.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Град
    Русе

Ко праим сега..

Това ли се нарича подкрепа? Е това са моите родители..ще започна с даскало за да разберете...

Всичко започна в даскало..По душа не съм човек който обича да се бие..въобще не се бия..(смятайте ме за сдухан все ми е едно..не гледам мнението на другите..гледам си своето) Тих и кротък впечатление за даскалите по лесно минавам като е натегната ситуацията..
    След час на класа започнаха мизериите..(следващ час Химия) Един тъпак от даскало се мисли за много забавен и умен..напът за час по Биология се качвах по стълбите с един приятел..и тъпака беше зад мен и ме спъна..добре че приятеля ми ме хвана че не се пребих на стълбите..казах му спри..оня хубаво..от къде взе някаква капачка че взе да ме цели с нея..От кошчето ли я взел не знам..по късно разбрах че един друг глупак му я дал..влезнах в стаята седнах извадих си партакешите за час и чакахме даскалката да дойде..Пича започна да ме цели с тая капачка и ме цъфира в тялото..обърнах се бавно и спокойно без страшни погледи и т.н. и му казах съвсем най кротко..Пич ще вземеш да ме уцелиш в окото ще го пръснеш и..не те знам после нашите кфо ще правят..дали ще съдят дали ще смажат дали ще ти извадят и двете очи с бръснарско ножче не знам..Ама какво ли го интересува (идеше ми да ползвам друга дума) Мисли се за всемогъщ и си продължава..цели ме капачката идва до него (от рикошета) но взе че не успя да ме уцели и капачката не отиде до него..и ми вика.. "Дай капачката" взимам капачката а той си мисли че ще му я дам..хахааа ама през кукуво лято..ставам си културно без резки движения (познавам езика на тялото..човека е като животното..рязко движение..означава или ти ще си наритания или той) отидох до кофата и я хвърлих..казах му "Искаш капачката? Ела и си я вземи." Седнах си на мястото и продължих да чакам..взе че даскалката че се забави започнах да си драскам нещо в тетрадката..я китари я изображения плод на въображението ми. Е..свършиха ни часовете и беше време да си ходим..чаках си автобуса (за мой крив и кофти късмет задника е с мен в съшия автобус) чаках си автобуса качих си се и той по мен..аз от даскало съм за 5 минути... т.е. 3-4 спирки. Дойде ми спирката и оня започна.. Ей София,пазарджик,русе и т.н. обърнах се и му казах..браво знаеш всички градове в родината ни..ще кажа на даскалката по география да ти пише 6ца... Тоя пича не спря..лигави се на поразия..обърнах се за пореден път и му казах..брато не знам къде няма да те приемат с тия лиготии...Ама взех че казах думи които го засегнаха (ауу горкото келеме го заболя сърцето) знам го че живее в кв.Централна Гара,Русе но за пореден път късмета е лош..слезна да ми се отваря..аз си вървях и в блока ми живее цивилна кука с която пием всяка сутрин кафе и като се залафим ми вади фалшиви бележки..пич..тръганх си към блока започна да ме спъва..резултата стъпих на криво и си изкълчих крака.. и си казах..всяко хладнокръвие си има край..стоманата си е стомана ама се топи..обърнах се вече защото ми дойде до керемидите от лиготии и му казах за първи и последен път.. може да съм софиянец в прекрасния град..мене косматия не ме боли..русенец,софиянец,бург аслия къфто и да е..хора сме..еднакви сме..че вие капка ум немате у главата че човека е различен..не ме интересува..обърнах му гръб и вървях куцайки..оня ми вика ей софиянец обърни се..обръщам се да го видя кфо ще измъдри поне да се посмея..Бум една мазна храчка..извадих си кърпичките културно зачистих се отидох до него пъхнах я в джоба му и му казах "Сега какво ми доказа..че си много умен ли? Плюеш е браво!" Ядоса се и ми каза "Ей шибан Софиянец..." обръщам се гледайки го учудено "Това ли успя твоята куха глава да измисли..мислех че нещо оригинално ще ми кажеш.." Продължих..зад гърба ми казва "Ще счупя от бой" обръшам се за не знам кой път и му казвам "Е кфо..ще ми счупиш главата..ще биеш тупаниците..от мухата слон не можеш да направиш..айде като се мислиш за умен и голям отворко разкодирай това.. от мухата не става слон..с връзката че ще ме "счупиш от бой""... Мълчи и гледа тъпо.."Гледай си умно..все ми е едно..но за твое щастие и за мой късмет ще кажа на нашите всичко..оу сори..за твой лош късмет
    така де..ще им кажа всичко станало..и може да се преместя..защото аз сред такива простаци като теб не ми се живее" Остана вцепенен

