като преди това си нанесла серума за права и гладка коса на Нивеа-струва към 5-6 лв.)?
    Или докато още ти е влажна или мокра косата,да се направиш с пяна за коса???
    Ако имаш ролки (едри или малки,зависи какви къдрици искаш) също може да направиш нещо...
    Ако искаш ситни къдрици,може нощта преди самата сватба да си направиш косата на т.нар. "парцали" -слагат се също като ролките,но в краищата им,се завързват.
    хмм..преди мен казаха на плитки...Също е идея и ще стои добре ...
    Надявам се да си ме разбрала ако се сетя нещо,пак ще пиша

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Зависи с какво ще бъдеш облечена, ако е нещо примерно с гол гръб или рамене, една вдигната коса с няколко небрежни кичура "пуснати на свобода", би изглеждала много сладко.
    П.С-Ако ме послушаш и си вдигнеш косата си сложи и някакви красиви и ефектни обеци.
    Успех!Бъди неутразима.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Зависи с какво ще бъдеш облечена, ако е нещо примерно с гол гръб или рамене, една вдигната с коса с няколко небрежни кичура "пуснати на свобода", би изглеждала много сладко.
    П.С-Ако ме послушаш и си вдигнеш косата си сложи и няккави красиви и ефектни обеци.
    Успех!Бъди неутразима.
    +1

Ima6 li breton ili ne?
    moje na "slance" da se napravi6 i tam kadeto sa lasti4etata da topira6 i ako ti sa hubavi kadrici 6te stane efektno
    Голям размер на картинката! /machoka/

Можеш да я намачках с пяна за да станат по-хубави къдриците или както каза ^blue_cat със щипка :] А можеш да отидеш и при друга фризьорка ;]

Накъдри се с маша и се пръсни с лак за коса за мокър ефект.Ако нямаш маша-спи на ролки или на плитки,но не повече от 3 плитки,защото ще станеш като овца.В краен случай отиди при друга фризьорка .

мерси на всички,измислих как:
    понеже ще съм с ризка и пола ще се направя така:
    отпред ще си я "сплета на мрежичка,но с безопасна игла(ако някой се интересува,тогава ще обяснявам) а назад ще ми е пусната свободно и намачкана с пяна или пък навита на ролки дано да успя да се направя както искам
    Мерси на всички за мненията ако някой има някаква друга идея,която не е предложена досега може да я напише,защото може да послужи на друго момиче

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    мерси на всички,измислих как:
    понеже ще съм с ризка и пола ще се направя така:
    отпред ще си я "сплета на мрежичка,но с безопасна игла(ако някой се интересува,тогава ще обяснявам) а назад ще ми е пусната свободно и намачкана с пяна или пък навита на ролки дано да успя да се направя както искам
    Мерси на всички за мненията ако някой има някаква друга идея,която не е предложена досега може да я напише,защото може да послужи на друго момиче
    Много ми е интересно,би ли разказала по-подробно за мрежичката.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

nqkoq fr ne moje li da pomogne????

ами мрежичката е мн лесна:
    предполагам всички знаят как се прави обикновена мрежичка...тази обаче се различава само по това че като си направиш първото квадратче(не ми идва на ум как другакси да го обясня)взимаш една безопасна игла прекарваш през нея малката плитчица, която се е получила пр връзването с ластиче и после иглата я промушваш в косата под ластичето,за да излезе от другия краи и издърпваш.Получава се нещо като завъртулка и после си продулжаваш както по стро му разделяш си плитчицата кум другите две съседни квадратчета и като ги оформиш и трях пак така с иглата и продулжаваш назад колкото искаш.незнам дали го обясних добре,но ако мога ще пусна снимки
    няма кой да викна,защото от моя блок нямам приятелки само в класимам 1-2, а те живеят надалече и не ми е удобно да ги притеснявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си