Ммм съгласна съм,но не напълно..Личната хигиена е много важна-факт!Проблемите на повечето тийнове идват оттам ,че още не са свикнали с новата си визия и съзнание и всичко това,което наистина ти идва като гръм от ясно небе.До вчера си миришел като бебе,а днес след всеки час по физическо или след като излезеш от градския транспорт смърдиш като пор.От една страна това си е до възпитание и контрол от родителите-не стигат само съученическите дискусии.В днешно време обаче родителите са толкова заети с цялата работа около себеси,че често забравят за тези простички напътствия.Този форум до една степен е добър помощник в това отношение-всеки един може да попита да прочете някоя от статиите и т.н.
Що се отнася до превишеното тегло..това се оправя(всички знаем как),обаче е добре и да се мисли докато е време.Затлъстяването е резултат от заседналия начин на живот на тийновете.Както казва един приятел:"Трите бога на днешната младеж-компа,хладилника и леглото "Така си е,няма какво да се лъжем,на всеки у се случва да го удари мързела.Спортът и правилното хранене са важни не само заради мнението на околните,но най-вече заради начина по който самият ти гледаш на себе си.
За момичетата като цяло не мога да говоря,но всеки съм за себеси знае какво търси.Аз лично търся сигурност,подкрепа,някой ,който да е винаги до мен и който ще ме обича и ще знае как да ми го покаже по свой собствен начин.Другото са просто формалности..