- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой къде ше кандидатства??
СУ "Георги Бенковски", Варна
Със щанги и шах.
едит: Може и да ходя в Техникум по дървообработване.
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
ГПЧЕ "Петър Богдан" Монтана![]()
Гимназия с Преподаване на Чужди Езици "НИКОЛА ЙОНКОВ ВАПЦАРОВ", ШуменПаралелка първи език немски,втори английски
![]()
Брях,брях
Кур басейн, басейна е за деца 1-2 клас, до коленете е, но не съм го виждал всъщност. А и ХФ е близо.Първоначално написано от darking
![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
А??? ПЕТ Х_И_Л_Я_Д_И???Нищо такова не съм чул, а слуховете в нащо даскало се носят бързо.Първоначално написано от preichetoy
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
ГХП " Св. Св. Кирил и Методий " гр. Пловдив : ))
ако не се сещате по името, това е бившото Благоев където е на центара![]()
e се пак не е сигорноможе и в строителния..
![]()
![]()
no doubt-don't speak
Дам мисля, че ще ме приемат тази година в ПГСАГ-гр Пловдив.., но дано .. ще видим като излезнат резултатите
The Spark
Първоначално написано от HelSy
Щом искаш в Благоев начи си яка кака, по добре ела в строителния![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Вярно ли е че в руската имало много надути фешъниПървоначално написано от gazar4e_bs
Аз съм от Бс и може да вляза там
![]()
Ами аз ной-много искам в Икономиката...Ено момиче учи там и каза ,че е яко![]()
ааа аз да питам няко от 2ра аег, бал от 30.714 ще ми стигне ли на 2 класиране???????????????
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
NTBG
NFSG
До колкото знам НЕ е вярно!Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
![]()
When I`m bad,I`m better!
Даа аз искам в ПМГ "Обрешков" или НЕГ "Гьоте"![]()
When I`m bad,I`m better!
Само да те питам защо си писала ТБГ толкова на долу като бала е по-висок от на ФСГПървоначално написано от SuNsEt
Прощавайте,тази класация я промених.Найстина нещо не беше в ред...Пък и с моя бал надали ще вляза там.Първоначално написано от mimi_00
...Иначе се ориентирам към гимназий и СОУ-та с немски...
![]()
Ходи в 73-то там са най-яките хора и всичко е суперПървоначално написано от SuNsEt
![]()
О,да...според мен 73-то е най-доброто училище в цяла София...Миналата година бала му е бил 31 и нещо...Попринцип не трябва да се влияя от миналогодишните балове,но не съм много сигурна,че с моя бал 28,356 бих могла да вляза там...Първоначално написано от mimi_00
![]()
![]()
...Ще видим...дано имам късмет и поне да вляза в някое СОУ с добра репутация.
Xора ще ми стигне ли бала за НТБГ или за НФСГ
3хматематика:3х4,786=14,358+БЕЛ:4,893+география(диплома):5+БЕЛ(диплома):6=30,251![]()
Аз имам бал 33,572 и мога да вляза кудето си искам.От началото на годината си исках 9 ФЕГ и ще вляза в желаната паралелка още на 1-во класиране![]()
=]=]=]
Spored men s toq bal niakw shans nqmash..sori 4e sam tolko direktna ama trqaa da e pone nad 30...az predi 3 godini wlqzxoh tam s okolo 32Първоначално написано от SuNsEt
пффф нпмг били най-добри..там който не се е явил на изпит и не е изкарал над 3 не е влязълза биологията май е имало по-малко желаещи от местата
.миналата година изпита по математика беше смешен егати имаше само 1 подточка която не можеше да се реши ако не си бил в математическа паралелка (или гимназия).Щом аз си реших геометрията дето цяла година 1 домашно не съм писала...
Само СМГ !!![]()
Знам и за това не храня големи надежди.Първоначално написано от victimofpain
Но не ми пука.
![]()
Тва са глупости.Първоначално написано от mimi_00
What you give is what you get!
1. 1АЕГ немски
2. 1АЕГ испански
3. 1АЕГ френски
4. 1АЕГ руски
5. СМГ английски(може и на първо)
6. СМГ немски(може и на второ)
7. НПМГ математика английски
8. НПМГ математика немски
9. 2АЕГ - въпреки, че наще все опяват, че било много далече понеже живея в Панчарево/Кокаляне
10. 73-то - въпреки, че наще все опяват, че било много далече понеже живея в Панчарево/Кокаляне
11. Джон Атанасов системно програмиране
12. 119 СОУ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!