- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бански като на Галена
Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
+1Първоначално написано от izmislenata
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от Lady_B_
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
нямам такива дадености. А и пак казвам, че бански с пайети, блестящи орнаменти, надписи, воланчета и разни от тоя сорт са ми по-кичозни от този.
гггггггггхахахахахахахаха хах бански с блестящи орнаменти и пайети![]()
тва сигурно и циганите не биха го обякли
О, носят и българки, които са с едно самочувствие......
Така както го казваш някак странно ми звучи ...Първоначално написано от krem4et0
Grumpy old madman
Ей, по-полека с града ми. Тук не съм ги виждала какво носят. не ходя на басейн. Виждала съм ги по морето и по-точно южното черноморие. И разбира се не миналата гоина , а по-отдавна. Но съм виждала просто гротески картини.Първоначално написано от exploitedteen
П.С.Голям зор да се заяждаш с мен. Не ти ли писна?
кремче, защитаваш гнусните бански на оная млекоцентрала, защото ти харесва или просто искаш да си опозиция и се инатиш?![]()
Галена - ебана, пребита и окървавена !!!
Ти си изразявай мнение както си искаш. Това, че имам някакъв ранг не означава, че съм богоизбрана и мнението на другите не е давно. Но не визирам само тази тема. Ти просто изразяваш мнение твърде хапливо и на моменти дори злобно.
OtherDimension, наистина ми харесват. В смисъл едва ли бих си го облякла, но определено ми е интересен и атрактивен. Това е по-запомнящо се от задника на Емилия в тази реклама.
Щом с мъжа по повод тази тема спорихме. И той ги намира за грозни, но аз си останах на моето, че е готино, новаторско и свежо....
Доста си зле.Първоначално написано от krem4et0
Като си модераторка , естествено, че си над другите ;(
Ебаси гадната и форумна демокрация бе...
Феудализъм, феудализъм му е майката...
Между другото аз още не вярвам, че ти харесва. Според мен е накакъв периодПървоначално написано от krem4et0
ти не си това момиче Кремче!Не искаш да си раздаваш циците по плажа.
Може би да, а може би не. Всъщност аз се нося доста поразголена и не само гърдите ми са на показ през лятото......
Не съм виждала подобен бански и по-добре,определено не ми харесва и ще съм доволна да ги го спестят от ефир,но едва ли,при положение че масата се кефи на тази реклама-главно на голотата-ужас!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
OMG..4Algarka sus selikonovi cici..i tup banki napodobqva6t dinq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bla, Bla, Bla
или m4a1