.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 121

Искам съвет относно баща ми!

Значи мнго моля за помощ, защото наистина не знам какво да правя вече. По-добре да ви разкажа на вас минута по-рано, отолкото минута по-късно да тръгна да разказвам на мои приятели. Но на тях не мога, защото ме е срам. Ако не ви разкажа няма и без това на кой да го разкажа, така че по-добре да си кажа да ми олекне. Може да сте чели от други теми, че аз съм на 18 и гаджето ми е на 47. Значи за някои това може би е грешно, за други е нормално, но аз съм щастлива и съм усетила ПОРИВА. А любовта ме прави щастлива и всеки да си говори квото иска. Обичам си моя малчо и смятам, че няма нищо лошо в това, което правим. Той прави с мен неща, които с икоя друга не е правил. Споделя ми всичко. Дори няма нужда от ревност. Както и да е. Ситуацията, която искам да разкажа, е странна. Майка ми почина преди няколко месеца и си имам само татко вече. Той е толкова важен за мен, че не мога да ви опиша с думи. Всичко дължа на него и го обожавам. Онзи ден ми каза нещо, което много ме учуди. Понеже аз постоянно каня мои съученички вкъчщи. И той явно си е харесал една от тях. И то не коя да е, а точно моята най-добра приятелка. Не знам как ви звучи това. Защото как да му кажа нещо като аз самата ходя с далеч по-голям от мен. А баща ми дори е по-млад. Само на 42. Чудя се да ги запозная ли или не? Много ми е гадно, моля помагайте. Той дори ми каза, че е влюбен в нея. Явно са си говорили докато съм ходила до магазина. А и тя ме пита за него и много му се кефи. Дори иска много по-често да идва вкъщи. Дори подозирам, че са се целували, защото тя е способна на това, а татко беше гузен после. Днес я питах дали не са правили нещо и тя много се притесни. А тя въобще не е от притеснителините и това ме кара да си мисля, че може и далеч повече да са правили. Даже съм сигурна. Чух я да разкава разни неща в класа и много се смяха съучениците. Но като попитах те нищо не казаха. И ме гелдат доста странно от няколко дни в училище. Какво би казала майка ми ако гледа? Какво да направя за да не я разочаровам. Дали иска татко да е щастлив или би гледала на това като на една изневяра? И то с моята най-добра приятелка, която тя страшно много харесваше! Давайте съвети, че се побърквам!

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

С тая история разби всичко детско в мене...
    По темата: сигурна ли си че това че ходиш с човек на възрастта на баща ти не те е вманиачило и тия работи да са само във въображението ти?? И за т'ва като питаш някой по темата да те гледат странно??
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami ako se haresat moje da se ponatisnat. Sluchvat se postoyanno tiq neshta.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

Re: Искам съвет относно баща ми!

Цитирай Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
    Значи мнго моля за помощ, защото наистина не знам какво да правя вече. По-добре да ви разкажа на вас минута по-рано, отолкото минута по-късно да тръгна да разказвам на мои приятели. Но на тях не мога, защото ме е срам. Ако не ви разкажа няма и без това на кой да го разкажа, така че по-добре да си кажа да ми олекне. Може да сте чели от други теми, че аз съм на 18 и гаджето ми е на 47. Значи за някои това може би е грешно, за други е нормално, но аз съм щастлива и съм усетила ПОРИВА. А любовта ме прави щастлива и всеки да си говори квото иска. Обичам си моя малчо и смятам, че няма нищо лошо в това, което правим. Той прави с мен неща, които с икоя друга не е правил. Споделя ми всичко. Дори няма нужда от ревност. Както и да е. Ситуацията, която искам да разкажа, е странна. Майка ми почина преди няколко месеца и си имам само татко вече. Той е толкова важен за мен, че не мога да ви опиша с думи. Всичко дължа на него и го обожавам. Онзи ден ми каза нещо, което много ме учуди. Понеже аз постоянно каня мои съученички вкъчщи. И той явно си е харесал една от тях. И то не коя да е, а точно моята най-добра приятелка. Не знам как ви звучи това. Защото как да му кажа нещо като аз самата ходя с далеч по-голям от мен. А баща ми дори е по-млад. Само на 42. Чудя се да ги запозная ли или не? Много ми е гадно, моля помагайте. Той дори ми каза, че е влюбен в нея. Явно са си говорили докато съм ходила до магазина. А и тя ме пита за него и много му се кефи. Дори иска много по-често да идва вкъщи. Дори подозирам, че са се целували, защото тя е способна на това, а татко беше гузен после. Днес я питах дали не са правили нещо и тя много се притесни. А тя въобще не е от притеснителините и това ме кара да си мисля, че може и далеч повече да са правили. Даже съм сигурна. Чух я да разкава разни неща в класа и много се смяха съучениците. Но като попитах те нищо не казаха. И ме гелдат доста странно от няколко дни в училище. Какво би казала майка ми ако гледа? Какво да направя за да не я разочаровам. Дали иска татко да е щастлив или би гледала на това като на една изневяра? И то с моята най-добра приятелка, която тя страшно много харесваше! Давайте съвети, че се побърквам!
    Ако наистина зависи от тем НЕ ги запознавай...не прецаквай още 1 детство ;]
    Ако пък наистина вече са се случили няа кво да напрайш освен престъпление...
    ...или да я питаш за размяна на партнюрите ...сеш са
    Може би пък само иска да е фашАн като тебиИИ...
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Град
    Велико Търново
    pogovori ti s ba6ta ti!pitai go kakvo to4no iska ot tvoqta sau4eni4ka. i dali tq e sposobna da ima ne6to i to s ba6ta ti,pogovotrete si seriozno.
    Руса кукличка

Супер фен
    Потресена съм...

