.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Може ли да се забременее...?

може ли да се забременне като си в цикал и ти влезне няколко пъти???????
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

ам а може ли пак да си в цикал и пак да стане?
    смил праиш го с презарватив и пак да стане?
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?

не...не може без да е свършил в теб да забременееш.независимо дали си в цикъл или не...

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Не

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Re: ??????????????????????????????????

Цитирай Първоначално написано от ice__kiss
    може ли да се забременне като си в цикал и ти влезне няколко пъти???????
    ne
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Град
    Plovdiv
    ne ne moje
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Uак може сте толкоа тъпи бее ако не е свършил в теб със или без гума неможе да забременееш!Ако свърши в теб ама си в цикал може!!! Баси невежите иначе секи са пише на много як с колко бил/а спал/а.

Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    Uак може сте толкоа тъпи бее ако не е свършил в теб със или без гума неможе да забременееш!Ако свърши в теб ама си в цикал може!!! Баси невежите иначе секи са пише на много як с колко бил/а спал/а.

абе ей,питам само!!!!!!!!!
    щтото са ми казвали че може

а ти да не си на 12 години ?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    moje

Да такава е днешната младеж ...

Може ли да се забременее ако вече цикълът ти е минал( в последният ден..дори не ти тече) и не се е изпразнил в теб?

Супер фен
    О, Боже! Ако си правила секс без презерватив и момчето и свършило в теб, гогична, че можеш да забременееш. Независимо дали си в цикъл или не.
    А знаеш ли, че това "вкарване повреме на менструация", може да ти докара много проблеми, защото именно тази кръм и пълна с излишни вещества, изхвърляни от тялото. Може момчето да хване някаква болест!
    Айде мисли преди да правиш нещо. Само мога да ти кажа, че презерватива е повече от задължителен във секса, ако не искаш да дундуркаш бебе след 9 месеца.
    Започнали да водят полов живот, без да имат дори малко важна информация, най-вече за забременяванетo. Пък после защо пред кабинетите е пълно с момичета, които ще абортират.

Казах, че не е свършил в мен...

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Добре бе, като не е свършил в тебе от кво ше забременееш.. все едно ако се самозадоволяваш да забременееш... след като семенната течност не е попаднала в тебе НЯМА КАК ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ... Хора, не водете полов живот преди да имате поне елементарна сексуална култура ! Ето аз се интересувам, девствена съм още и не смятам, че съм готова, а преди да съм готова няма да го направя. Не се считам за неготова заради възрастта, въпреки че съм малка, но дори да бях на 60, все още нямаше да го направя.
    mindscan

Всяко правило си има изключения

Може ако ти е нередовен цикъла-тоест овулацията на единия яйчник да съвпада с менструацията на другия-обаче тогава цикъла е,ако не се лъжа, на по 20 дни. Случва се при много малко момичета. От друга страна не е добре нито за теб,нито за него. Не знам доколко едно момче може да 'пипне' нещо докато си в цикъл/изключвам венерическите болести,те могат по всяко време да се хванат,независимо дали си в цикъл/,за пръв път чувам такова нещо. И това не е мръсна кръв,както едно време за вярвали,а чиста кръв примесена с малко вагинално течение,една умряла яйцеклетка и най-горния слой на лигавицата на матката,който се изхвърля навън при всеки мензис,за да се обнови наново.Опасно е по-скоро за момичето,защото тогава шийката на матката е отворена, и по-лесно навлизат микроорганизми към матката и фалопиевите тръби. Ако все пак ви се прави,правете го в ден,когато течението не е особено силно,по възможност в банята или върху хавлия на леглото/или нещо др,което да се изпере после евентуално/. И задължително с презерватив,за да не пипнеш някоя инфекция-ти,а не той!

П.П. Това всичко е в случай,че си имате доверие,а и нямате някакви полово-предавани болести.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

ае интересно ще го правиш докато е в цикал ами ти ши си омацан до ушите е

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    moje
    дам ... може

Цитирай Първоначално написано от sparco_sl
    ае интересно ще го правиш докато е в цикал ами ти ши си омацан до ушите е
    И това си е верноооо

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Деца не стават толкова лесно. Айде стига с вашите паники.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
    Да такава е днешната младеж ...
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си