.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Харесват ли ви сандалките?

Lof YAaA..!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не, ужасни са.

Честно, не разбирам как може всички женски да носите такива.

Според мен пък са супер сладки И аз имам нещо подобно само,че са черни и катарамката е малко по различна

Не са мой тип Особено с изрязан пръст; в такъв цвят; такава катарама; с тякъв ток

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не, ако не бяха с това подобие на ток, щяха що-годе да приличат на нещо, ноо тези са гадни
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами не са лоши,но малко преличат на обувки.Има по-хубави от типа платформа,но въпрос на вкус .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

to vsa6tnost e izrqzano sarce
    Lof YAaA..!

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    не, ако не бяха с това подобие на ток, щяха що-годе да приличат на нещо, ноо тези са гадни
    На мен пък точно подметката ме кефи
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

v smisal pusnah temata za6toto na men mi haresvat te sa si moi de no kato izlqza na ulicata mi e malko stranno sabiram pove4e mneniq da znam dali 6te se haresvat kato izlqza s tqh ili ne
    Lof YAaA..!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не особено .. Ако я нямаше катарамата и гадния ток щяха да са супер. Но в такъв вид

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Според мен пък са супер сладки И аз имам нещо подобно само,че са черни и катарамката е малко по различна
    tvoite pak li sa taka izrqzani ?
    Lof YAaA..!

Цитирай Първоначално написано от dare_93
    Даммм във формата на сърчице Нали ти казвам почти същите само дето моите са черни и катарамата е малко по-мъничка А и коланчето е малко по-дебело май

Даммм във формата на сърчице Нали ти казвам почти същите само дето моите са черни и катарамата е малко по-мъничка
    ясно малко са ми нестандартни обаче са ми подарък и се чудя дали да ги нося?
    Lof YAaA..!

Даммм във формата на сърчице Нали ти казвам почти същите само дето моите са черни и катарамата е малко по-мъничка
    Ми то и аз не ги нося почти Купих си ги миналата седмица като ходих на разходка до Албена,защото на моите им паднаха капачките и беше гадно И само тези си харесах Иначе в моя град ги нося по-рядно

Ми то и аз не ги нося почти Купих си ги миналата седмица като ходих на разходка до Албена,защото на моите им паднаха капачките и беше гадно И само тези си харесах Иначе в моя град ги нося по-рядно
    btw ti na kolko si?
    Lof YAaA..!

Haresvat mi mnogo Az ne bih si gi kupila samo edinstveno zashtoto ne sa moi tip Inache sa trahotni naistina mnogo obicham takiva cvetove zlatno sreburno mmmm )
    ~Remember,remember...25th of November~

Стават за жена на възраст 30+... но за тийнейджърка... аз не бих обула такива

Мега фен
    Град
    София
    Честити да са ти, важното е на теб да ти харесват- на мен не ми допадат, но няма аз да ги нося :P

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Защо пък за 30+...?! В момента на мода са обувки,покрай които тези са за деца (защото са по нежни и не много високи)
    П.П. Точно тези биха стоели супер с къс бял елегантен панталон (3/4 или 7/,с някоя лека лятна рокличка във свежи цветове или къса бяла поличка (по възможност плисирана) А не мисля,че това е облекло за жени над 30...

Мразя ги такива..
    Всичките му там цвички би са кво са са ужассс

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Еми .. горе долу .. аз не бих носила такива но важното е на теб да ти харесват.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Нем.

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Защо пък за 30+...?! В момента на мода са обувки,покрай които тези са за деца (защото са по нежни и не много високи)
    П.П. Точно тези биха стоели супер с къс бял елегантен панталон (3/4 или 7/,с някоя лека лятна рокличка във свежи цветове или къса бяла поличка (по възможност плисирана) А не мисля,че това е облекло за жени над 30...
    Е щото аз съм от старото поколение и затова... Не я разбирам тази новата мода с тези обувки... Мога да си представя майка ми в тях, но не и себе си. Иначе тока е интересен, но отпред като ги погледна и се сещам за едни стари обувки на баба ми, които намерих на сало преди време Точно такива с малка дупка отпред... Както и да е. В крайна сметка е въпрос на вкус... ако не беше така всички щяхме да сме с еднакви дрехи и обувки, а така не е интересно, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си