- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бански като на Галена
уффф че селкса физиономия има тая![]()
Bolt_f : айде на 3. Едноо, двеее, .....
Що?Решила си да ставаш чалга-магистралка ли?Първоначално написано от kikenceto
...Ебати селския бански...Дори и в магазина за 1 лв. има по-хубави!
![]()
^ Е, айде сега, не е лош.![]()
What you give is what you get!
Какво му е на банския ебати? Са понеже го носи фолк-певица и за тва веднага да се оплюе... Сигурна съм, че ако го носеше която и да е друга известна личност, само да не е фолк певачка, коментарите щяха да са съвсем други. На мен лично банския много ми харесва и да... може да не е колкото на Галена, но имам достатъчно пълнеж![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Изключително съжаляваме да съобщим новината, но поради прекомерен потребителски интерес към деформиране лицето на въпросната Уважаема певица, сме принудени да затворим този своебразен търг.
Победители остават bolt_f и the_hottie, които печелят по един брой боксова круша с лика на певицата.
И, естествено, лунатик, който може да сподели пред медиите после за своите преживявания с горещата дива.
Благодарим за вниманието и се извиняваме за неудобството.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Боли ме ..Първоначално написано от naduta_fukli4ka
че е чалга певица ( ае стига с това фолк
). Банският е ПРОСТАШКИ. И според мен само прости хора могат да си го харесат. Сори ако те обиждам, но това си е лично мое мнение и не е насочено специално към теб.
между другото аз мислих, че се шегувате с този бански или говорите за някакъв друг в началото![]()
Сега пък просташко... Като се измисли нещо по-нестандартно и веднага става просташко...
А аз не ти се и засягам спокойно![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
И мен ме кефи горнището.....Първоначално написано от the_hottie
Тук е излязла зле. Всъшщнаст момичето си е доста красиво. Отначало на мангалка мязаше, ама сега опрделено се очовечи.Първоначално написано от the_hottie
не, не , не....Първоначално написано от bulgarche-to
сутиен с предна закопчалка? => пълен шитак ...
Виж сега, това че слушам чалга далеч не значи, че подражавам на фолк-певиците. Не съм като ония 12-13 годишни хлапачки, които като изгледат един клип на Гергана по Планета ТВ и хукват по магазините да си търсят същия тип разголена пола... (примерно). Аз също не одобрявам външният вид на някои от певицити, но и не отричам, че има и такива, които си знаят мястото и годините. Просто банския ми харесва точно заради майтапа, някъв сладък е...
Не ти вярвамПървоначално написано от krem4et0
Би ли тръгнала с него по плажа? "вижте ми динитее продавам динии"
![]()
не ми харесва на мен лично динизащо не пъпеши или ...нз и аз кво не бих си купила такъв
Голям размер на картинката! /machoka/
Предвод факта че 2-ра поредна година няма да ходя на море, а предните 20 не съм пропускала....в момнта бих излязла и с бански с нарисувани зърна. А и за жалост нямам такива дини. Но като цяло в рекламата и в новата й песен с Устата, банският е най-хубавото. Де да знам готино е, привлича внимание, забелязва се, коментира се и определено е различно. Само, че аз трябва да взема на пъпеши защото съм от виден пъпешарски родПървоначално написано от the_hottie
![]()
П.С.Бански с пайети са ми далеч по-кичозни от това.
;]
ами привлича внимание - не е да не привлича. Просто има нещо много просташко в него според мен. Много по-добре без бански!Първоначално написано от krem4et0
оф тая има много гаден плосък задникПървоначално написано от SiNiStEr
![]()
съдба да видишПървоначално написано от the_hottie
![]()
;]
Е, просташко-непросташко мен ме кефи. Определено бих си го купила, въпреки че след година няма да е актуален.
Че какво ми е? Както казва Деса Поетеса-не съм простакеса. да не говорим, че много мразя кича........Просто това е атрактивно.Първоначално написано от ATAKABG
абе ще е верно по-екзотично направо с 2 парчета диня отпредпоне ако ще си продаваш дините да са истински
![]()