Така пояснение за неразбралите..лигави хора не търпя..и Всевищния не ги оправя..както е лафа на ловците "Чудя се кога ще отворят ловен сезон за лов на изроди??" както казах лиготии не търпя..ако кажа на класния..означава моментална смърт (училищно насилие..от дебили..
    ) Ако кажа на директорката всичко че отсъства и т.н. и го изключи..знае къде уча.. ще ми се появи..живота ще ми отрови (той вече ми е отровен достатъчно..нервите напът да се разпаднат..заеквам на поразия от стрес и нерви) Добре..ще му се отворя..два пъти размера ми буквално на 2 негови тупаника съм.. Не смея да се появя на даскало утре..не че ще ме наритат..през ....... ми е... ще ме сритат..майка ми подава жалба при ченгетата..така..но не мога да съм в такава обстановка при която..
    1. Нервите не са ми стабилни (по рождение е) Търпя търпя но всеки има свойте граници..
    2. Стреса е мой кошмар поемам го дълбоко..не знам дали е вродено.. Сега да поясня (не че искам някой да ме съжали..) ръцете треперят като двигател на москвич от 1930 година..друго..заекването поясних по горе..страха ме гони..чудя се кфо ще ме очаква на другия ден..завоя с дупка ли ще е или със прав цимент..

Така да отидем на темата за родителите (по горе беше кратко пояснение за това в даскало и мен)

Роден съм в София.Преместих се с майка ми да живеем в Русе по семейни причини..сега нашите са се събрали имаме нужните пари да си уредим нашето птиче гнездо..обадих им се следобеда и им обясних ситуацията..в резултат на което аз получавам нож в гърба..отивай и се разправяй с класния..ще живеем в Русе..няма да се местим в София (А аз исках да се местим там..) През целия ми живот...майка ми и баща ми са ми давали правилни съвети и напътствия за да реша проблема..и с тази информация съм решавал проблема..но както казах..нож в гърба..Чупи си главата..и казах на майка ми "Добре бе..казах ти всяко действие какъв резултат ще донесе..дай един смислен съвет.." майка ми "Еми измисли го сам" и ми затвори.. аз разбира се си казах..Стомана,желязо,пласт маса всичко се топи а ти мамо..не нервите ми разкъса а живота на 50 части го направи..Звъни телефона след 5 минути..гледам майка ми..не приемам обаждане..след 1 минута пак..пак не приемам и така на 3 тия път.. след 5 минути баща ми не дигам.. и от тогава телефона не е звънял..нито да са приемани съобщения и разговори.. Аз съм жестоко сърдит на родителите си..Синът който го обичат...който е възпитан и дисциплиниран накрая да му забият нож в гърба..Идеи драги Уотсън?

Та от цялото това изкажете нещо разумно...може да ме мислите за мека китка но не съм..не съм женствен..не съм побойник..възпитан съм така..цялото семейство хулигани които са вкарвани в районните за пиянски свади и т.н. поне аз да не съм такъв като тях.. Може да си кажете че съм глезен като малък..Не грешите..нашите ми дават една сума пари. Примерно 50 лева. С които аз решавам какво да си купя за ядене за вкъщи. И ако съм на училище 25 лева за седмицата (по 5 кинта на ден..предостатъчни) С тия пари които са ми давали..съм си купувал дрехите..маратонките въобще почти всички консумативи..освен учебниците. Събирам си пари и си купувам.. Извините ме за офтопика. Изказвайте си идеите..но аз сам на протест сега..до неделята няма да се появя на даскало.

