.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Радвам се, че съм бил първи на момиче.

Приятно ми е като си помисля, че след години ще се сеща за мен, защото съм бил първия.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на miShle
    Момиче съм,но ще пиша по темата,защото ми се пише Та ако момчето обича момичето и е наистина загрижено за нея много по принцип трябва да е някаква чест това за него, самата мисъл че той и е първият, че тя е направила този избор трябва да означава нещо за него ... Което е супер яко Но ако говорим за момичетата, които решават да го направят с първия срещнат, много ясно че тогава на момчето не му пука особено и че му е е все тая .. така,че е остносително ... Мое си мнение
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от firesnow
    Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    Цитирай Първоначално написано от veile
    и аз искам момиче с което съм да е девствена .... и аз да съм първият и последният ...но днешнят свят е ...мн развит и дори не се среща момиче да е девствено ..... вече хората на 1-вата среща се ........
    aaa da si imame uvajenieto az s1m si savsem devstvena i na 1vata sre6ta ne se....
    да си ве..
    като е парви кво?голям прас кво му е спецялното?
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Радвам се, че съм бил първи на момиче.

Приятно ми е като си помисля, че след години ще се сеща за мен, защото съм бил първия.

Пък ако ти кажа колко се помни ... т.е. помни се, но не е от най-приятните неща за помнене.Аз пък си мисля че не момичето трябва да е девствено, а да е била с друг/и и момчето да е девствено .. тогава то просто ще откачи от кеф .. докато ако примерно ти си ми първия хич няма да ми е кеф ... и след време ще се сещам за тебе само като първия .. не като нещо специално ;)
    П.П. Ясно ми е че сега много хора ще кажат, че не съм права, ама я се замислете ... не е ли така ... момчето с времето остава просто първия, а не нещо специално..

Re: Чест ли е за едно момче да е първият?

Цитирай Първоначално написано от gotina_teenka
    Здравейте!

Имам един по-специален въпрос към най-вече момчетата. От темите,които съм изчела тука оставам с впечатлението,че повечето момчета се гордеят с това,че са първите на гаджетата си. Искам да ви попитам наистина така ли?И значи ли това много за вас,че тя се е отдала или ще се отдаде именно на вас?

10х предварително ..
    Определено има значение! Щом тя е девствена и се пуска на момчето с което ходи ( ЕСТ. ако не е някоя курвичка) значи има специални чувства към момчето. Той ще и е първия това означава че тя никога няма да го забрави!
    Shtom sym perfecten za edin 4ovek, znachi ne sym nai-гolemiq bokluk.

Град
    Между краката на майка ти
    и аз искам момиче с което съм да е девствена .... и аз да съм първият и последният ...но днешнят свят е ...мн развит и дори не се среща момиче да е девствено ..... вече хората на 1-вата среща се ........
    aaa da si imame uvajenieto az s1m si savsem devstvena i na 1vata sre6ta ne se....
    Кво ще рече съвсем девствена ?? Хяхяхя големи определения давате вие бе смешковци
    По темата : Ами ест че ще му е хубаво, та нали той е избранникът хихиихихихих
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от bazzil
    Кво ще рече съвсем девствена ?? Хяхяхя големи определения давате вие бе смешковци
    По темата : Ами ест че ще му е хубаво, та нали той е избранникът хихиихихихих
    Избранника да бъде в средата на кървавата баня
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си