.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Как да убедя майка ми да пия противозачатъчни?

Izvinyavam se ,4e ne pi6a na kirilica ,no nyamam na komput1ra
    Taka . . . v1prosa mi e malko po-razli4en ot vsi4ki temi do tuka ,koito s1m pro4ela . . .
    mayka mi znae ,4e pravya sex s priyatelya si ,kazah i da si kupya protivoza4at14ni ,za6toto s prezervativ nikoga ne moje6 da si 100% siguren ,pri koeto otgovora be6e 100% kategori4en - te ne sa polezni za zdraveto ,nyama da ti vzema ujasss :# :# ne moga da go razbera tova. . . 1 p1t 6te stane gaf i neznam kakvo 6te pravim . . . kak da ubedya mayka mi?

т.7
    krem4et0

Град
    ... Some happy place ...
    Ami pomoli q da otidete na ginekolog i toi da i obqsni , che protivizachatuchnite ne sa vredni za zdraveto ili neshto podobno ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    otidete na ginekolog toi da i obqsni , che protivizachatuchnite ne sa vredni za zdraveto ...
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Защо молиш нея да ти вземе ?? Нали се изписват от гинеколког !
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Град
    Hasselt
    Da ,daje az kadeto se namiram /ne s1m v BG/ ot aptekata mi se polagat bezplatno . . . ama ne 6ta da pravya ne6ta bez da znae ,za6toto i kazvam vsi4ko po princip. . .

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Ееее друго си е да си живуркаш в Белгия А пък информирайте се с майчето и няма да е такъв проблем
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Град
    София
    хехеехех дай ми само да разбера, за що си милиш, че не е права ?! Противозачатаяните наистина са вредни, но трябва да се консултираш с лекър, който ще ти препоръчи някакви
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Много правилно постъпва жената като не ти купува, аз на нейно място и секс ще ти забраня да правиш! А за да не кажеш, че ми липсва обосновка и само се заяждам - противозачатъчните не са просто като дъвки или бонбонки за оправяне на дъха, а си имат противопоказания. Пък и на 16 организма ти не е напълно развит, колкото и зряло да изглеждаш физически. Предстоят му още много важни промени до края на тийнейджърството ти, по време на което не е много полезно да взимаш точно такива средства за контрацепция!

Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Много правилно постъпва жената като не ти купува, аз на нейно място и секс ще ти забраня да правиш! А за да не кажеш, че ми липсва обосновка и само се заяждам - противозачатъчните не са просто като дъвки или бонбонки за оправяне на дъха, а си имат противопоказания. Пък и на 16 организма ти не е напълно развит, колкото и зряло да изглеждаш физически. Предстоят му още много важни промени до края на тийнейджърството ти, по време на което не е много полезно да взимаш точно такива средства за контрацепция!
    напълно съгласен
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Голям фен
    Майка ти е "old school" и е на принципа "едно си баба знае, едно си баба бае" Трудно ще я убедиш, че новите хапчета не са като тези от нейно време ( когато и да е било това ). Но можеш да й дадеш няколко статии за съвременните контрацептиви да прочете, пък дано се убеди, че й е малко остаряла информацията. Но на 16 ако си действително не е много добре да се взимат все още, защото организма все още преминава през стадии на саморегулация и не е много добре все още да му се месиш, освен ако не е предиписано по медицински причини. Все пак презервативите са доста сигурни. Изчакай още някоя година да си регулира организма и тогава вече няма проблеми да почнеш да взимаш.
    А пък хората отгоре дето толкова категорично заявяват, че са "вредни" само искам да ги питам как ще си обосноват твърдението - ама да не ми говорят наизуст какво са чули оттук или оттам, ами обосновано и с цифри - предизвикват това и това в толкова случаи и това и това в толкова случаи. Неграмотници. Вредно значи само да вреди и да няма никакво полезно действие, а две от основните изисквания за едно лекарство да бъде допуснато за употреба, на който и да е пазар са ефективност и безопастност. Останалото са странични ефекти, които за да бъде оценено едно лекарство като "безопасно" са малко и несъществени спрямо основния ефект. Ама какво ли ви говоря като знам, че такива като вас са като талибан с бомба - иди го разубеждавай, че не е прав

Град
    Варна
    От една страна е права ,защото си много млада и организма ти може да се обърка...но ако настояваш вземи я накарай да идете на гинеколог ,за да я убеди в обратното на това което тя си е маумила...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Re: Kak da ubedya mayka mi?

Пробвай да я убедиш, чрез хипноза

Град
    At the world's end
    Za hipnozata moga da ti sudeistvam
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Цитирай Първоначално написано от 136179
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    otidete na ginekolog toi da i obqsni , che protivizachatuchnite ne sa vredni za zdraveto ...

