- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Q : От къде мога да си купя обица за езика ?
Таа въпроса ми е откъде , но търся такъв тип обица за която не трябва да си дупчиш езика . Виждал съм такъв модел на принципа на магнита . Държи здраво и не пада .. Но не мога да намеря такива . Става дума за Пловдив .
п.п. Извинявам се ако съм объркал разделът но този ми се стори най-подходящ![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
Епа неска кат обикалях с едни фр'с и в 1 магазин имаше ... Пак от тоя модел дето не трябва да си дупчиш езика но са на принципа на вакуума . Праиш вакуум ( се 1 си лапнал капачка на хиимикал и кат направиш вакуум ти седи ) и тва ти седи ,.. Но тея не ме кефеха : (Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
И аз съм от Плд и мен ме интересува това...
Преди време бях виждала едни но те бяха бели черни пластмасови и си личаха че не са истниски и бяха грозни.Такива метални не съм виждала но дано да има.
А тия с вакуума какви са?И в кой магазин?
Защо се занимавате с глупости..Тия обици не струват,личи си от км че не са истински..Не са и хубави на външен вид и падат..Напрао пълен боклук..Толко ли е трудно направо да си продупчиш езика..Тфа е мега тъпо..Но незнам ти си решаваш..Огледай по магазините за обици,може да намериш..Ще я поносиш и ще се откажеш..ПЪЛЕН БОКЛУК СА!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Офф фалшивите обеци са само 2 вида беее ... със магнит за - нос,уши и на друго място нз дали ще фане магнита и със вакуум ... в На Тъмно би трябвало да ги има и двата вида! .. но е адски тъпо ..![]()
На центъра има 1 скейтърски магазин ... Там ги видях . Но на мен ми се сториха тъпи ..Първоначално написано от Liar
Но все пак иди и виж
![]()
ZNACHI AZ IMAMI S1M OT PLD SAMO 4E NE E MAGNIT A E VAKUM ZASMUKVASH Q I TQ SI SEDI NEMOJI6 DA SE CELUVASH S NEQ I DA QDESH KUPIH SI Q OT NA T1MNO ZA 5 LV
IMA SQKFI CVETOVE
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Аз тея ги гледах с вакуум дето я засмуваш ... Ама не търся такава : (Първоначално написано от paradiso
www.wildwear.com/tongueball.html
Такива има в "на тъмно" ,а с магнит за пръв път чувам![]()
+1 , ако има в Пловдив , де . Дано има !Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
az imam magnitna obeca za nosa,no ne sam 4uvala za ezik.,ina4e si q bqh vzela ot centara na plovdiv ot pazara po-to4no.
Руса кукличка
офффф тва е много смешно ! няма такива магнитни ..... ии ! по-добре си пробоийте езика вместо да мислите къде да търсите такива "газарски" явно обици ... това е смешно и много глупаво ..по добро не го правете ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Тссс....магнитни обици има...ама езика бързо изтръпва...а за вакуумите не искам и да чувам.Една моя приятелка имаше и щеше да се задави с нея,докато диша
а магазин „На тъмно“ не е от най-евтините магазини,ама ако в Пловдив имате „Крез“ може да провериш и там!
![]()
We work in dark and we do what we can>>>
Ами навярно от някоя бижутерия или...от студио за пиърсинг!![]()
TEMATA Е ОТ 2008
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Провери в На тъмно.Аз си взех от там само че съм от Варна и имаше хубави![]()
В на тъмно ги има ..
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...