- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет относно баща ми!
Значи мнго моля за помощ, защото наистина не знам какво да правя вече. По-добре да ви разкажа на вас минута по-рано, отолкото минута по-късно да тръгна да разказвам на мои приятели. Но на тях не мога, защото ме е срам. Ако не ви разкажа няма и без това на кой да го разкажа, така че по-добре да си кажа да ми олекне. Може да сте чели от други теми, че аз съм на 18 и гаджето ми е на 47. Значи за някои това може би е грешно, за други е нормално, но аз съм щастлива и съм усетила ПОРИВА. А любовта ме прави щастлива и всеки да си говори квото иска. Обичам си моя малчо и смятам, че няма нищо лошо в това, което правим. Той прави с мен неща, които с икоя друга не е правил. Споделя ми всичко. Дори няма нужда от ревност. Както и да е. Ситуацията, която искам да разкажа, е странна. Майка ми почина преди няколко месеца и си имам само татко вече. Той е толкова важен за мен, че не мога да ви опиша с думи. Всичко дължа на него и го обожавам. Онзи ден ми каза нещо, което много ме учуди. Понеже аз постоянно каня мои съученички вкъчщи. И той явно си е харесал една от тях. И то не коя да е, а точно моята най-добра приятелка. Не знам как ви звучи това. Защото как да му кажа нещо като аз самата ходя с далеч по-голям от мен. А баща ми дори е по-млад. Само на 42. Чудя се да ги запозная ли или не? Много ми е гадно, моля помагайте. Той дори ми каза, че е влюбен в нея. Явно са си говорили докато съм ходила до магазина. А и тя ме пита за него и много му се кефи. Дори иска много по-често да идва вкъщи. Дори подозирам, че са се целували, защото тя е способна на това, а татко беше гузен после. Днес я питах дали не са правили нещо и тя много се притесни. А тя въобще не е от притеснителините и това ме кара да си мисля, че може и далеч повече да са правили. Даже съм сигурна. Чух я да разкава разни неща в класа и много се смяха съучениците. Но като попитах те нищо не казаха. И ме гелдат доста странно от няколко дни в училище. Какво би казала майка ми ако гледа? Какво да направя за да не я разочаровам. Дали иска татко да е щастлив или би гледала на това като на една изневяра? И то с моята най-добра приятелка, която тя страшно много харесваше! Давайте съвети, че се побърквам!
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
С тая история разби всичко детско в мене...
По темата: сигурна ли си че това че ходиш с човек на възрастта на баща ти не те е вманиачило и тия работи да са само във въображението ти?? И за т'ва като питаш някой по темата да те гледат странно??
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Ami ako se haresat moje da se ponatisnat. Sluchvat se postoyanno tiq neshta.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ако наистина зависи от тем НЕ ги запознавай...не прецаквай още 1 детство ;]Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
Ако пък наистина вече са се случили няа кво да напрайш освен престъпление...
...или да я питаш за размяна на партнюрите ...сеш са![]()
Може би пък само иска да е фашАн като тебиИИ...
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
pogovori ti s ba6ta ti!pitai go kakvo to4no iska ot tvoqta sau4eni4ka. i dali tq e sposobna da ima ne6to i to s ba6ta ti,pogovotrete si seriozno.
Руса кукличка
![]()
![]()
Потресена съм...
![]()
![]()
![]()
Потресена съм...
и аз гаджето им е по голямо и от баща им !![]()
Такива като твоя "приятел" са за задвора и то доживотно!!!!!!!
баща ти знае ли колко е голямо гаджето ти ? или при вас е традиция да излизате с много по голям или с много по малак от вас ..УЖАС!
ех гени гени ... ДНК ДНК ...личи си ,че си му дъщеря и ,че той ти е баща.приличате си.само се моля горката ти майка да не гледа от никъде,защото едва ли ще и хареса ...
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
хелоу! та тя дори не е сигорна! баща и въобще може да няа вина!!!
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Ееее добре де, какво ви пречи сега, че ходи с по-голям?? Тя пита дали да запознае (нищо, че те явно вече се познават) баща си и най-добрата си приятелка, а не иска мнението ви за Нейната връзка!!! Ако питаш мен, остави ги сами да се оправят, не се бъркай. Ако баща ти те попита, кажи му, че искаш той да е щастлив, но от уважение към паметта на майка ти не искаш да се бъркаш в отношенията му с приятелката ти. Успех!![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
+1Първоначално написано от sweet_sorcerer
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Не че нещо , но май и ти и баща ти не сте добре според мен.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Ехеее,измисли заглавие на сериала и почвай снимките!![]()
ПС. Лично аз нещо не вярвам на тази история!![]()
Ставаме двама...Първоначално написано от BillyJean
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
bqh gledala tak1v film, oba4e maykata ne be6e umrqla i nakraq na filma ubi m1ja si (4estno)![]()
American Beauty и аз съм го гледала, ама дъщерята не ходеше с 47 годишен.Първоначално написано от ~*~IzI~*~
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
1во...Кфо толкова ревнуваш че баща ти ще ти открадне приятелката или че приятелката ще ти открадне бащата? 2рото е почти невъзможно бащинската любов по принцип е доста силна...(е изключенията са в моя случай...доста кофти си е )
2ро Предполагам че тяхната разлика не те притеснява...все пак мамка му ако те притеснява значи и ваща трябва да те притеснява
3то не прави нищо остави ги не се меси...няма да стане по добре с твоята намеса...бъди неутрална
4то задгробен живот не съществува колкото и да е гадно майка ти е мъртва и няма да види нищо и никога повече...
..
Без да ми се сърдиш и в това което ще ти кажа няма нищо срамно..., но според мен барабар с баща ти двамцата на консултация със специалист! Не се шегувам страшно съм сериозна! Мога да кажа още доста неща, но не те познавам и няма да си позволя, но наистина или добри специалисти - опитай!
И по отношение на 4то на Хаус - съмнявам се, че си бил там и си се върнал, че да знаеш 100 % кой къде е и какво гледа![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Бил съм няколко пъти доста близко...не съм видял нищо и да си кажа няма доказателство че подобно нещо е възможно...пък и за кфи специалисти ми говориш бе момиче..14 годишни се чукат 30+ в днешно време...тя поне е пълнолетна...Първоначално написано от Lady_B_
Накъде отива света ?! "Крушата не пада по далеч от дървото"
Или аз съм един от малкото нормални останали или точно обратното един от малкото луди в този откачен свят.
Не ми го побира ума ...... Нещо не е наред....
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Еми не съм сигурна, че е масово,но ако е така вярвай ми трябва си специалист и то спешно! Мога да кажа много неща по контекста на темата ама рискувам да стана груба а не искам ... Та много си прав доказалтества (като да пипнеш и да видиш) няма, ама няма и че не същеатвува това имах впредвидПървоначално написано от GregoryHouse
От къде може да си сигурен за съществуването, или обратното на нещо до което не можеш да се докоснеш ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Станахме двамаПървоначално написано от Remini
и аз не знам към кои спадаме ама важното е че набираме бройка
![]()