Всеки който е изказал някоя смислена идея Благодаря!
    тези които се мислят за много весели и умни..знайте поемате по неговия път..нищо няма да излезе от вас..

Благодаря на всички които са благоволили да прочетат темата
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Пловдив, Трибуна Изток
    еми пич не знам колко си голям...разбрах,че имаш приятел(и) - те като ти са приятели защо не ти помогнат,ми няма да ходиш на училище.Спомена някакъв печен полицай - защо не го помолиш за помощ? Доста варианти имаш. А ако ти писне тотално и приятелите ти не искат да ти помогнат (съмнява ме ако са ти истински приятели) нахъсай се малко от един бой нищо няма да ти стане пък ако си му събрал много като освободиш енергията ще го ступаш набързо после и вратата ще ти отваря, но все пак това си е до характера. А това с родителите ти... аз живея само с майка ми баща ми не съм го виждал от 12 години (сега съм на 15) тя не ме подкрепя за всичко обаче ми е казала че ако ми помага за всичко ще се разглезя много и като поотрасна за всичко ще търся помощ и е права. Сега като ги гледам лигльовците от моя клас който за всичко търсят помощ от родители,познати и прочие благодаря на майка ми ,въпреки че съм и бил ядосан за някой неща. Добре е от малък да се научиш да се справяш сам с проблеми независимо колко са трудни. Не знам какво друго да те посъветвам - ако имаш смелост (а то не трябва много даже хич) ступай го ,ако не можеш сам приятелите ти да ти помогнат. Не трябва заради някаква отрепка да се местиш в друг град. Дано съм ти помогнал
    НА СТАДИОНА "КОЛЕЖА" ВЪВ ПЛОВДИВ
    ВРАГОВЕТЕ УМИРАТ ОТ СТРАХ!
    ВСИЧКО ТАМ Е ПОКРИТO СЪС СЛАВА!
    ВСЕКИ ТАМ ПРЕКЛАНЯ ГЛАВА!
    БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
    НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ТИМ НА СВЕТА!
    БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
    ШАМПИОНЪТ НА НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Град
    Русе
    така..нашите не ме чистят с четката за зъби от проблемите ми..казват ми само един прост съвет..това направи или напътствие. Другото което е не съм глезен..ред и дисциплина. Така за "ступването"..в душата ми е..не мога да бия.. цял живот съм бил в сянката..тих и непознат.. нито съм се бил с някой..бтв иначе съм си мазохист..болка не усещам..може да ме ритат да ме правят кфото си искат..ама болка не усещам..ако имах и качеството на побойник..щях да съм "изрод" или "машина". Така мислете ме за сдухан мислете ме за всякакъв..но живота го живея аз! Не завися от мнението на други!
    BobMarleyForever

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Ееми ..може да му спретнете някоя пиеска с "цивилната кука" ,каква ще е тя,еми бъди креативен.Може пък да се сплаши.Ако идеята с "куката" ти се струва неосъществима...винаги можеш да да паднеш до неговото ниво и да му биеш някой тупаник (отчаяните времена изискват отчаяни мерки..нали така беше поговорката).Ако и това не ти се стува удачно ,винаги можеш да си купиш от електрическите палчици или от онези които приличат на самобръсначки и да го "жегнеш" нейде...както казах ,бъди по-креативен.Въпреки,че според мен не трябва да се здухваш толкова и да му обръщаш внимание,което ми направи впечатление м/у другото,ииии не е болка за умиране ,както каза сам "мога да го съдя.." и това е вариант.А относно родителите ти...брао ,протеста е добра идея .Е,успех ти желая с мекотелото утре или др. ден ,все тая,и кураж.
    П.П. Пак ти напомням да не му обръщаш чак толкова внимание.