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Противозачатъчните са ВРЕДНИ!!!Най-вече при подрастващите момичета!!!Най-малкото ако са с висока стойност на хормони ще качиш някой друг килограм!!!Ако не ти понасят може да лепнеш гъбички!!!Макар да ви се струва смешно това е самата истина!!!Моя приятелка вече 2 седмица се лекува от гъбична инфекция заради високото количество ... (забравих как точно се казваше).А и като за капак има вероятност (макар и процента да е малко под 50) да си овредиш организма и след време да ти се появят проблеми с яйчниците и в един по-кофти случай да станеш стерилна!!!Така,че много внимавай с тези хапчета!!!Най-добре с приятеля ти си използвайте презервативите и се пазете повече!!!

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Майка ти е "old school" и е на принципа "едно си баба знае, едно си баба бае" Трудно ще я убедиш, че новите хапчета не са като тези от нейно време ( когато и да е било това ). Но можеш да й дадеш няколко статии за съвременните контрацептиви да прочете, пък дано се убеди, че й е малко остаряла информацията. Но на 16 ако си действително не е много добре да се взимат все още, защото организма все още преминава през стадии на саморегулация и не е много добре все още да му се месиш, освен ако не е предиписано по медицински причини. Все пак презервативите са доста сигурни. Изчакай още някоя година да си регулира организма и тогава вече няма проблеми да почнеш да взимаш.
    А пък хората отгоре дето толкова категорично заявяват, че са "вредни" само искам да ги питам как ще си обосноват твърдението - ама да не ми говорят наизуст какво са чули оттук или оттам, ами обосновано и с цифри - предизвикват това и това в толкова случаи и това и това в толкова случаи. Неграмотници. Вредно значи само да вреди и да няма никакво полезно действие, а две от основните изисквания за едно лекарство да бъде допуснато за употреба, на който и да е пазар са ефективност и безопастност. Останалото са странични ефекти, които за да бъде оценено едно лекарство като "безопасно" са малко и несъществени спрямо основния ефект. Ама какво ли ви говоря като знам, че такива като вас са като талибан с бомба - иди го разубеждавай, че не е прав
    Ama tya samata gi izpolzva ,ama si e kazala "Ne" i v1rvi da ya obedi6 sya . . .
    kazvate ,4e sa vredni - predpo4itam ne6to malko vredno ,otkolkoto sled 9 meseca koli4ka

hottie
    Guest
    Абе ало аре стига с това - вредни били ! Вие пък откъде знаете, че са толкова вредни?Да сте лекари?Да ги пиете???????
    Първо хапчетата се предписват от гинеколог, който ти взима хормонални изледвания ИМЕННО за да ти даде правилните и да не ти се отразят зле. За съжаление в България лекарите много не го правят това, но Секси бейби - щом си в чужнбина так сигурно го правят.
    Истина е, че има момичета които не им понасят. Но това не е задължителнод а се случи при всяка. И ако ти се случи просто ги спираш. На мен противозачатъчни ми поднесоха само хубави неща - по лек и кратък цикъл без болки, чисто лице, гърдите също ми се оголемиха (лошо няма!). Никакви странични ефекти за мен.

Просто трябва да накараш майка ти да отидеш на лекар и той сам ще си прецени кое е добре за теб и кое не.

Град
    СОФИЯ
    Ох,след време ще се молите гафа да стане..........

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от pinkdiamonds
    Ох,след време ще се молите гафа да стане..........
    Da ne se opitva6 da kaje6 ,4e nyama da imam posle deca zaradi hap4etata

the_hottie - tuk te teglyat kolko teji6 ,gledat kolko si visok ,na kolko si godini i ti davat podhodya6ti za teb hap4eta

hottie
    Guest
    Така ли?Ее значи и на други места не взимат хормонални изследвания. Във Франция например е задължително.
    Но ти винаги можеш да си ги направиш и да покажеш резулатите.Аз така правя.И може би затова съм от момичетата, които не са имали странични ефекти.

Добре, сега едни казват, че са вредни други не. На кого на вярвам сега ? Обърках се тотално

ПС:Момче съм, но все пак искам да знам ;Д

Щом там хората си вършат работата и ти предписват каквото трябва защо майка ти е толкова твърдоглава?!?!?! Обясни и всичко и може и да се навие Успех!

Каквото ти каже гинеколога, това ще е!!! Но, ако си малка няма да ти изпише в никакъв случай, освен ако нямаш някакъв проблем с хормоните..

hottie
    Guest
    ако бяха толкова вредни нямаше да ги продават свободно!помислете малко

Просто някои момичета не ги понасят добре, както майка ми например не понася добре аналгин. Толкова ли го прави вреден?

Град
    Hasselt
    Sega pak i kazah i may gore-doly ya obedih ama ako ne kaje dobre otivame na doktor si hva6tam parcalkite i sama otivam ,za6toto ne iskam da se pritesnyavam naprazno vseki mesec
    Mersi na vsi4ki nay-ve4e na the hottie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си