.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Оф!За какво спорите не ми е ясно!?Различни хора-различни мнения! Тва че не е правилно да се прави секс на по 12-13 ОК!няма спор!но всеки сам решава за себе си! Аз очаквам съвет а вместо тва пишат некви устати хора дето плямпат колкото да се напраат на дупета
    Аре по-спокойно,а?!?!?!
    Не знаех , че да казваш истината те прави "дупе" , но щом е така наричайте ме "дарк_задник" !
    хаха

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Оф!За какво спорите не ми е ясно!?Различни хора-различни мнения! Тва че не е правилно да се прави секс на по 12-13 ОК!няма спор!но всеки сам решава за себе си! Аз очаквам съвет а вместо тва пишат некви устати хора дето плямпат колкото да се напраат на дупета
    Аре по-спокойно,а?!?!?!
    Не знаех , че да казваш истината те прави "дупе" , но щом е така наричайте ме "дарк_задник" !
    Да!Повече ще ти отива!

Фен
    Град
    Казанлък
    Пробвай да ги намажеш с крем "Здраве", ако не се махнат, отиди на кожен лекар.
    Пък вие какви сте, че да се бъркате в живота на момичето!? Това си е лично неин проблем с кого и кога си ляга.

Град
    София
    Ментолов спирт,с памуче си минаваш кожата след баня Помага
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Просто като ти спре цикъла ще се махнат и пъпките . Това си получава от спарването от дамските превръзки .
    Не мога да пазбера защо я нападате че искала да си легне с момчето си . В крайна сметка п*тката си е нейна и ще я дава на когото си поиска . Не е взела вашите на заем . - ЛИЧНО МНЕНИЕ
    +1 Napylno si prawa.

бла бла

Според мен да се е*еш на 15 си е чиста липса на морал , ако искаш ме набий , ама няма да ми промениш мнението !

иначе,мажи с некъв крем,''здраве'' примерно или със ментолов спирт,както те посъветваха

Отиди на дерматолог , бе . Какво ни питаш нас ? И ти си само осми клас , с какво момче ще лягаш , бе пикло !

+1

Цитирай Първоначално написано от Liar
    О да на 15 чуждите мнения и общестото така промиват мозъка че няма как да не се чувства "готова"...Само по начина и на писане си личи че е незряла.Как изобщо може да е готова?И ако ние не и го кажем то няма кой друг да го направи.
    Незряла по начина на писане си личи..... ахам ок а тогава какво ще кажеш за това
    Отиди на дерматолог , бе . Какво ни питаш нас ? И ти си само осми клас , с какво момче ще лягаш , бе пикло !

колко пъти се повтаря "бе"
    Всеки да прави каквото му е на сърцето!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    tapachka si golqma i to spqsqvai se ne moga da si legna s momcheto pf za int li sa misli6
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    бла бла

Според мен да се е*еш на 15 си е чиста липса на морал , ако искаш ме набий , ама няма да ми промениш мнението !

иначе,мажи с некъв крем,''здраве'' примерно или със ментолов спирт,както те посъветваха
    Е , не е ли така ?

аз съм нова тук,но от други постове съм разбрала че ти не си особено голяма,не помна колко точно,но около 12. да викаш на момиче с 3 години по-голямо "пикло" е изключително глупаво,най-малкото,защото тя с нищо не е провокирала твойто поведение.Просто моли за съвет.Ама все пак тва е форум.Е все пак ще те видим теб след няколко годинки.

А по темата,наитина по-добре отиди на дерматолог.УСПЕХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си