Град
    Русе
    че аз го игнориам тотално..та с куката..ей сега отидох до нея с кутия бонбони и един пакет от най скъпото кафе и му се подмазах..не се нави..

Цигат на куката
    Павка бих ти помогнал ама това е против правилника..ще загубя работата си все пак имам 3 гърла да храня..ако толкова е голям проблема потърси правата си в зашита на детето..
    Така за недоразбралите..в този раздел има такава тема..милосърдните админи са сложили тази тема..има си телефони за връзка..аз спадам точно по 9 критерия. Така..сега я прочетох като бях при него ми даде телефон на негови познати от защитата...така де..плана ми е такъв..отивам си на даскало с партакешките за даскало..ако започне да ми се прави на смешен и остроумен го предупреждавам.
    Телефона на Защита на детето е в телефона ми.Ако продължиш във все същия дух прибирам се в нас обаждам се..изпявам всичко което си направил..по посока Цонко (прякора на един приятел) барабар и на мен..И ако ми направи нещо омитам се от даскало еб@л съм отсъствията важното да сваля планината от раменете си..звънкам на другия ден с патрулката и в районното да дава показания.
    Сдухан какъвто и да съм.Аз действам по дисциплинирания начин.Знаете какъв е телефона на полицията..Смятайте ме за всякакъв.през..това ми е..
    BobMarleyForever

Град
    Русе
    За любопитните..9те критерия са

Принуждава те /да му дам капачката с която ме цели/
    Заплашва те
    Заканва ти се
    Унизява те
    Обвинява те
    Обижда те
    Блъска ме
    Плюе
    Поставя ме в опасни ситуации /спъва ме на стълбите за горния етаж в даскало,възможно е да ме уцели в окото с капачка/
    BobMarleyForever

Град
    село Пловдив
    Приятелю...много си напрегнат ,успокой се малко.Никой не те смята за сдухах (поне не аз) ,нито те мисли за какъвто и да е,аз мисля,че си взел най-правилното решение.Успех.

Град
    Русе
    Нямам предвид че си ми казал че съм такъв..просто го слагам в всеки такъв пост да не си кажат другите "цветисти" юзъри че съм такъв но поне вече има няколко поста с това прословуто изречение няма да го поствам..това е планът ми.. 1 глас за планът 2 гласа още поне да го одобря за да го издействам..

П.П. Брат не разбираш какъв стрес е това..стотици флаш игри играх които са стрес килери не помагат..удря ме на точно място..явно ахилесовата пета ми е стреса
    BobMarleyForever

Град
    село Пловдив
    Според мен няма да постигнеш нищо ако чакаш 2-та си гласа...направо действай следващия път ,ако се повтори,потрети..попети,все тая...За стреса можеш да потърсиш професионална помощ,щом е толкова зле,колкото описваш.

Град
    Русе
    Обикновенно със стреса се оправям като проблема утихне..смисъл..1-2 дни на съм на себе си но се възтановявам..през тия 1-2 дни мъртвило пия един патрон водка на балкона под романтична и блус музика и е добре..но се сещаш как е като проблема гори..
    BobMarleyForever

Град
    село Пловдив
    Именно!Вземи да погасиш този пожар,като му покажеш на мекотелото,че не може да се налага непрестанно над теб.Следващия път просто звънкаш (понеже се съмнявам да се влуша в твойта дума..) и си потърси правата,пък да видим тогава какво ще стане.Може да е за добро.Успех ти желая пак.
    П.П. и аз не съм от типчетата ,които се бият на поразия ,но братле,шапка ти свалям за хладнокръвието ,аз не бих издържал толкова и такива мерзости .

Град
    София
    W nikakyw sluchai ne zwyni na zashtita na deteto, zashtoto dori te da mu naprawqt neshto ( koeto e malko weroqtno) togawa celiqt klas shte it se podigrawa, wsichki shte te smqtat za donosnik i wyobshte polojenieto ti shte stane po-losho. Syberi nqkolko priqteli i go prebiite, ama imam wpredwid istinski boi, pone edna schupena ryka. Ako ne namerish koi da ti pomogne, ima mnogo hora koito sa gotowi za 100 lewa da se biqt.

