.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Коя марка презерватив най-добре ви понася?

Е така реших се и аз да пусна една тема,тъйкато се чудя какво да правя(скучно ми е).Интересно знаем,че на всеки човек различно му понасят презервативите.Интересува ме нещо като не пролучване,а да разбера коя марка презервативи е наистина "лоша" и коя се "мязи" на по-голямата част от тийновете,както и на форума разбира се.
    Та ето запитването към потребителите,коя за вас е най-добрата марка?Коя използвате най-често?Имате ли непоносимост към някоя марка?

За тези,който има дългогодишни партньори те какво ползват?Имали ли сте спорове?

П.с.Ако има такава тема ключ...
    П.с.2.Това просто не само от личен интерес все пак да имам напредстав горе-долу за напред какво да ползвам(знам,че може нещо да не ми се "помязи" ама..)

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Durex сякаш най - добре....
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    +1

И на мен Durex си ми харесват най-много.С моя мъж не сме имали спорове относно кондомите и на двамата Durex си ни допадат.
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абсолютно нямат никакво значение, стига да не са SURE. Всички са еднакви. А Дюрекс от 3 лв. кутийката не е по-хубав от Lfestyles, Sportex или Vitalis. Все пак аз избирам Cool, защото ги усещам по-тънки.

и двамата харесваме durex...

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Аз предпочитам Durex и Sportex
    +1
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Абсолютно нямат никакво значение, стига да не са SURE. Всички са еднакви. А Дюрекс от 3 лв. кутийката не е по-хубав от Lfestyles, Sportex или Vitalis. Все пак аз избирам Cool, защото ги усещам по-тънки.
    Ооо, при мен определено имаше разлика между Durex и Lifestyles. Предпочитам първите. Само не и Durex Elite...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Свищов
    Явно си е до хората. Не ми пука. Не искам презерватив и се пазя по друг начин. Но когато е било с презерватив, е било с коквото има на магазина и каквото липсва в колекцията му от кутийки от презервативи Малко сме повтаряли....

Lifestyles & Durex. Бай дъ уей кремче защо Sure не ти харесват ? Щот веднъж с бившата нямахме други и щяхме да ползваме Sure, но тя не искаше. Така и не ми каза защо.

Голям фен
    Lifestyles най-много ми харесват и то вида Play - най-удобни са ми, лесни за слагане и т.н. Спортекс нещо не ги долюбвам открай време - много смрадливи презервативи - миришат на гума та не се трае. Иначе за тях готиното е, че са доста добре смазани и много лесно влизат нещата с тях

Презерватива не е нищо повече от един "Каучук" с неква определена форма .А марката е въпрос на личен избор.
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Май уважавам Дюрекс най-много за сега ..
    Но не ми понасят много ароматизирани презервативи ...
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Lifestyles & Durex. Бай дъ уей кремче защо Sure не ти харесват ? Щот веднъж с бившата нямахме други и щяхме да ползваме Sure, но тя не искаше. Така и не ми каза защо.
    Много са сухи.

Аз си намерих Дюрекс на по 58-70 стотинки бройката(презерватив). И в някои случаи ми и излизат по-ефтино и от Спортекс.

По темата. За мен няма огромно значение, важното на момичето да й е хубаво. Естествено има и едни гадни черни спортекс, които са чувал и са дебели и нищо не чувствам с тях. Иначе от дюрексите любимите са ми с с ребра или точици, както казах по-горе, за да й е по-хубаво на момичето.

Град
    OsTrOvA Na LuBoVtA
    наи-много мразя ментовите....усещането е УЖАСНО!!!
    ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......

Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Много са сухи.
    Мерси.

Град
    В бъдещето.
    Спортекс и дюрекс.
    I LVE 69. I LVE

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Аз предпочитам Durex и Sportex
    евала
    @ddIcTeD To HOUSE mUsIc 4eVeR ....

Гласувай за мен в hotco.eu

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    +1
    +1
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Град
    sofia
    na men sportex po mi naresvat,durex mn puti sa se kusali

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Презерватива не е нищо повече от един "Каучук" с неква определена форма .А марката е въпрос на личен избор.
    +1

Най-често ползвам Дюрекс, обаче има едни Дюрекс нз си какви дето са с точки и чертички и са супер кофти .. много са дебели някак си

Durex Ultra Thin

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си