.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    mn e vkusna ne si q qm no sam opitfala kato karamel e ^^

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    БАСИИИИИИИ

пф аз не си ям кола маската , но само 1 път я пробвах щото миришеше мн вкусно и кво има вкус на карамел...но баш да си я ядеш...ъъъ

Голям фен
    Само един път съм опитвала от тубичката с кола-маска.Сладка е на вкус наистина,ама чак редовно да си хапвам от това нещо-не съм чак толкова откачила .

И аз съм я опитвала.Сладка е.Веднъж просто мимах по пръста и ми беше интересно и си близнах малко

кола маската не се яде

аз досега никъде не съм прочела 'да се използва като заместител на храна'

Re: За колата маска която се яде...

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    Здравейте!Искам да попитам тези от вас,които са използвали течната кола маска например на Сара ядете ли я , защото тя всъщност е горена захар и аз лично като няма нищо сладко и си ям колата маска!
    OMG!
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Re: За колата маска която се яде...

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    Здравейте!Искам да попитам тези от вас,които са използвали течната кола маска например на Сара ядете ли я , защото тя всъщност е горена захар и аз лично като няма нищо сладко и си ям колата маска!
    имаш впредвид ГЛЮКОЗА нали... не не я ям, а и тя се използва за напълняване, в смисъл ако си някъв прекалено хилав дет ребрата ти се броят и такам....

Град
    непостоянно
    абе как го ядете това нещо . Когато бях малка и глупава в 7 клас някъде пробвах и ми залепнаха зъбите . Оттогава не пробвам, предпочитам мед
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Добре де...яж си коламаската ама я се замисли~>едно и също нещо го ползваш за обезкосмяване и си го хапваш(в см неизползваната)

Ами сега като я чеах тая тема и само опитах малко от кола маската си - наистина има вкус на карамел или мед - мн е яка ама не смятам да я ям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си