- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой къде ше кандидатства??
ако става въпрос за 7-ми клас от Бургас-елате в руската напрао е ................
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Олее колко исках в испанската или първа английска да учаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
I немска, I испанска, II немска, II испанска, френска...
и 32-ро
както и 7
Абеее някъде, където не се учи английски.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
2ра АЕГ
18то СОУ
33та ЕГ
31во СУЧЕМ
96то СОУ
София
mindscan
9 ФЕГ , 1 АЕГ
Ох не е истина само колко съм се здухала преди изпитите..![]()
Приятел, ела в 31-во няма да съжалявашПървоначално написано от preichetoy
Искам да кажа на всички които ги е страх дали ще ги приемат, дали ще намерят приятели дали всичко ще е както трябва...Навсякъде има готини хора и навсякъде има идиоти!Където и да влезете е горе-долу едно и също, така че не се притеснявайте толкова много!
хубавите момичета да дойдат в строителния в Пловдив, добре ше си прекарат![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
^мда, към строителния техникум ти гарантирам, че ще има ебати наплива от момичета![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Охооооо... добре дошли в Ег-тооооооПървоначално написано от SuZi ™
![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
те верно влизат много, ама половината са бити с лопата...Първоначално написано от ЕPu
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Момиче съм. Тази година с тези нсики балове ще ме приемат навсякъде. Малко ми е далече 31-во, но нзма че е много добро и въобще не се притеснявам дали ще си намеря приятели, защото съм хипер общителна и това не ми е проблемПървоначално написано от bokoboko
. Все пак мерси за окуражаването
mindscan
Понеже съм от Самоков , мисля да уча тук , така че ПГ " Константин Фотинов " , природонаучна паралелка с разширено изучаване на математика и английски или технологичека - с математика и информатика![]()
Испанската - " Мигел де Сервантес"
колкото до тези, които ще пишат 2 АЕГ - влизането няма да ви е чак толкова трудно,късмет :P
Мн яко е в 90-тоПървоначално написано от ^Sweet_Secret^
а пък знам за 2 АЕГ, то тази година с 5 000 допълнителни свободни места на никой няма да му е трудно
mindscan
Каква първа, бе, хора?! Искате като духне вятър да ви падне на главите ли ?Първоначално написано от Шушулчица
mindscan
Ikonomika,Ezikova i PG towa sa mi favoritite![]()
preichetoy, много обичам да ми говорят наизуст
Ами, знам, че се обучава достойно, но е неуютно все пак...
mindscan
of da minavat typite izpiti pyk posle 6te mu islime - kydeto se zaka4ime est!
Първоначално написано от Riot
Аре след като свършат изпитите да ми дадете задачите по математика, да видя дали мога да ги реша![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Първоначално написано от Presli
Ааа нали беше много голям, а ще кандидатстваш другата година... Ама и акъл ми раздаваше в оная тема за картинката в подписа, и ми каза, че имам още много да уча...![]()
![]()
![]()
Иначе аз искам в 164 ИЕГ "Мигел Де Сервантес", 2 АЕГ и евентуално 22-ро... Или някоя друга елитна гимназия....![]()
Едит: И моите изпити са догодина!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
1 АЕГ
СМГ
НПМГ
73 СОУ
18 СОУ
119 СОУ
Trust, will, courage - the three things one must have!