- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпросче за роклите и сутиените
+1Първоначално написано от sodomicdream
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Със сигурност има и в твоя град,но просто не си потърсила повечко...![]()
А някой има ли такъв сутиен - само подплънки, без презрамки? Ако да - какви са впечатленията ?
половината ми съученички си накупиха за баловете...на никоя не и паднаха циците до края на вечерта...знам само, че през 4 часа трябва да се маха изцяло и слага отново да не падне
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз ако си взема такъв.. като излявза трябва през 4 часа да се крия някъде за да си го оправям.. ужасПървоначално написано от alice sw
Ей , супер !Първоначално написано от Jessika_MG
Защо не съм от Шумен за да си купя и аз !
![]()
Момичета, без сутиен е най-хубаво.![]()
![]()
wtf
Аз съм лесна не нося сутиен от 1 година някъде и се чуствам много по-добре без него по лесно е
аз много мразя силиконов със силиконов гръб и презрамки.Предпочитам да ходя без сутиен определено!може да пробваш и ти така
ne vi li e naudobno (sramno) da hodite bez sutien?
![]()
С цвета на роклята или с прозрачни презрамки.Все пак тва е за да прикрие очертанията на гърдите,значи не е толкоз лошо да се виждат презрамките или да прозира през блузата.![]()
решението е силиконов гръб и силиконови презрамки![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Страшно ми е удобно - особено лятото. А срам от какво?Все пак не е прозрачен платаПървоначално написано от ni_my_gledyi
![]()
sloji si prezramkata na sutiena prez vrata i zadnatas nezaka4ena 4ast drapni kolkoto iska6 nadolu
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
да и това е вариант,ако нямаш възможност от къде да си вземеш такъв сутиен.Първоначално написано от marina star
Голяма работа ако не си точно със чашки,или там дето ги изредиха...пффф разбирам те,много добре щото и аз не живея в кой знай колко голям град ама като съм назор нищо не намирам и тичам по другите градове до нашия.