- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С хората от коя държава бихте го направили ( БЕЗ БЪЛГАРИЯ )
ZabludaПървоначално написано от Lunatic-
![]()
Az s belgiici (t1i kato v Belgiya jiveya) ,s turci (t1i kato s1m go pravila) i za da yadosam vsi4ki hateri --- - - - > s cigani![]()
+1 [s 4ernokoj de]Първоначално написано от ville baby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn sa sexy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
супер и аз същоПървоначално написано от ville baby
![]()
![]()
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
+1111Първоначално написано от OoOpS!!!
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
супер и аз и аз сащоПървоначално написано от ville baby
![]()
![]()
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
А иначе размера нямал значение![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз искам с испанец и латиноамериканец (въпреки че за тях се казва че не са кой зн кво в леглото), искам и с французин и италианец.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Италия и Ирландия![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Канадане съм чувала кой знае какво за тях ама ходих там на екскурзия и са големи сладури
(поне тея дето ги видях де) :P
Нарани ме! Знаеш го, нали?
Плаках! Ще плачеш и ти!
Виках! Не отговори нали?
Молих! Ще молиш и ти!
Исках! Но нямах нали?
Обичах!Ще обичаш и ти...
с руснак,италианец,испанец,г ък,германец,португалец..бр зилец,сърбин,французин,гру зинец..швед..изчерпах се![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
С рускиня и полякиня съм бил, така че викам да мина на нещо скандинавскоМоже и някои чернички, някоя готина азиатка - японка, китайка, абе общо взето стига да е хубава жената няма значение откъде е. Може би само с някоя от мюсюлманските държави бих се замислил, не за друго, а защото там обичаите са такива, че ако спиш с някоя после може да настъпят усложнения
![]()
Бих го направил с мулатка, и някоя азиятка но както повечето казах - стига да е хубава жената националността няма значение.
негри![]()
не и с азиатка чувал съм че били доста теснички а не обичам после 1 седмица да ме боли....
Преди 20 мин дойде една шведка при мен ( работя на бар в сл.бряг) и питаше дали имаме кухня ,че била гладна. Мога да ви е опиша.. Руса с сини очи около 170 с къса рокличка червена...задника и се виждаше почти целия и беше уникално красива и уникално пияна. Жалко , че си останах само с въздушна целувка
. Шведките са номер едно..после момичетата от беларус , русия и украйна.
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
с холандец съм - много добри са, бих повторила
с грък също
иначе имам мерак за чернокож, ама не от тия най-черните, а по на мулати, дето бият
и германец ми се иска да пробвам от любопитство
в моят град идваха финландки и просто бяха суперБих пробвал с испанки, италианки и колумбиики
![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Стига да отговаря на изискванията ми-няма значение.Иначе предпочитам светлите кожи и тъмните очи и коси.
И как по-точно разбрахте кои ЦЕЛИ народи са дървени не се поддържали и други такива глупости![]()
moje bi s gurci
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
много ми се искам да пробвам някоя бразилка по време на карнавала в Рио или пък да проберя колко големи мръсници са холандките