Абе, я стига с тея глупости!
Всичко живо гледа външния вид, изключенията са 2% (най-много) и то половината от тях са.. странни о.О
Ся, всеки знае, че ако ти се харесваш и другите ще те харесват. Обаче не мисля, че ще стане толкова лесно тва от комплексар да се превърнеш в готин (тъпа дума). Т'ва не ти е Пепеляшка и днес едва ли ще намериш много феи, u know. ;]
Тинейджърите са толкова тъпи създания, че няма накъде. Всички са с комплекси, ама тва не ги спира да създават на околните комплекси, които после постъпват така, както са постъпили с тях, макар да знаят колко е малоумно и гадно.
Лично аз съжалявам тея хора, става ми неприятно като видя някое нормално момче/момиче на улицата, което има някъв проблем с външния вид (то се забелязва дали някой е срамежлив или не). Най-тъпото е, че половината от "съветниците" в тая тема (и въобще в живота), които само повтарят на хората да имат по-голямо самочувствие, са виновници за ниското самочувствие на по-неперфектните от тях. Точно ние (епа, и аз се гавря като съм в лошо настроение) сме виновни, щот се присмиваме на другите и забравяме, че и те душа носят.
Първо тъпите надути идЕоти тряа да се променят, тогава ще се вдигне самочувствието на комплексираните и срамежливи хорица.

П.С. Болна съм, извинете ме за несвързаните изречения. =)