Ps Izwinete za latinicata

Град
    Русе
    Нали се сещаш че това хладнокръвие си има своите граници..за какво говоря.. Всеки метал всяко вещество си има точка на разпад..като се разпадне..става лошо..остане ли цяло е на добре..Но колкото повече се стресирам намеря ли начина..хладнокръвието се възтановява..Colder than ice.. щом искам да намеря светлината в тунела..ще се действам със всички сили за да я намеря тази безценна светлина..дъ лайт ъф хоуп..Светлината на надеждата Сега пиша декларацията която ще му сервирам утре
    BobMarleyForever

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kakaomen
    W nikakyw sluchai ne zwyni na zashtita na deteto, zashtoto dori te da mu naprawqt neshto ( koeto e malko weroqtno) togawa celiqt klas shte it se podigrawa, wsichki shte te smqtat za donosnik i wyobshte polojenieto ti shte stane po-losho. Syberi nqkolko priqteli i go prebiite, ama imam wpredwid istinski boi, pone edna schupena ryka. Ako ne namerish koi da ti pomogne, ima mnogo hora koito sa gotowi za 100 lewa da se biqt.

Тука грешиш..ако послее да ми направи нещо (първо ще сервирам декларацията на която ще се подпише а ако не се подпише принудително.Тоест изпявам на класния барабар директорката.) Мерака е. Щом останалия ми клас (то и един клас..от 21 човека днес бяха 13.. със мене) види че на него му се е случило нещо те ще разберат че ако и те посмеят да ми направят нещо и те ще го получат Важното е да се замислиш.Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината . Нека това бъде урок за всеки който посмее или е жертва на такова насилие..
    BobMarleyForever

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    Не те интересува мнението на другите пък съвети търсиш.Много си малак да са праиш на Аинщаин още.Защо на тебе ти се случват тея работи в училище а??, къде е проблема да си се замислял,че може да е в теб?Не е хубаво човек да се прави на умен и дисциплиниран(то твоито една превзета дициплина амааа) без нещо насреща.Абе явно социялният ти живот куца доста трябва да си комплексиран за да мълчиш и да не се защитаваш.

Ех какво да се прави хората винаги търсят проблема другаде ама не и в тях

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    Цитирай Първоначално написано от kakaomen

Тука грешиш..ако послее да ми направи нещо (първо ще сервирам декларацията на която ще се подпише а ако не се подпише принудително.Тоест изпявам на класния барабар директорката.) Мерака е. Щом останалия ми клас (то и един клас..от 21 човека днес бяха 13.. със мене) види че на него му се е случило нещо те ще разберат че ако и те посмеят да ми направят нещо и те ще го получат Важното е да се замислиш.Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината . Нека това бъде урок за всеки който посмее или е жертва на такова насилие..
    Ako chakash drug da ti swyrshi rabotata nikoga nqma da psotigensh nishto. A w twoq slushai ti iskash zashtita na decata da ti swyrshi wsichko, ami ne stawa taka, pyk da ne goworim che tezi slujbi sa syzdadeni samo da hwyrlqt samo prah w ochite na horata i wyobshte ne funkcionirat... Ako iskah se wslushai w dumite mi, no kato te gledam si se zainatil i smqtash che s skapanata sistem w Bylgariq shte uspeesh da si zashtish prawata, to togawa kysmet.