Град
    тРоЯн
    Потресена съм...

и аз гаджето им е по голямо и от баща им !

Град
    Sofia
    Такива като твоя "приятел" са за задвора и то доживотно!!!!!!!

Град
    тРоЯн
    баща ти знае ли колко е голямо гаджето ти ? или при вас е традиция да излизате с много по голям или с много по малак от вас ..УЖАС!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ех гени гени ... ДНК ДНК ...личи си ,че си му дъщеря и ,че той ти е баща.приличате си.само се моля горката ти майка да не гледа от никъде,защото едва ли ще и хареса ...
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    хелоу! та тя дори не е сигорна! баща и въобще може да няа вина!!!
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Ееее добре де, какво ви пречи сега, че ходи с по-голям?? Тя пита дали да запознае (нищо, че те явно вече се познават) баща си и най-добрата си приятелка, а не иска мнението ви за Нейната връзка!!! Ако питаш мен, остави ги сами да се оправят, не се бъркай. Ако баща ти те попита, кажи му, че искаш той да е щастлив, но от уважение към паметта на майка ти не искаш да се бъркаш в отношенията му с приятелката ти. Успех!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Ееее добре де, какво ви пречи сега, че ходи с по-голям?? Тя пита дали да запознае (нищо, че те явно вече се познават) баща си и най-добрата си приятелка, а не иска мнението ви за Нейната връзка!!! Ако питаш мен, остави ги сами да се оправят, не се бъркай. Ако баща ти те попита, кажи му, че искаш той да е щастлив, но от уважение към паметта на майка ти не искаш да се бъркаш в отношенията му с приятелката ти. Успех!
    +1
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Не че нещо , но май и ти и баща ти не сте добре според мен.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Ехеее,измисли заглавие на сериала и почвай снимките!

ПС. Лично аз нещо не вярвам на тази история!

Цитирай Първоначално написано от BillyJean
    Ехеее,измисли заглавие на сериала и почвай снимките!

ПС. Лично аз нещо не вярвам на тази история!
    Ставаме двама...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

bqh gledala tak1v film, oba4e maykata ne be6e umrqla i nakraq na filma ubi m1ja si (4estno)

Цитирай Първоначално написано от ~*~IzI~*~
    bqh gledala tak1v film, oba4e maykata ne be6e umrqla i nakraq na filma ubi m1ja si (4estno)
    American Beauty и аз съм го гледала, ама дъщерята не ходеше с 47 годишен.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

1во...Кфо толкова ревнуваш че баща ти ще ти открадне приятелката или че приятелката ще ти открадне бащата? 2рото е почти невъзможно бащинската любов по принцип е доста силна...(е изключенията са в моя случай...доста кофти си е )

2ро Предполагам че тяхната разлика не те притеснява...все пак мамка му ако те притеснява значи и ваща трябва да те притеснява

3то не прави нищо остави ги не се меси...няма да стане по добре с твоята намеса...бъди неутрална

4то задгробен живот не съществува колкото и да е гадно майка ти е мъртва и няма да види нищо и никога повече...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София
    Без да ми се сърдиш и в това което ще ти кажа няма нищо срамно..., но според мен барабар с баща ти двамцата на консултация със специалист! Не се шегувам страшно съм сериозна! Мога да кажа още доста неща, но не те познавам и няма да си позволя, но наистина или добри специалисти - опитай!

И по отношение на 4то на Хаус - съмнявам се, че си бил там и си се върнал, че да знаеш 100 % кой къде е и какво гледа
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Без да ми се сърдиш и в това което ще ти кажа няма нищо срамно..., но според мен барабар с баща ти двамцата на консултация със специалист! Не се шегувам страшно съм сериозна! Мога да кажа още доста неща, но не те познавам и няма да си позволя, но наистина или добри специалисти - опитай!

И по отношение на 4то на Хаус - съмнявам се, че си бил там и си се върнал, че да знаеш 100 % кой къде е и какво гледа
    Бил съм няколко пъти доста близко...не съм видял нищо и да си кажа няма доказателство че подобно нещо е възможно...пък и за кфи специалисти ми говориш бе момиче..14 годишни се чукат 30+ в днешно време...тя поне е пълнолетна...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на Remini

....

Накъде отива света ?! "Крушата не пада по далеч от дървото"
    Или аз съм един от малкото нормални останали или точно обратното един от малкото луди в този откачен свят.
    Не ми го побира ума ...... Нещо не е наред....
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от Lady_B_

Бил съм няколко пъти доста близко...не съм видял нищо и да си кажа няма доказателство че подобно нещо е възможно...пък и за кфи специалисти ми говориш бе момиче..14 годишни се чукат 30+ в днешно време...тя поне е пълнолетна...
    Еми не съм сигурна, че е масово,но ако е така вярвай ми трябва си специалист и то спешно! Мога да кажа много неща по контекста на темата ама рискувам да стана груба а не искам ... Та много си прав доказалтества (като да пипнеш и да видиш) няма, ама няма и че не същеатвува това имах впредвид От къде може да си сигурен за съществуването, или обратното на нещо до което не можеш да се докоснеш ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    София

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Накъде отива света ?!
    Или аз съм един от малкото нормални останали или точно обратното един от малкото луди в този откачен свят.
    Не ми го побира ума ...... Нещо не е наред....
    Станахме двама и аз не знам към кои спадаме ама важното е че набираме бройка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си