.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Въпросче за роклите и сутиените

Здравейте! Искам да попитам какво правите като сутиенът се вижда изпод блузи, рокли? (с гол гръб) Защото аз имам една рокля, която е с доста гол гръб и не мога да прикрия сутиена... Съвети? Днес ходих с роклята без сутиен, но ми е некомфортно...
    Роклята ми е подобна на тази:
    http://www.bgwebmarket.com/Formuliar...1-1-small.jpeg
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

А да си чувала за сутиени със силиконов гръб?!Тяхното предназначение е за точно такива случаи

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    А да си чувала за сутиени със силиконов гръб?!Тяхното предназначение е за точно такива случаи
    Да, чувала съм, но в моя град няма от къде да си купя...
    Не казвам от кой град съм...
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Мега фен Аватара на Infinity
    ми да както каза момичето преди мене има си такива сутиени със силиконва задница ще ти свършат работа
    To infinity and beyond.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Да,и аз това питам...?

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
    Да, чувала съм, но в моя град няма от къде да си купя...
    Не казвам от кой град съм...
    Кажи на някой да ти донесе внос. А и щом в твоя град няма .. значи ли това, че и другите момичета в града нямат ? Т.е. ако ти си ходиш с обикновен сутиен няма да изглеждаш странно сред другите

Абе аз живея в супер малко градче и има Така,че 100% все някъде ще намериш

Град
    Варна
    Е,все някъде трябва да има,ако не,помоли някои познат/роднина/приятел от др град да ти изпрати,ако и това не стане си ходи така,а третият вариант е да не слагаш роклята

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

ne samo 4e moje da nosi6 sutien s silikonov grub, no moje6 i sutien be nikakvi prezramki i grub ami s lepenki! as imam edin i mi vur6i rabota za dnite v koito ne mi se izliza bes sutien

Има и едно сутиенчета дето са само чашки.Нито призрамки нито гърбове.Те се ползват специално за такива случаи като твоя.Иди в най-близкия голям град ако няма в твоя и си купи Мисля 4е са около 10-15лв

Цитирай Първоначално написано от sandalki_ot_mola
    Има и едно сутиенчета дето са само чашки.Нито призрамки нито гърбове.Те се ползват специално за такива случаи като твоя.Иди в най-близкия голям град ако няма в твоя и си купи Мисля 4е са около 10-15лв
    да аз имам такъв и съм доволна...Ето ти и снимчици да видиш...И ги има навсякъде...
    http://marquise-group.com/shop/images/unbranew.jpg
    http://www.asseenontv.bg/images/unbra01.jpg
    А ако не те устройват има и друг вид...
    http://ec1.images-amazon.com/images/...WL._AA280_.jpg
    Ето и 3 вид които е по4ти същия като 1 ми вариант ,но имат прозрачни презрамки и гръб... http://marquise-group.com/shop/image...onovsutien.jpg
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Ами според мене не е никакъв проблем да си ходиш отдолу със сутиен (какъвто имаш стига да е като цвета на роклята) това според мен е мн удачен начин и 100:100 ще си намериш такъв дори и в твоя малък град

къде в студентски град ( софия ) мога да с и намеря такъв http://ec1.images-amazon.com/images/...WL._AA280_.jpg ??

Повече от фен Аватара на plamka
    А тея сутиени където са само чашки къде се намират? В смисъл в магазините за бельо ли? И не се ли отлепя или нещо такова?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    plamka, такъв сутиен аз съм виждала във Cleopatra

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Тя не може да си намери със силиконов гръб ... ти къде летиш

si4ko s tiq silikoni e fal6ivi4ko tragni s normalno belio i ne se izlagai pyk ako e naistina s cql gol gryb kupi si ako ima6 vazmojnost ot poso4enite po gore
    Lof YAaA..!

Можеш да си вземеш сутиен със силиконов гръб или пък да си поръчаш от "Телестар " самозалепващ се сутиен , без презрамки , закопчалки и тн !

Де да бяха толкова ! Минимум 20 лева !

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Де да бяха толкова ! Минимум 20 лева !
    От телестар ли ???
    За 12.50лв ми предлагаха в Шумен!

Има едни работи... подплънки за гърди. Със силиконовия гръб сутиените се виждат пак и... повярвай ми не е никак естетически красиво. Тези подплънки, за които сти споменах струват до 10 лева, закупих си ги от София за моята рокля, която е с гол гръб. Вършат перфектна работа и да доста по-удобни отколкото можеш да предположиш!

Сега видях предишните мнения. Не са толкова скъпи, колкото ти ги предлагат! Поразходи се малко повече из магазините!

Повече от фен Аватара на plamka
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    plamka, такъв сутиен аз съм виждала във Cleopatra
    това предполагам е магазин за бельо? от малък град съм и нямаме такъв... предполагам обаче, че в по - големите и по - скъпи магазини за бельо ще има. А на въпроса ми дали са удобни и дали се отлепят никой не отговори...

plamka не са скъпи сутиенчетата.Мисля,че съм ги виждала за около 10лв.Потърси някъде в някой по-голям град и ще намериш 100%.И според мен няма да съжаляваш.

Силиконови презрамки!
    Или изобщо сутиен без презрамки (сигурно няма да ти е удобен, ама все пак е идея)

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си