Град
    Русе
    първо ще пробваме по моя начин..ако не стане..търся правата си в даскало там няма мърдане...иначе за политиката...разхалтена като недозавит болт..
    BobMarleyForever

Честно, на твое място щях да го наритам...
    Направи му една сценка с куката, да видиш как ще те остави набързо.
    В 5ти клас и аз бях така с едни индивиди. И нали знаеш обаче, че както не обръщах внимание, както бях винаги спокойна и казвах 'те тия само с игнориране ще се оправят', така в 1 момент ми падна пердето...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Йей, имало и културни хора (: Не съм обаче толкова убедена дали ще подейства първият, че и вторият ти вариант. Та все пак не е лоша идея да имаш и резервен такъв, например:"Ало, бате, ела тука с повечко хора, че един идиот..." . Или нещо от сорта. Бас държа, че само да се появят по-голяма компания, и един по-здравичък като го фане за врата и го вдигне 15 санта от земята, оня пикльо гък няма да смее да каже (т.е. не е нужно да го помилате от бой)... Расла съм в компания от отворковци(като "смотлата") и ги знам що за лайна са.
    Не че не е възможно после "твоя човек" да събере още лайненца като него и да си отнесеш един здрав бой, но то си е възможно и след като си търсиш правата, където и да било, нали знаеш (;
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен Аватара на zero
    Оффф пич незнам как го търпиш тоя ...
    Честно ти казвам и аз съм човек с огромно
    количество нерви и търпение, и мразя да се бия ..
    И понеже съм такъв, ми се качват на главата доста пишлемета !
    Търпя търпя до едно време .. както съм спокоен и уравновесен,
    избухвам и ги ритам из цялата околност...
    Последните 3-4 случея бяха:
    - един с натрушен нос
    - с натрушена ръка
    - син като цветен японски телевизор
    - травма на очната ябълка ...
    Това е лошото, че неси знам силата като съм ядосан...
    Та тей де щяха да ме съдят на няколко пъти, ама
    като виждат, че съм прав кой щи ти напрай нещо ?
    А бе сас по 6-7 години е имало хора по-големи
    от мене дето съм ги смилал кат мастии.
    И повече проблеми нямам ...
    Никой не идва да ти се прай на важен, да те тормози или
    да налага рекет върху теб !
    Не избухвам за простотии нито се дразня ...
    Мога наистина много да издържа, ама границите минат ли...
    по думите на един мой фр:
    Бягайте Жоро са изчерви ще убий някой.
    Както и да е ...
    Виж сега пич ко мога да те посъветвам:
    ( не да се биеш с него)
    по-добре нему
    показвай слабости от рода на ти 5 лева и се махай...
    Или пък аре махай са де, писна ми ..
    Нему показвай никаква слабост, също и него
    игнорирай
    Дръж се на положение
    Рано или късно ще му писне да се занимава с тебе !
    Явно психиката ти може да издържи много- направо
    си играй с него подавай му стръфта и я дигай наогре.
    Като рибка да кълве..
    Смятам, че ще се откаже..
    Ако и тогава несе откаже нз .. ама аз бих му извадил някой зъб без
    операция
    Само гледай да не го подредиш много, ама гледай да е достатъчно, че
    да нете барне повече

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
    Не те интересува мнението на другите пък съвети търсиш.Много си малак да са праиш на Аинщаин още.Защо на тебе ти се случват тея работи в училище а??, къде е проблема да си се замислял,че може да е в теб?Не е хубаво човек да се прави на умен и дисциплиниран(то твоито една превзета дициплина амааа) без нещо насреща.Абе явно социялният ти живот куца доста трябва да си комплексиран за да мълчиш и да не се защитаваш.

