- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чест ли е за едно момче да е първият?
Радвам се, че съм бил първи на момиче.
Приятно ми е като си помисля, че след години ще се сеща за мен, защото съм бил първия.
Момиче съм,но ще пиша по темата,защото ми се пишеТа ако момчето обича момичето и е наистина загрижено за нея много по принцип трябва да е някаква чест това за него, самата мисъл че той и е първият, че тя е направила този избор трябва да означава нещо за него ... Което е супер яко
Но ако говорим за момичетата, които решават да го направят с първия срещнат, много ясно че тогава на момчето не му пука особено и че му е е все тая .. така,че е остносително ... Мое си мнение
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
като е парви кво?голям прас кво му е спецялното?Първоначално написано от firesnow
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Първоначално написано от xaxo_xixi
Пък ако ти кажа колко се помни ... т.е. помни се, но не е от най-приятните неща за помнене.Аз пък си мисля че не момичето трябва да е девствено, а да е била с друг/и и момчето да е девствено .. тогава то просто ще откачи от кеф .. докато ако примерно ти си ми първия хич няма да ми е кеф ... и след време ще се сещам за тебе само като първия .. не като нещо специално ;)
П.П. Ясно ми е че сега много хора ще кажат, че не съм права, ама я се замислете ... не е ли така ... момчето с времето остава просто първия, а не нещо специално..
Определено има значение! Щом тя е девствена и се пуска на момчето с което ходи ( ЕСТ. ако не е някоя курвичка) значи има специални чувства към момчето. Той ще и е първия това означава че тя никога няма да го забрави!Първоначално написано от gotina_teenka
Shtom sym perfecten za edin 4ovek, znachi ne sym nai-гolemiq bokluk.
Кво ще рече съвсем девствена ?? Хяхяхя големи определения давате вие бе смешковциПървоначално написано от vesinka91
По темата : Ами ест че ще му е хубаво, та нали той е избранникът хихиихихихих![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Избранника да бъде в средата на кървавата баняПървоначално написано от bazzil
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.