Ех какво да се прави хората винаги търсят проблема другаде ама не и в тях
    Хм малък казваш че съм? Еми.. сега юли месец ги правя 17..за мнението..не ме интересува НЕГАТИВНОТО мнение..ако не си разбрал/а социялния живот ми куца? Еми..явно са ми такива и родителите..Ъм мислиш че аз съм проблема? Еми отговори ми на лесния въпрос..Слушам в час,че не уча така е..примерен ученик..От училище зачезвам рядко..смисъл само за един час (учебен) но от обстановката в която израстнах исках да бъда дисциплиниран..ходех на тае куондо за трениране на дисциплината..брат ми..бивш войник пуснал оставка ме дотренира да се науча на респект и дисциплина..Пък тебе ако те държи пубертета барабар с още стотици и милиони тийнеджъри по света и ви се е размърил погледа..късно ви е ударил..късно ще ви пусне..мене като ме хвана отрано какво да правя..пусна ме и рано..започнах да виждам яснотата на света още като бях на 15г. хвана ме на 12. Ама че хормоните танцуват из тялото тъй е..Майката Природа си решава кой ще е умния кой ще има мозък колкото на едно дете..за пояснение тоя "красавец" от даскало..пък..не виждам нищо лошо да си умен..или пък сте зависими от модата..че не е "модерно" да си умен..явно по логиката на модата..всички трябва да са с броя гънки на един циганин (2-3 грънки мах) аз че искам да съм умен и да си реализирам мечтите си учейки в движение,я за живота,я за знания..Едно не разбраха някои хора че всеки човек е уникален.Един ще има една способност друг -друга..Айде лека ви нощ на всички модовете ако желаят нека затворят темата.Утре връчвам документите и туй то..явно тук хора със съвест няма..то в Чалгария (грешка България) има ли? И да има са малки частички във въздуха.. Лека ви нощ
    BobMarleyForever

Супер фен Аватара на zero
    Ти обаче си ебахти пича
    Задаваш си въпроси и си отговаряш...
    Като същевременоо се надъхваш
    Кефиш ме брато
    Ако си стигнал границите цапни му 1-2 тупаника

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
    Йей, имало и културни хора (: Не съм обаче толкова убедена дали ще подейства първият, че и вторият ти вариант. Та все пак не е лоша идея да имаш и резервен такъв, например:"Ало, бате, ела тука с повечко хора, че един идиот..." . Или нещо от сорта. Бас държа, че само да се появят по-голяма компания, и един по-здравичък като го фане за врата и го вдигне 15 санта от земята, оня пикльо гък няма да смее да каже (т.е. не е нужно да го помилате от бой)... Расла съм в компания от отворковци(като "смотлата") и ги знам що за лайна са.
    Не че не е възможно после "твоя човек" да събере още лайненца като него и да си отнесеш един здрав бой, но то си е възможно и след като си търсиш правата, където и да било, нали знаеш (;
    Културни хора се намират супер трудно..така де.."батко" живеее на 400 км. от Русе.. не живее с родителите ми..но аз ако го видя си е чист късмет..брат ми ме отеб@ и го приех..хич не ме кани на гости я на кафе или на бира..ако ще бе..щом мисли че няма брат..Сестра ми живее в Чиакго..обещала ми е да ми помогне да отида в Америка при нея..Щом обещае го изпълнява..Познавам сестра си..Само да завърша..майната й на професията..да взема диплома..да бачкам някъде и да взема пари и да се разкарам от тая лигава държава..Всеки си прави каквото си иска.. Има ли начини има и пътища..има ли воля..притежаваш най-мощното оръжие..по мощно и от създадените от човека. Пича днес не беше на даскало ама това не го извинява като дойде..щом ми се появи...Ще засвирят китарите..
    BobMarleyForever

Извинявай ама на тея лапешки истории никой няма да обърне внимание .
    В крайна сметка никой не може да ти оправя бакиите . Следващия път бой , с празни приказки няма да направиш нищо .
    Щял да си търси правата

Град
    Русе
    че някои хора не се занимават с побоища и не искат да се бият защото..просто някои не могат (в тази група спадам аз) По един или друг начин войната ще бъде спечелена! Най жалкото е това че никой вече не се оправя с разума си..Че можеш да набиеш един два три тупаника на некой..от мухата слон не става..Абе ако беше разумен човек щяхме да се разберем в някое кафене и разбира се нямаше да си правя труда да пускам тази кретенска тема (въобще защо ли я пуснах..обрах овациите на публиката..) Но понеже умен колкото едно 3 годишно лапе..май ще трябва и аз да си поиграя с него... Хубаво бе..сега осмислих някои неща с тия "права" Сега мисля върху идеята за психо атаки..Ще отида до личния лекар да ми даде направление за психолог..да се посъветвам с него..и..щом той може да си играе с психиката ми..защо не и аз..
    BobMarleyForever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си